Αυτο το πραγμα παντως να μην ξερεις τι refresh παιζεις με τις LG ειναι τραγικο. Αναγκαστηκα και εβαλα απο το kodi 1080p και 24fps για να ειμαι σιγουρος. Βεβαια φαινεται αργο στην αποκριση τωρα (λογικο) αλλα εκει μαλλον ειμαι σιγουρος οτι παιζει στα 24. Το θεμα ειναι αν η ταινια δεν ειναι στα 24 τι γινεται. Τοτε παιζει ακομα χειροτερα μαλλον?
Στο shield ειδικά, λόγω κάποιου bug, πρέπει να μπει delay 2,5" αν χρησιμοποιείται και passthrough.
Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί, το είχα διαβάσει πριν λίγους μήνες.
Στο shield ειδικά, λόγω κάποιου bug, πρέπει να μπει delay 2,5" αν χρησιμοποιείται και passthrough.
Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί, το είχα διαβάσει πριν λίγους μήνες.
Για όσους έχουν θέμα ακόμα με το passthrough των HD audio formats ακόμα και μετά την ρύθμιση του delay, στο δικό μου με αλλαγή του refresh rate σε 50hz αντί για 60 που έδινε προτεινόμενο το shield από τις ρυθμίσεις της εικόνας, δε παρατήρησα ξανά το πρόβλημα
Δεν ημουν αρκετα σαφης ισως. Εχω ενεργοποιημενο το auto refresh rate switch. Εχω 2secs delay βαλει. Θα δοκιμασω στα 3 ας πουμε. Εχω passthrough στον Denon AVR-X 2300W ο οποιος πεφτει στην 65b6v. Η αληθεια ειναι οτι κανει τη μαυριλα αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το κανει και στην πραγματικοτητα δεν ξερω...Εδώ μιλάμε για κάποιο πρόβλημα που υπάρχει (υπήρχε?) όταν ήταν ενεργοποιημένο passthrough ΚΑΙ auto refresh rate.
PS υπάρχει ακόμα κόσμος που βλέπει χωρίς το τελευταίο (σε μηχανάκι που το υποστηρίζει)? Γιατί?
edit Τώρα πρόσεξα πως λες και για delay, οπότε μάλλον μιλάς για το default fps του gui.
Περίεργα πράγματα.
Δεν ημουν αρκετα σαφης ισως. Εχω ενεργοποιημενο το auto refresh rate switch. Εχω 2secs delay βαλει. Θα δοκιμασω στα 3 ας πουμε. Εχω passthrough στον Denon AVR-X 2300W ο οποιος πεφτει στην 65b6v. Η αληθεια ειναι οτι κανει τη μαυριλα αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το κανει και στην πραγματικοτητα δεν ξερω...
ΥΓ Εμενα προτεινομενη αναλυση εχει [email protected]. Αυτη εχω αφησει.
Δοκίμασε με το "air mouse" να κλικάρεις στην πάνω αριστερή γωνία. Όταν σου βγάλει το όνομα της εισόδου, πχ HDMI 1, κλίκαρε πάνω του και λογικά θα σου δείξει ανάλυση
Sent from my iPhone using Tapatalk
γεια σας παιδια!μπορειτε να μου πειτε ,επειδη ειμαι ασχετος πως μπορω να βλεπω τα αρχεια που εχω στο pc στο shield?γινετε με καποιο app?γινετε κ μεσω wifi η μονο με καλωδιο? χρησιμοποιω το plex αλλα δεν εχω κανει συνδρομη κ μεσω wifi δεν δουλευει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.