Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρό 500GB USB3 με καλύτερες ταχύτητες της 16GB εσωτερικής μνήμης.

Μπαίνει συμπληρωματικά του εσωτερικού αλλά όχι αθροιστικά, δηλαδή έχεις 64 GB μία εσωτερική μνήμη και 16 GB η άλλη εσωτερική μνήμη.

η 16 εσωτερική πλέον δεν χρησιμοποιείται, εφαρμογές και παιχνίδια πάνε στη νέα εσωτερική

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

η 16 εσωτερική πλέον δεν χρησιμοποιείται, εφαρμογές και παιχνίδια πάνε στη νέα εσωτερική

η εσωτερική χρησιμοποιείται κανονικά.
πήγαινε στα settings στις εφαρμογές, διάλεξε μία και θα δεις επιλογή για μέρος αποθήκευσης.

επίσης μπορείς να μεταφέρεις data στην εσωτερική μνήμη. Δηλαδή οι εφαρμογές να είναι στην πρόσθετη εσωτερική και τα data τους να είναι στην εσωτερική μνήμη.

Με τον ορο "περιστρεφομενους" σκληρους, εννοουσα τους κλασσικους σκληρους και οχι SSD. Ξεχασα τελειως οτι η συσκευη εχει και sd card slot οποτε υπαρχει παντα και αυτη η λυση για επεκταση της μνημης της.
Ο λογος που ρωτουσα για samba ειναι οτι θα βολευε παρα πολυ για την μεταφορα αρχειων απευθειας απο το nas.
Επισης, εκτος απο την επεκταση της "εσωτερικης" μνημης με τροπους που αναφερατε, μπορω να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο με media. Σκεφτομουν να εχω κοτσαρισμενο πανω στο shield τις ταινιες μεγαλου bitrate που "γονατιζουν" το δικτυο μου (botteneck λογω powerline δυστυχως). Να υποθεσω οτι και οι 2 θυρες usb ειναι usb3.0; Ο σκληρος αυτος τι file system πρεπει να ειναι ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινισεις σας! To shield μου ειναι Κολωνια και θελω να ειμαι πανετοιμος οταν με το καλο ερθει (δευτερα μαλλον, βασει του τι λεει η ups).

εγώ έχω κλασικό δίσκο πάνω, όχι ssd.
αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις ένα USB HDD σαν εσωτερική μνήμη και θέλεις και δεύτερο USB HDD να βάλεις. Δε θα αναγνωρίσει τον δεύτερο εξωτερικό αν θυμάμαι καλά

Συνδεσα με τον τρόπο που προτείνατε. Έχω ήχο και από τηλεόραση αλλά και από soundbar. Τι λάθος έχει γινει; Να πω ότι η αναπαραγωγή γίνεται μόνο μέσω shield (radio, YouTube, kodi etc)

Κανένα λάθος. Αν υπάρχει επιλογή βάζεις audio μόνο από το coax. Αν όχι, απλά βάζεις το volume της τηλεόρασης στο μηδέν

Την επιλογή που την αναζητώ;στην τηλεόραση;
Οι επιλογές που μου βγάζει είναι για ενεργοποίηση surround, AVL και SPDIF

To spdif έχει επιλογές off, auto, pcm. Τι επιλεγω;
Επίσης στις ρυθμίσεις συστήματος του shield τι επιλέγω στο volume Mode και στο USB audio Mode?

μου ηρθε η συσκευη και εχω μια δυο ερωτησουλες. Εγινε αναβαθμιση κατευθειαν στην 6. Plex ειχε ηδη μεσα και κατεβασα kodi απο το play store. Δεν μπορω να δω 24ρ ομως. Ουτε στο ενα ουτε στο αλλο (στο plex ενεργοποιησα την επιλογη refresh rate switching) και στο kodi δοκιμασα το always και το on start/stop και παλι τιποτα. Εχω διαβασει οτι δουλευει οντως το 24ρ.. πως ομως;
επισης οταν πηγα να γραφτω στο geforce now, αφου εβαλα την πιστωτικη και πηγα να κανω accept μου εβγαλε store error. Καμμια ιδεα για αυτα τα δυο;

