Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδια μετα την αναβαθμιση του shield αλλα και της LG oled μου 65Β7 σημερα, με πεταει εξω το novago και ενω ξεκιναει το καναλι να παιζει με σταματαει και μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη. Ξερουμε κατι;

Μία ιδέα,έχεις βάλει την τελευταία έκδοση του novago?

Sent from my iPad using Tapatalk

Χαζη ερωτηση.Mε ποιο τροπο ανοιγουμε το shield οταν το εχουμε κλεισει απο το power off?
Αν είναι του 2017 απλά το βγάζεις κ το βάζεις στην πρίζα :)
Αν είναι του 2015 ή το Pro έχει power button.

Με το kodi Leia/RC2 και το τελευταιο fw εχω θεμα με αποσυχρονισμο στον ηχο περιπου 200ms
Με την χθεσινη nightly το προβλημα μαλλον διορθωθηκε.
Αντιθετα με spmc κανενα θεμα.
Το διαπιστωσε κανεις αλλος αυτο?

Eχω το shield συνδεμεμενο μεσω wifi με το router μου ενα speedport της cosmote.Η γραμμη ειναι 50αρα vdsl.Συμβαινει το εξης παραξενο.Μετρωντας την wifi ταχυτητα του shield με ενα speedtest βλεπω οτι πιανω γυρω στα 15mbps μολις.Tαυτοχρονα αμα τρεξω το ιδιο τεστ στο κινητο μου τηλεφωνο τοποθετημενο διπλα απο το shield πιανω γυρω στα 45.Γιατι τετοια διαφορα?Εννοειται αν συνδεσω το ρουτερ μου με το shield με ethernet καλωδιο πιανω 47-48 mbps.Εαν τοποθετουσα ενα powerline αραγε θα βελτιωνονταν η κατασταση η θα πεταξω τα λεφτα μου?

Μία ιδέα,έχεις βάλει την τελευταία έκδοση του novago?

Ναι την τελευταια εχω. Τι γινεται εχω ξενερωσει. Με πεταει εξω με σφαλμα αναπαραγωγης μετα απο λιγα δευτερολεπτα εναρξης καναλιου

Καλησπέρα.
Τελικά μάλλον δεν θα χρειαστώ το shield (μόνο με τηλεκοντρόλ) που παρήγγειλα από Amazon.fr.
Παραλαμβάνω λέει στις 4 Δεκέμβρη.
Όποιος το θέλει του το δίνω, εννοείται στην τιμή που αγοράστηκε (163 ευρώ τελική).
Αν είναι άκυρο το post μου παρακαλώ ας διαγραφεί.
Ευχαριστώ!
Ισχύει ακόμη!

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Eχω το shield συνδεμεμενο μεσω wifi με το router μου ενα speedport της cosmote.Η γραμμη ειναι 50αρα vdsl.Συμβαινει το εξης παραξενο.Μετρωντας την wifi ταχυτητα του shield με ενα speedtest βλεπω οτι πιανω γυρω στα 15mbps μολις.Tαυτοχρονα αμα τρεξω το ιδιο τεστ στο κινητο μου τηλεφωνο τοποθετημενο διπλα απο το shield πιανω γυρω στα 45.Γιατι τετοια διαφορα?Εννοειται αν συνδεσω το ρουτερ μου με το shield με ethernet καλωδιο πιανω 47-48 mbps.Εαν τοποθετουσα ενα powerline αραγε θα βελτιωνονταν η κατασταση η θα πεταξω τα λεφτα μου?
Μέτρα την ταχύτητα στο κινητό σου μια συνδεδεμένος στα 2,5 mghz και μια στα 5 και θα καταλάβει ς γιατί. Μόνο στα 5 παίρνεις πάνω από 45 ... Τώρα δεν ξέρω το shield σε ποια συχνότητα συνδέεται..

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το speedtest τι μετράει;
πάντως wifi ταχύτητα αποκλείεται να μετράει.

