Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

θα κανω λιγο τον πυροσβεστη...onlineN δωσε μου σε παρακαλω την δικη σου σειρα προτιμησεις στα διαφορα μηχανηματα που ειχες η και εχεις τωρα

Λοιπόν...ούτε που θυμάμαι πόσα έχουν περάσει από τα χέρια μου, είτε για tests, είτε τα έχω αγοράσει. Τώρα πλέον, μου έχει μείνει ένα Med 600 , ένα Prodigy (που δεν το χρησιμοποιώ πλέον) το HDX-BD1 (για να βλέπω τα ISO με μενού) και παραδόξως αυτό που τραβάει όλο το βάρος ένα NUC i5 54250WYK. A! και το NVidia Shield. Παλιότερα...είχα 6-7 active. Εγώ είμαι λίγο περίεργος. Τα θέλω τέλεια όλα. Αν το μηχάνημα δεν μπορεί να δώσει HD format ήχου (DTA-MA TrueHD κτλπ.) δεν δίνει 23.976 , δεν έχει gigabit συνδεσιμότητα στο δίκτυο, δεν μου κάνει . ένα από τα καλύτερα players που έχουν περάσει από τα χέρια μου πάντως είναι το Netgear NTV550. Ακολουθεί το MED1000X3d .

Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Λοιπόν...ούτε που θυμάμαι πόσα έχουν περάσει από τα χέρια μου, είτε για tests, είτε τα έχω αγοράσει. Τώρα πλέον, μου έχει μείνει ένα Med 600 , ένα Prodigy (που δεν το χρησιμοποιώ πλέον) το HDX-BD1 (για να βλέπω τα ISO με μενού) και παραδόξως αυτό που τραβάει όλο το βάρος ένα NUC i5 54250WYK. A! και το NVidia Shield. Παλιότερα...είχα 6-7 active. Εγώ είμαι λίγο περίεργος. Τα θέλω τέλεια όλα. Αν το μηχάνημα δεν μπορεί να δώσει HD format ήχου (DTA-MA TrueHD κτλπ.) δεν δίνει 23.976 , δεν έχει gigabit συνδεσιμότητα στο δίκτυο, δεν μου κάνει . ένα από τα καλύτερα players που έχουν περάσει από τα χέρια μου πάντως είναι το Netgear NTV550. Ακολουθεί το MED1000X3d .

μαλιστα!!!! το nuc; πως στεκεται στον ανταγωνισμο κ δεν το εχεις βαλει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

μαλιστα!!!! το nuc; πως στεκεται στον ανταγωνισμο κ δεν το εχεις βαλει

Τι δεν τόχω βάλει. Οι σωστές ρυθμίσεις στην ΤV μου , και στο nuc, (μαζί με την επιμονή μου φυσικά να για αρχεία μόνο υψηλής ποιότητας), με αποζημιώνουν καθημερινά.

άσχετο: Έχω μπεί στο Geforce στο NVidia κι έχω βρει το Dirt με το οποίο έχω κολλήσει ρε παιδιά και παίζω ένα 2ωρο τώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Τι δεν τόχω βάλει. Οι σωστές ρυθμίσεις στην ΤV μου , και στο nuc, (μαζί με την επιμονή μου φυσικά να για αρχεία μόνο υψηλής ποιότητας), με αποζημιώνουν καθημερινά.

άσχετο: Έχω μπεί στο Geforce στο NVidia κι έχω βρει το Dirt με το οποίο έχω κολλήσει ρε παιδιά και παίζω ένα 2ωρο τώρα.

αρα η σωστη σειρα για σενα ειναι 1)nuc 2)netgear 3)med ετσι ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τι συνδεση εχεις στο ιντερνετ ? εως 24 αρα που λεμε? που κλειδωνεις?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

τι συνδεση εχεις στο ιντερνετ ? εως 24 αρα που λεμε? που κλειδωνεις?

Πολύ σωστά το έχεις θέσει!! Σύνδεση vdsl : 44.65 down 4.66 up Mbps.. (δίπλα στο νέο KV ) :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

papadoux, απ'ότι βλέπω..έχεις πρόβλημα με τη σαφήνεια ε? Καλό θα ήταν όμως να μην το συνεχίσεις αυτό. Τα προβλήματά σου δεν ενδιαφέρουν το forum. Εάν θέλεις λοιπόν κάτι να μας πεις δημόσια, ανάλυσέ το και τεκμηρίωσέ το . Αλλιώς εάν δεν έχεις την δυνατότητα, μην προκαλείς . Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε . :D

τα προβλήματά μου ... μάλιστα ... :flipout:
εγώ εξήγησα με σαφήνεια ... όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Ρε σεις δεν το ληγετε μην κλειδωθεί το θέμα και φάτε κάνα ban; Θα είναι πολύ κρίμα... Είστε που είστε λίγοι, στο forum, οι χρήστες shield , μην μειωθειτε κι άλλο.

Πάντα φιλικά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

τα προβλήματά μου ... μάλιστα ... :flipout:
εγώ εξήγησα με σαφήνεια ... όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...

