Nvidia Shield Android TV 4K

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Εγω εχω λογο που περιμενω το γερμανικο αμαζον, γιατι εχω gift card εκει. Εσυ τι δικαιολογια ειχες ; :)

Τελικα βαρεθηκα να περιμενω προσφορα (αν και οταν υπαρξει) και το παρηγγειλα μεταχειρισμενο απο γερμανικο αμαζον. Ελπιζω να τα παει καλα το geforce now, μιας και ειναι ο κυριος λογος που το αγοραζω, καθως (στον δικο μου εξοπλισμο) δεν θα προσφερει τεραστια αναβαθμιση σε σχεση με το pi 2 που εχω. Διαφορετικα επιστροφη...

Πάντως χτες ενεργοποιηθήκε η VDSL μου με 50Mbps και το Geforce Now παίζει απροβλημάτιστα σε full αναλυση!

@avpap θα το χαρείς κάνοντας 3 μήνες trial θα έχεις κάνει εικόνα για τις δυνατότητες του.

Εχω ενα προβληματισμο γιατι το σαλονι επικοινωνει με το μοντεμ/ρουτερ με powerline, οποτε δεν βλεπω 100% ταχυτητας αλλα γυρω στα 20-25mbit. Θα αναβαθμιστει και η μανα μου ταυτοχρονα που θα παρει το πι2 σε αντικατασταση του πι1 που σερνεται :) Βλεπω οτι προσθετουν παιχνιδια και χαιρομαι. Επισης παρατηρησηα οτι οταν αγορασεις καποιο, σου δινουν κωδικο για steam ή gog.com οποτε "δεν παει χαμενο".

Τελικα βαρεθηκα να περιμενω προσφορα (αν και οταν υπαρξει) και το παρηγγειλα μεταχειρισμενο απο γερμανικο αμαζον. Ελπιζω να τα παει καλα το geforce now, μιας και ειναι ο κυριος λογος που το αγοραζω, καθως (στον δικο μου εξοπλισμο) δεν θα προσφερει τεραστια αναβαθμιση σε σχεση με το pi 2 που εχω. Διαφορετικα επιστροφη...

Πόσο το πήρες το μεταχειρισμένο τελικά;

158.94 έγραφε, 163 τελικά όταν μπήκε στο καλάθι. Έβαλα expedited μπας και γίνει κανένα θαύμα και το έχω αύριο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

182.94 πήγε σύνολο μαζί με μεταφορικά

158.94 έγραφε, 163 τελικά όταν μπήκε στο καλάθι. Έβαλα expedited μπας και γίνει κανένα θαύμα και το έχω αύριο.

182.94 πήγε σύνολο μαζί με μεταφορικά

Μαζί με το remote ή μόνο το controller;

Μόνο controller. Έχω harmony οπότε δεν με ενδιαφέρει remote έτσι και αλλιώς.

Προσπαθώ να συνδέσω shield μεσω hdmi με tv, και tv μέσω hdmi με ηχομπαρα αλλά δεν παίρνω ήχο. Η τηλεόραση δεν έχει οπτική πάρα μόνο coax, hdmi. Καμιά ιδέα;

H soundbar εχει hdmi in και hdmi out ή μονο hdmi in; Η τηλεοραση εχει hdmi ARC (audio return channel); αν δεν ξερεις, ποια ειναι η τηλεοραση και ποια η ηχομπαρα;

H soundbar εχει hdmi in και hdmi out ή μονο hdmi in; Η τηλεοραση εχει hdmi ARC (audio return channel); αν δεν ξερεις, ποια ειναι η τηλεοραση και ποια η ηχομπαρα;

H soundbar HTL3160B εχει μονο hdmi out και η τηλεοραση MTV-H32DLEHD μαλλον HDMI απλο (οχι arc).

Προταση συνδεσμολογιας;

http://www.miiastyle.com/img/manuali/ManualeD'uso_h32lehd(Eng).pdf
σελ.8 γραφει οτι η τηλεοραση σου εχει coax out

και εδω
http://download.p4c.philips.com/files/h/htl3160b_12/htl3160b_12_dfu_eng.pdf
επισης σελ.8 γραφει οτι η μπαρα εχει coax in.

