Nvidia Shield Android TV 4K

Περιεργο εγω μια χαρα την βλεπω
Τώρα τη βλέπω θενξ.

To DSP γτ το έχεις οφ? Εγω έχω lg sj9 SoundBar dolby atmos, νομίζω δεν υποστηρίζει dts-HD βέβαια, αλλά θα τα κάνω όλα ον και θα δοκιμάσω κάποια ταινία να δούμε.

Eλπιζω σύντομα να μπορεί να στριμαρει και το shield σε atmos.

Μία άλλη άκυρη ερώτηση μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος. Το σεταπ μου είναι shield-soundbar-tv (lg 49ub850v), η οποία TV η οποία έχει τις υποδοχές της φωτο. Προς το παρόν έχω το soundbar συνδεδεμένο στην hdmi 2 λόγω arc, βέβαια η TV είναι και με optical στο soundbar. Καλύτερα δεν είναι να το συνδέσω στην 3 για να έχω 10bit? Υποθέτω μόνο αυτό το πορτ έχει 10bit. Αυτό θα αλλάξει και το cec των hdmi που ελέγχονται όλες οι συσκευές η απλά δεν έχω arc για ήχο από tv?

503636f61e4fcd3908b1d72f7d75007b.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Τώρα τη βλέπω θενξ.

To DSP γτ το έχεις οφ? Εγω έχω lg sj9 SoundBar dolby atmos, νομίζω δεν υποστηρίζει dts-HD βέβαια, αλλά θα τα κάνω όλα ον και θα δοκιμάσω κάποια ταινία να δούμε.

Eλπιζω σύντομα να μπορεί να στριμαρει και το shield σε atmos.

Γενικότερα τα dsp κόλπα καλό είναι να τα αποφεύγουμε ( αλλοιώνουν τον ήχο).
Το δεύτερο δεν το κατάλαβα.
Που κολλάει το shield σε atmos?
Αν έχεις καλή σύνδεση τα streamαρει όλα

:) ειπαμε το shield ειναι το καλυτερο game/tvbox αλλα αν περιμενεις να ακουσεις atmos με soundbar τοτε μαλλον το εχεις υπερτιμησει λιγο....ανοιξε το passthrough αλλα μην περιμενεις το shield να κανει κατι μαγικο...

Σόρυ δεν ήμουν ξεκάθαρος, εννοούσα να στριμαρει το νετφλιξ σε ατμος μέσω shield.

Για την άλλη ερώτηση με τις θύρες άκυρο, συμπέρανα ότι δυστυχώς μόνο στην 1η μπορώ να το συνδέσω το shield γιατί μόνο σε εκείνη στριμαρει 4κ το νετφλιξ, λόγω hdcp2.2 πιθανότατα.

Καλά ναι δεν περιμένω θαύματα η ίσα αποτελέσματα με ένα κανονικό atmos home theater, όμως το συγκεκριμένο bar έχει πολύ καλες κριτικές για το ατμος του (αν καταφέρω κ παίξω μια ταινία κ εγώ θα σου πω)

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ενημερωτικά, κούμπωσα εναν WD my passport 4TB 2016 σειρά ( NTFS formatted) και τον είδε κανονικά το shield.
Γιατί να μη τον δει?? Τον 4tb pass που έχω τον βλέπουν τα πάντα, mi box, TV, wd tv live, (shield ακόμα δεν έχω συνδέσει πάνω hdd) όλα όσα τον έχω συνδεσει

Εάν κουμπώσει άραγε κάποιος 2 usb δίσκους, θα τους δει και τους 2;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια παρηγγειλα ενα usb 256gb που προτεινει το site της nvidia για το shield. Το πηρα απο amazon us. Μου ηρθε ενα email απο την ups και μου λεει οτι εμεινε στο τελωνειο και πρεπει να στειλω μια εξουσιοδοτηση με τα στοιχεια μου. Ειναι εγκυρο αυτο; Μην ειναι καμια απατη και τρεχω. Το email εχει πανω τον αριθμο παραγγελιας και το tracking id της ups.

