Nvidia Shield Android TV 4K

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Στα 1 εώς 3 δεν μπορώ να σου απαντήσω, επειδή δεν έχω στήσει ακόμα το Kodi, ούτε χρησιμοποιώ ενισχυτή για να σου πω τι κάνει με τις ηχητικές μπάντες.

Στο 4 όμως, μπορώ να σου πω ότι το χειρίζομαι ακόμα και με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (Sony KDL-50W829B) ελέω HDMI-CEC.

Αυτή τη στιγμή, το χειρίζομαι με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Logitech.

Έχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές Bluetooth.

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

1, ναι
2, δε στέκει η ερώτηση
3, παίζει κανονικά πλέον
4, δεν έχω χάρμονυ, ξέρω ότι πολλοί το δουλεύουν έτσι με χάρμονυ αλλά ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα κουμπιά

Παιδια επειδη ακομα δεν το εχω τσεκαρει,θα το κανω το απογευμα οτι θελετε απο αποψη τι να τσεκαρω μπορειτε να γραψεται ,καθως βεβαια κ καποιο λινκ αν ειναι να τσεκαρω κατι σε τεστ.
Σημειωση απο τιβι εχω την ιδια που εχει κ ο ilias_1971,προβολεα 1080p 3d optoma 300x ,και ενισχυτη 5.1 dolby digital & dts (οχι ομως τα καινουργια φορματ ηχου)
Το μηχανημα κυριως θα ειναι στον προβολεα,συνδεδεμενος με εξωτερικη καρτουλα ηχου που βγαζει εξοδο optical ,υλικο δεν εχω σε σκληρους η σε οτιδηποτε αλλο(ισως τωρα να αρχισω με την vdsl) οποτε παω προς το παρων για full kodi(xbmc)

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Από το επίσημο site της NVIDIA για το SHIELD:

https://shield.nvidia.com/support/nvidia-android-tv/faq/1

WHAT IS THE AUDIO OUTPUT OF THE SHIELD?

SHIELD supports 7.1 and 5.1 surround sound pass through over HDMI. It also supports high-res audio playback up to 24-bit/192 kHz over HDMI and USB and high-res audio upsample to 24-bit/192 hHz over USB. On SHIELD controller, the 3.5 mm headphone jack supports a mic and stereo headphone combo.

DOES SHIELD SUPPORT UNIVERSAL REMOTES

SHIELD supports Logitech Harmony universal remotes.

δηλαδη απο οσα διαβαζω αξιζει η αγορα του αν θεωρησει καποιος σαν κριτηριο οτι πχ ενα καλο media player εχει περι τα 150 euro σωστα?αν φυσικα δεν εχουμε απαιτησεις 3d

"SHIELD supports 7.1 and 5.1 surround sound pass through over HDMI" Ναι αλλά τι 5.1 και 7.1? Αυτός είναι μόνο ο αριθμός των καναλιών και δεν διευκρινίζει format decoder.

Θα ησύχαζα εάν το κούμπωνε κάποιος στον Av Receiver του και μας επιβεβαίωνε ότι άναψε η led ένδειξη dts-ma τουλάχιστον.

Το dts-ma δεν είναι καινούργιο format υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρονιά δεν είναι και καμία καινοτομία

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

"SHIELD supports 7.1 and 5.1 surround sound pass through over HDMI" Ναι αλλά τι 5.1 και 7.1? Αυτός είναι μόνο ο αριθμός των καναλιών και δεν διευκρινίζει format decoder.

Θα ησύχαζα εάν το κούμπωνε κάποιος στον Av Receiver του και μας επιβεβαίωνε ότι άναψε η led ένδειξη dts-ma τουλάχιστον.

Το dts-ma δεν είναι καινούργιο format υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρονιά δεν είναι και καμία καινοτομία

βγάζει και truehd και dts-ma, μια χαρά το κάνει ...
τώρα το φτιάχνουν και στο kodi

δηλαδη απο οσα διαβαζω αξιζει η αγορα του αν θεωρησει καποιος σαν κριτηριο οτι πχ ενα καλο media player εχει περι τα 150 euro σωστα?αν φυσικα δεν εχουμε απαιτησεις 3d

το ερωτημα ειναι shield ή ps3 ή και ps4 με λιγα παραπανω..

ενα πινακακι με τα + και - του καθενος θα βοηθουσε..
νομιζω ολα εχουν plex, τα ps3 σιγουρα κανει bitstream truehd και dts-ma
στα + των ps οτι ειναι και παιχνιδομηχανες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ πάλι το βλέπω αλλιώς: Αν θέλω να πάρω μια gpu gtx 960 για να βάλω κάποια στιγμή και ένα 4Κ monitor βγαίνει πιο ακριβά και είναι μια σκέτη κάρτα.

και το shield παιχνιδομηναχή είναι

απο οσο ειδα στο 2 βιντεο το GameStream εχει καποια θεματα lag, drop frames κτλ
και φυσικα χρειαζεται να εχεις pc για να τρεχεις τα παιχνιδια εκει.

το Geforce now δεν εχει μεγαλο καταλογο ακομα.

αν πετυχει καποιος το ps4 500gb κοντα στα 300 νομιζω ειναι πολυ καλυτερο deal.
καθως και το NVidia Shield PRO 500GB ειναι λιγο κατω απο τα 300.

