Nvidia Shield Android TV 4K

Νέο update
Shield Experience Update 5.2

1. Support for Dual USB tuners for PLEX DVR with Live TV.
Learn more at http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4227/~/plex-dvr-and-shield-tv
2. Record DVR shows to Network Attached Storage (NAS)
3. Cast 4K YouTube and Netflix video to your SHIELD. 4K cast available on additional apps based on region.

New games and apps are now available, including realMYST for your Android TV, Marvel Heroes streamed from GeForce Now, or the new Facebook video app

Το έβαλε κανένας τολμηρός; :)

Γιατί τολμηρός? Το έβαλα όταν έβγαλε ειδοποίηση,όλα καλά, στην προηγούμενη που είχα προβλήματα απλά έβγαλα και έβαλα ξανά το λογαριασμό Google και όλα έφτιαξαν, δεν ξέρω τι είχε πάει λάθος αλλά ούτε ρεσετ δε χρειάστηκε να κάνω

Ευχαριστώ! Με το χειριστήριο του έτσι? Δεν χρειάζεται να αγοράσω κάτι άλλο?

για να εμφανίστεί το cast icon στα YouTube & Netflix app (στο smartphone μας) πρεπει το Shield να είναι ανοιχτό
ή το shield μπαίνει σε stand by mode και ειναι πάντα διαθέσιμο το cast icon;

για να εμφανίστεί το cast icon στα YouTube & Netflix app (στο smartphone μας) πρεπει το Shield να είναι ανοιχτό
ή το shield μπαίνει σε stand by mode και ειναι πάντα διαθέσιμο το cast icon;

Μπαίνει standby και ανοίγει με οποιοδήποτε πλήκτρο, όταν κάνεις cast ανοίγει μόνο του

Η επόμενη μου αγορά!

αν και εχω γεμίσει mp..
6 media player για 3 συσκευές..
αλλα δυστυχώς ενα που να τα κάνει όλα και να έχει καλη εικονα, δεν υπάρχει..

πιστευω οτι θα βολευτεις με το mibox. Κανει το 90% οσων κανει το shield (εξαιροντας το gaming) στο 1/3 της τιμης. Η ελλειψη auto refresh rate change δεν ξερω αν θα σε χαλασει στο mi, αλλα κατα τα αλλα φαινεται οτι ειναι πολυ ικανο κουτακι.

πιστευω οτι θα βολευτεις με το mibox. Κανει το 90% οσων κανει το shield (εξαιροντας το gaming) στο 1/3 της τιμης. Η ελλειψη auto refresh rate change δεν ξερω αν θα σε χαλασει στο mi, αλλα κατα τα αλλα φαινεται οτι ειναι πολυ ικανο κουτακι.

ικανό αλλα καπου ειχα διαβάσει οτι σε κατι test απο "βλαμμένους" για την ποιοτητα εικονας, ειχε αλλοιώσεις συμφωνα παντα με τα προτυπα miop, ias & str με avi, smou.
το mi box το πηρα για τα DVD που κανω MKV με external srt, YouTube και Netflix cast απο το smartphone..

για κυριο mp εχω Sigma chip (popcorn hour) με full bluray menu, HD audio κτλ που δίνει σαφως καλύτερη εικονα απο τα realtek chip.