Το δοκιμάζω κ σου λέω όταν πάω σπιτι

Εγώ έχω βάλει έναν 320gb και έναν 1tb χωρίς τροφοδοσία και έπαιζαν.

Έβαλα τον δίσκο 2ΤΒ σε λαπτοπ. Επειδή έχω κολλήσει τώρα, θέλω να τον βλέπει το shield. Έχω εκεί μέχρι 1080p ταινίες. Plex δεν έχω δουλέψει ποτέ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ή θα έχει κολλήματα?

Επίσης συγνώμη αν κουράζω άλλα 2 ερωτήματα ακόμα
α) έχω 50αρα γραμμή και το έχω συνδέσει απευθείας με ethernet. Κάνω τεστ ταχύτητας στα παιχνίδια και μου λέει poor ethernet... Είναι λογικό αυτό?
β) ενώ έκανα ένα λογαριασμό στα παιχνίδια και μάλιστα έπαιξα 1,σε οτιδήποτε άλλο έχω βάλει μου ζητάει login. Κάνω με τους κωδικούς που ξέρω μου λέει είναι λάθος. Ξαναπηγαινω να κάνω reset το password μήπως και έχω κάνει λάθος και δεν το θυμάμαι, και αντε από την αρχή όλα...
Ξέρει κανείς?

Εγώ έχω βάλει έναν 320gb και έναν 1tb χωρίς τροφοδοσία και έπαιζαν.

Φυσικά και δεν έχει πρόβλημα με 2 εξωτερικούς δίσκους ταυτόχρονα, τους αναγνωρίζει και παίζουν κανονικά. Θα ήταν παράξενο (και απαράδεκτο) να μην το κάνει, εδώ το έκαναν media players πολλών χρόνων πριν. Του έχω μόνιμα πάνω 2 του 1ΤΒ έκαστος. Και πριν λίγο αντικατέστησα τον ένα με έναν 2ΤΒ, κανένα πρόβλημα. (εννοείται χωρίς εξωτερική τροφοδοσία οι δίσκοι)

Αναγνωρίζει κανονικά δύο passport, ένα 4tb κι ένα 2tb. Η αλήθεια είναι όταν τους έβαλα κ πήγα να τους ανοίξω με es file explorer δεν ανοίγει κανένα από τους δύο από κανένα πρόγραμμα μετα, αλλά αν δεν ανοίξω με es file explorer και ανοιξω με άλλα προγράμματα τους βλέπει κανονικά κ τους δύο.
38fc3f7dd5c6d5b91a4e5a5af420346a.jpg

Πώς μπορώ να κάνω telnet/SSH με PuTTY από Windows στο Shield; Ξέρει κανείς;

Δεν με ενδιαφέρει το root απλά telnet.

Πώς μπορώ να κάνω telnet/SSH με PuTTY από Windows στο Shield; Ξέρει κανείς;

Δεν με ενδιαφέρει το root απλά telnet.
Δεν ξερω αν εχει το shield ssh server ηδη εγκατεστημενο αλλα αν (λογικα) δεν εχει θα πρεπει να στησεις για να μπορεις να συνδεθεις.

Αναγνωρίζει κανονικά δύο passport, ένα 4tb κι ένα 2tb. Η αλήθεια είναι όταν τους έβαλα κ πήγα να τους ανοίξω με es file explorer δεν ανοίγει κανένα από τους δύο από κανένα πρόγραμμα μετα, αλλά αν δεν ανοίξω με es file explorer και ανοιξω με άλλα προγράμματα τους βλέπει κανονικά κ τους δύο.
38fc3f7dd5c6d5b91a4e5a5af420346a.jpg

καλύτερα να μη χρησιμοποιείς es file explorer, μόνο προβλήματα δημιουργεί στο shield

καλύτερα να μη χρησιμοποιείς es file explorer, μόνο προβλήματα δημιουργεί στο shield
Ναι το διαπίστωσα μόνο κ μόνο από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο είχα παρατηρήσει και στην bravia android της κοπέλας μ, οπότε μάλλον είναι λίγο γτπ στο Android tv.

Ενδιαφέρον. Εκτός από τον es file explorer ποιο πρόγραμμα προτείνετε στη θέση του;