τωρα ειδα οτι εχει 4 μεθοδους να παιξεις games.

1) DOWNLOAD GAMES - Android Games φτιαγμενα (optimised) για το shield
2) GAMES (Google play) - ολα τα υπολοιπα Android Games
3) STEAM GAMES - τα οποια γινονται stream μεσω ιντερνετ
4) GEFORCE PC GAMES - αν εχουμε καρτα nvidia μπορουμε να τα κανουμε stream (μεσω wifi ή ethernet) απο το pc στο nvidia shield.

τα GEFORCE PC GAMES ειναι δωρεαν, εφοσον εχουμε τα παιχνιδια στο pc μας.
τα DOWNLOAD GAMES και STEAM GAMES;
φανταζομαι οτι ολα ειναι επι πληρωμης..

εχει τιποτα αντιστοιχο δωρεαν το playstation;

υπαρχει καποια υπηρεσια συνδρομητικη για παιχνιδια οπως το spotify (για μουσικη) και netflix (για ταινιες/σειρες);

τώρα συγκρίνεις τις γκουμούτσες με το shield
επίσης μπαίνει kodi σε ps3/4; ...

τώρα συγκρίνεις τις γκουμούτσες με το shield
επίσης μπαίνει kodi σε ps3/4; ...

δεν εχω ιδεα..

αν ειναι καποιος να παρει κατι γιατι να μην δει και λυσεις τυπου ps3, ps4, xbox one αφου πλεον κανουν πανω κατω τα ιδια.
παιζουν κανα mkv, bitstream, games, youtube, netflix, plex..
τι σχεση εχει το μεγεθος; αφου σε κοστος αποκτησης ειναι κοντα..

το μέγεθος έχει τεράστια σχέση, από αισθητική και μόνο ...

μετά το shield βασίζεται σε android tv, open platform ...

Τα ps3 & ps4 δεν παίζουν αρχεία πάνω από 4 gb. Εκτός αν κάποιος κατεβάζει αρχεία του yifi και είναι ευχαριστημένος. Αν θες να ριπαρεις ένα blu ray που πήρες αυτούσιο π.χ. δεν θα το παίξει ούτε για αστείο. Επίσης ούτε kodi παίζει.

το μέγεθος έχει τεράστια σχέση, από αισθητική και μόνο ...

μετά το shield βασίζεται σε android tv, open platform ...

και εγω κοιταω την αισθητικη παντα σε οτι αγοραζω, αλλα αν ειναι να κρυφτει καπου δεν υπαρχει λογος.
εξαλλου και το ps4 μια χαρα ειναι απο σχεδιασμο.

επισης υπερ του open platform, αλλα αν δεν μου προσφερει κατι εξτρα (βασικη χρηση, ταινιες, παιχνιδια κτλ)
και εχει κοστος οσο τα κλειστα playstation - xbox, δεν βλεπω λογο να το επιλεξει καποιος.

αν ειχε 100-150 max ευρω, δεν υπηρχε περιπτωση καποιος να σκεφτει λυσεις τυπου ps/xbox..
αλλα με το ps4 500gb στα 330
και το shield στα 220 με 16gb,
και για την εκδοση shield 500gb στα ~300

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ps3 & ps4 δεν παίζουν αρχεία πάνω από 4 gb. Εκτός αν κάποιος κατεβάζει αρχεία του yifi και είναι ευχαριστημένος. Αν θες να ριπαρεις ένα blu ray που πήρες αυτούσιο π.χ. δεν θα το παίξει ούτε για αστείο. Επίσης ούτε kodi παίζει.

αυτο δεν το γνωριζω..
αν ισχυει κατι τετοιο τοτε αλλαζει το θεμα.
αλλα σιγουρα δεν υπαρχει λυση;
πχ με το plex;

και εγω κοιταω την αισθητικη παντα σε οτι αγοραζω, αλλα αν ειναι να κρυφτει καπου δεν υπαρχει λογος.
εξαλλου και το ps4 μια χαρα ειναι απο σχεδιασμο.

επισης υπερ του open platform, αλλα αν δεν μου προσφερει κατι εξτρα (βασικη χρηση, ταινιες, παιχνιδια κτλ)
και εχει κοστος οσο τα κλειστα playstation - xbox, δεν βλεπω λογο να το επιλεξει καποιος.

αν ειχε 100-150 max ευρω, δεν υπηρχε περιπτωση καποιος να σκεφτει λυσεις τυπου ps/xbox..
αλλα με το ps4 500gb στα 330οŸ‚
και το shield στα 220οŸ‚ με 16gb,
και για την εκδοση shield 500gb στα ~300οŸ‚

φυσικά και προσφέρει κάτι έξτρα, το kodi,που δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί

φυσικά και προσφέρει κάτι έξτρα, το kodi,που δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί

γιατι ομως να μας ενδιαφερει το kodi τοσο πολυ;
για το free stream ταινιων και σειρων;
τι ηχο εχουν αυτα τα stream; 5.1 Dolby;

DTS-HD και True HD το αποκλειω..

παντως θα το δοκιμασω σε ενα mac book για να το δω..
παλια που ειχα δοκιμασει το xbmc, ειχε ενδιαφερον αλλα οχι ομως για την δικη μου περιπτωση.

Last edited: