Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.
Άρα είναι όντως έτσι, δεν είναι το δικο μου ελαττωματικό...Το τηλεκοντρόλ είναι το μόνο αδύναμο σημείο του.
Γενικώς κάνει νερά μερικές φορές .
Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και το σεταρα Δευτέραεχεις κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ποτε?

Το volume στο 2017 που έχω έγινε απίστευτα γρήγορο και δεν μου αρέσει.Ετσι και κάνεις μια γρήγορη απο τέρμα κάτω,τερμα πάνω μπορεί και να παει απο τη μέση στο τέρμα ο ενισχυτής!!
Στο youtube επίσης δεν βλέπω κάτι διαφορετικό στον ηχο, χρειάζεται να ρυθμίσουμε κάτι;
Χαζη ερωτηση.Mε ποιο τροπο ανοιγουμε το shield οταν το εχουμε κλεισει απο το power off?Και μένα ήρθε χθες, καλά έκατσε, είδα και ένα 20λεπτο βίντεο όλα καλά.
Έβαλαν επιτέλους στα quick settings το power off (αν και πάλι ζητάει 2-3 επιβεβαιώσεις) και το sleep στους δίσκους.
Κάποιο κόλλημα δεν έχω όλα καλά.
Προσωπικά παίζω με το τηλεκοντρόλ της TV το Shield (λόγω HDMI-CEC) και δεν έχω παρατηρήσει θέμα. Αλλά και όσο έχω χρησιμοποιήσει το δικό του τηλεκοντρόλ δεν είχα κολλήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.