Λογικά μετράει τη vdsl ταχύτητα σε σύνδεση με κάποιο σέρβερ.
Χρησιμοποιείς το ίδιο app σε κινητό και shield; με τον ίδιο σέρβερ γίνεται το τέστ; ίδια μπάντα (2,4 ή 5 Ghz ) ;

Αν θυμάμαι καλά, κλικάροντας πάνω στο wifi στο shield, μπορείς να δεις τι σύνδεση έχει κάνει και ποια η θεωρητική ταχύτητα

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Το speedtest τι μετράει;
πάντως wifi ταχύτητα αποκλείεται να μετράει.

Λογικά μετράει τη vdsl ταχύτητα σε σύνδεση με κάποιο σέρβερ.
Χρησιμοποιείς το ίδιο app σε κινητό και shield; με τον ίδιο σέρβερ γίνεται το τέστ; ίδια μπάντα (2,4 ή 5 Ghz ) ;

Αν θυμάμαι καλά, κλικάροντας πάνω στο wifi στο shield, μπορείς να δεις τι σύνδεση έχει κάνει και ποια η θεωρητική ταχύτητα

Σωστά,μετραει τη vdsl ταχύτητα σε σύνδεση με κάποιον Server. Το app είναι το ίδιο στο κινητό και το shield. Και η μπάντα είναι η ίδια (2ghz).Κλικαρωντας στο WiFi του shield βλέπω στο signal strength οτι παιζει απο good έως excellent.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ηρθε ενα sandisk usb 256gb που προτεινει η nvidia ως internal storage, το βαζω στο shield αλλα δεν το βλεπει. Πρεπει να κανω καποια διαδικασια;

Αν είναι του 2017 απλά το βγάζεις κ το βάζεις στην πρίζα :)
Αν είναι του 2015 ή το Pro έχει power button.
Ευχαριστω,πριν λιγες μερες το πηρα.Του 2017 δλδ...

Μου ηρθε ενα sandisk usb 256gb που προτεινει η nvidia ως internal storage, το βαζω στο shield αλλα δεν το βλεπει. Πρεπει να κανω καποια διαδικασια;

για internal storage θέλει διαμόρφωση και encryption

Επισης μετα την επαναφορα ολων και την επανεγκατασταση του cosmotego δεν μου λειτουργει πλεον. Μπαινω στο μενου κανονικα και οταν παω να παιξω ενα καναλι γυριζει το πρασινο κυκλακι και δεν αρχιζει ποτε. Το nova παιζει κανονικα. Εχουμε καμια βοηθεια;

Επισης μετα την επαναφορα ολων και την επανεγκατασταση του cosmotego δεν μου λειτουργει πλεον. Μπαινω στο μενου κανονικα και οταν παω να παιξω ενα καναλι γυριζει το πρασινο κυκλακι και δεν αρχιζει ποτε. Το nova παιζει κανονικα. Εχουμε καμια βοηθεια;

Κάτσε μισό λεπτό,το πρωί σου παιζε το cosmote και όχι το Nova και τώρα γίνεται το ανάποδο;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ναι εκανα επαναφορα και εβαλα ως internal μνημη το sandisk usb 256gb stick και μετα την επανεγκατασταση μου παιζει το novago και με καλυτερη κινηση, αλλα το cosmotego ενω κανω συνδεση, οταν επιλεγω καναλι μου γυριζει το πρασινο κυκλακι για να φορτωσει το καναλι αλλα δεν ξεκινα ποτε. Ξενερα

Ναι εκανα επαναφορα και εβαλα ως internal μνημη το sandisk usb 256gb stick και μετα την επανεγκατασταση μου παιζει το novago και με καλυτερη κινηση, αλλα το cosmotego ενω κανω συνδεση, οταν επιλεγω καναλι μου γυριζει το πρασινο κυκλακι για να φορτωσει το καναλι αλλα δεν ξεκινα ποτε. Ξενερα

Το cosmote σε έπαιζε πριν κάνεις την internal μνήμη;

εχω την αισθηση(δεν το ξερω σιγουρα) οτι πρεπει
ολες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς να μεταφερθουν
στην νεα εσωτερική μνήμη που εβαλες
κάνε μια δοκιμή βγαλε το στικακι και δες αν παιζουν οι εφαρμογές που θελεις