Μέσα σε αυτό το forum, το οποίο διαβάζουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, δεν σχολιάζουμε για να κάνουμε εντύπωση. Σχολιάζουμε τα προβλήματά μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να τα λύσει. Όταν ξεφεύγουμε από το θέμα το κάνουμε διακριτικά και χωρίς να ειρωνευόμαστε τα σχόλια του άλλου. Νομίζω είμαι σαφής. Εάν έχεις προβλήματα με όποιον σου πρότεινε μια διαφορετική άποψη από εκείνη που έχεις εσύ, όσον αφορά τον ήχο ή την εικόνα, θεωρείται ιδιαίτερα εκτιμητέο να συνυπολογίσεις την κατάρτιση και την εμπειρία του στα θέματα αυτά και αντί να ειρωνεύεσαι τις απόψεις των άλλων, το πιο σωστό είναι να διατυπώνεις απάντηση, που, - κατά την τεκμηριωμένη πάντα- άποψή σου, θα ανατρέπει την άποψη του άλλου. Οι ειρωνίες κατεβάζουν το επίπεδο της επικοινωνίας μας. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω ειλικρινά. Θα περιμένω να το καταλάβεις και να μην συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο επικοινωνίας. Ευχαριστώ.

Σκέφτομαι μήπως το αγοράσω γιατί έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητές του. Από που λέτε να το πάρω;

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Φιλε onlineN ασ υποθεσουμε οτι εχουμε το nuc (η την εκδοση την δικη σου η με τον επεξεργαστη i7 που θες να παρεις ) ποση ραμ πρεπει να αγορασουμε το λιγοτερο για να εχουμε το τελειο αποτελεσμα κ σε εικονα κ σε κινηση? Και επισης με τι λειτουργικο? Mε τα 7 τα 10 με openelec,ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για να μας πεσουν τα σαγονια κατω απο το σουπερ αποτελεσμα...

Σκέφτομαι μήπως το αγοράσω γιατί έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητές του. Από που λέτε να το πάρω;

Εγω το πηρα απο αμαζον,τωρα εδω στην ελλαδα νομιζω οτι το φερνουν 2-3 μαγαζια...κανε ενα τσεκ στο σκρουτζ

Είναι πολύ ακριβό από Ελλάδα. Έλεγα για έξω που βγαίνει στα 200.

σορυ που το ειδες τα 200 ?στο αμαζον εχει 274 με την μεταφορα σημερινη τιμη

Αγγλικό Αμαζον χωρίς τηλεκοντρολ

225 στο γερμανικό χωρίς τηλεκοντρολ

α χωρις ναι αλλα και παλι 225 χωρις τα ρεστα που βαζουν οχι 200

205 euro από το αγγλικό, πληρώνοντας σε GBP και αφήνοντας την τράπεζα μας να κάνει την μετατροπή. Νομίζω είναι αρκετά κοντά στο 200 που ανέφερε ο φίλος και χαοτικά μακριά από τις τιμές των ελληνικών μαγαζιών :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Andro

Μέσα σε αυτό το forum, το οποίο διαβάζουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, δεν σχολιάζουμε για να κάνουμε εντύπωση. Σχολιάζουμε τα προβλήματά μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να τα λύσει. Όταν ξεφεύγουμε από το θέμα το κάνουμε διακριτικά και χωρίς να ειρωνευόμαστε τα σχόλια του άλλου. Νομίζω είμαι σαφής. Εάν έχεις προβλήματα με όποιον σου πρότεινε μια διαφορετική άποψη από εκείνη που έχεις εσύ, όσον αφορά τον ήχο ή την εικόνα, θεωρείται ιδιαίτερα εκτιμητέο να συνυπολογίσεις την κατάρτιση και την εμπειρία του στα θέματα αυτά και αντί να ειρωνεύεσαι τις απόψεις των άλλων, το πιο σωστό είναι να διατυπώνεις απάντηση, που, - κατά την τεκμηριωμένη πάντα- άποψή σου, θα ανατρέπει την άποψη του άλλου. Οι ειρωνίες κατεβάζουν το επίπεδο της επικοινωνίας μας. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω ειλικρινά. Θα περιμένω να το καταλάβεις και να μην συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο επικοινωνίας. Ευχαριστώ.

Απλά ασχολίαστο, από τη στιγμή που πέσανε τα βαριά χαρτιά της κατάρτισης και της εμπειρίας εγώ δε μπορώ να πω τίποτα περισσότερο :coool:

δεν ξερω που το βρισκεται 205 εγω το εβαλα παραγελλια ειναι 221 χωρις remote εκτος και αν το παρεισ 4-8/4 που ειναι λιγο φτηνοτερο

http://postimg.org/image/heccxnpwn/

δεν ξερω που το βρισκεται 205 εγω το εβαλα παραγελλια ειναι 221 χωρις remote εκτος και αν το παρεισ 4-8/4 που ειναι λιγο φτηνοτερο

http://postimg.org/image/heccxnpwn/

πρωτα απο ολα, εχεις βαλει expedited delivery που χρεωνεται εξτρα. Την χρησιμοποιω και εγω αρκετες φορες, αλλα σιγουρα ανεβαζει την τιμη. Δευτερον, οταν διαλεγεις το αμαζον (αλλα και καθε καταστημα) να κανει την μετατροπη σε ευρω, κραταει παραπανω προμηθεια απο την τραπεζα σου. Το 205 βγαινει ως εξης

153,74 gbp το μηχανημα
8,92 standard delivery
sum = 162.66 gbp
και χρησιμοποιησα το google για μετατροπη gbp -> euro