Aν ισχυουν αυτα και σε εσενα, τοτε shield -hdmi-> TV -coax-> soundbar

αρα χρειαζομαι ενα καλωδιο coax για συνδεση TV με soundbar.
θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Προσπαθώ να συνδέσω shield μεσω hdmi με tv, και tv μέσω hdmi με ηχομπαρα αλλά δεν παίρνω ήχο. Η τηλεόραση δεν έχει οπτική πάρα μόνο coax, hdmi. Καμιά ιδέα;

για να πάρεις ήχο πρέπει να ορίσεις την τηλεόραση να βγάλει τον ήχο από το δεύτερο HDMI που δε νομίζω ότι γίνεται.
Νομίζω η σειρά πρέπει να είναι shield -- hdmi -- soundbar -- hdmi -- tv

για να πάρεις ήχο πρέπει να ορίσεις την τηλεόραση να βγάλει τον ήχο από το δεύτερο HDMI που δε νομίζω ότι γίνεται.
Νομίζω η σειρά πρέπει να είναι shield -- hdmi -- soundbar -- hdmi -- tv

άκυρο το μήνυμα γιατί δεν είχα δει τα υπόλοιπα μηνύματα

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Εχετε δοκιμασει εξωτερικους σκληρους (usb 3.0)/sd cards/usb φλασακια ως "εσωτερικη" μνημη (με android 6). Αν ναι τι απο τα 3 ειναι καλυτερο απο αποψη ταχυτητας; επισης κατι που δεν πολυκαταλαβα, αν χρησιμοποιησουμε εξωτερικο αποθηκευτικο χωρο, αυτος υπαρχει συμπληρωματικα του (πραγματικου) εσωτερικου ή τον αντικαθιστα.

π.χ. βαζω φλασακι 64γιγα. Η κονσολα θα εχει τωρα 64+16 = 80 ή μονο τα 64;

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Εχετε δοκιμασει εξωτερικους σκληρους (usb 3.0)/sd cards/usb φλασακια ως "εσωτερικη" μνημη (με android 6). Αν ναι τι απο τα 3 ειναι καλυτερο απο αποψη ταχυτητας; επισης κατι που δεν πολυκαταλαβα, αν χρησιμοποιησουμε εξωτερικο αποθηκευτικο χωρο, αυτος υπαρχει συμπληρωματικα του (πραγματικου) εσωτερικου ή τον αντικαθιστα.

έχω συνδέσει ενα ssd στην μια usb3 θύρα,read/write ιδια με την εσωτερική μνήμη, αν το ορίσεις σαν internal όπως εγώ αντικαθιστά την εσωτερική οπότε θα έχεις 64 και όχι 80

Με περιστρεφόμενο usb3 λες δεν θα γίνει δουλειά, ε;
Επίσης, έχει η συσκευή samba server που να μπορεί να τρέχει συνέχεια background (όταν είναι ανοιχτή βεβαίως);

Με περιστρεφόμενο usb3 λες δεν θα γίνει δουλειά, ε;
Επίσης, έχει η συσκευή samba server που να μπορεί να τρέχει συνέχεια background (όταν είναι ανοιχτή βεβαίως);

τι είναι αυτό? αν δεν κάνω λάθος μπορείς σε SD card να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών κάτι που δεν γίνεται σε USB συσκευή, για αυτό όρισα σαν internal τον ssd,samba όχι αλλά ο ES file explorer έχει επιλογή για ftp server ο οποίος τρέχει μια χαρά στο background,μετα από μια εβδομάδα συνεχούς λειτουργίας (δεν βγαίνω καν από το Kodi) συνεχίζει να τρέχει κανονικά

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρό 500GB USB3 με καλύτερες ταχύτητες της 16GB εσωτερικής μνήμης.

Μπαίνει συμπληρωματικά του εσωτερικού αλλά όχι αθροιστικά, δηλαδή έχεις 64 GB μία εσωτερική μνήμη και 16 GB η άλλη εσωτερική μνήμη.