μου ηρθε η συσκευη και εχω μια δυο ερωτησουλες. Εγινε αναβαθμιση κατευθειαν στην 6. Plex ειχε ηδη μεσα και κατεβασα kodi απο το play store. Δεν μπορω να δω 24ρ ομως. Ουτε στο ενα ουτε στο αλλο (στο plex ενεργοποιησα την επιλογη refresh rate switching) και στο kodi δοκιμασα το always και το on start/stop και παλι τιποτα. Εχω διαβασει οτι δουλευει οντως το 24ρ.. πως ομως;
επισης οταν πηγα να γραφτω στο geforce now, αφου εβαλα την πιστωτικη και πηγα να κανω accept μου εβγαλε store error. Καμμια ιδεα για αυτα τα δυο;

σε spmc ,kodi experimental και Kodi 17 που έχω δοκιμάσει το auto switch δουλεύει κανονικά, για το geforce δεν ξέρω

Νομιζα οτι το kodi experimental ηταν μονο για να επιτρεπει passthrough dts-hd για αυτο και δεν το δοκιμασα. Θα δοκιμασω αυριο.

Ευχαριστω πολυ!

Νομιζα οτι το kodi experimental ηταν μονο για να επιτρεπει passthrough dts-hd για αυτο και δεν το δοκιμασα. Θα δοκιμασω αυριο.

Ευχαριστω πολυ!
δεν δοκίμασα ποτέ kodi από το store οπότε δεν μπορώ να σου πω αν δουλεύει ή όχι, σε αυτα που δοκίμασα δουλεύει

και με kodi και με spmc, αυτά που έχει το store, το auto frame switching δουλεύει σωστά.

αν δε σου δουλεύει τότε μάλλον η αλυσίδα είναι shield (HDCP2.2) > AVR (HDCP2.2) -> TV (HDCP1.4)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

και με kodi και με spmc, αυτά που έχει το store, το auto frame switching δουλεύει σωστά.

αν δε σου δουλεύει τότε μάλλον η αλυσίδα είναι shield (HDCP2.2) > AVR (HDCP2.2) -> TV (HDCP1.4)

η πιο παλαια συσκευη της αλυσιδας ειναι ο avr. Μοντελο 2009 που υποστηριζει hdmi 1.3 (δεν ξερω τι εκδοση hdcp). Η τηλεοραση ειναι καινουρια (μοντελο 2015) 1080p (οχι 3d). Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Θα δοκιμασω και το experimental μπας και δουλευει. dts/dd passthrough δουλευουν κανονικα.

έχεις βάλει ρύθμιση set to display? κάπως έτσι λέγεται

edit: λέγεται Sync Playback to Display

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

έχεις βάλει ρύθμιση set to display? κάπως έτσι λέγεται

edit: λέγεται Sync Playback to Display

μαλλον το αλλο λες... adjust display refresh rate to match video. Ναι το εχω κανει αυτο. Δοκιμασα always και on start/stop.

To sync playback to display κανει το αναποδο. Δηλαδη αν η οθονη ειναι 60hz, θα αλλαξει (το kodi) το βιντεο να το κανει 60fps

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=219796
βρηκα και αυτο, που λεει οτι οι 2 επιλογες στην πραγματικοτητα δεν αντικρουονται και μπορει (εξαρταται απο το hardware) να ειναι ενεργοποιημενες και οι δυο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

μαλλον το αλλο λες... adjust display refresh rate to match video. Ναι το εχω κανει αυτο. Δοκιμασα always και on start/stop.

To sync playback to display κανει το αναποδο. Δηλαδη αν η οθονη ειναι 60hz, θα αλλαξει (το kodi) το βιντεο να το κανει 60fps

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=219796
βρηκα και αυτο, που λεει οτι οι 2 επιλογες στην πραγματικοτητα δεν αντικρουονται και μπορει (εξαρταται απο το hardware) να ειναι ενεργοποιημενες και οι δυο.

ρώταγα για το sync playback to display.
δεν είμαι σίγουρος ποιο υπερισχύει αν και τα δύο είναι επιλεγμένα, εγώ πάντως δεν το έχω επιλεγμένο.

Για βάλε το shield πάνω στην τηλεόραση κατευθείαν.