Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Ενα αλλο που ειδα στο kodi 15.2 ειναι οτι στο remote control δεν μπορεις να εχεις το λεγομενο context menu,το c button αν εχεις πληκτρολογιο,η το x button στο controller που παιζει εκει κανονικα
Καπου διαβασα οτι στην επομενη εκδοση που αναμενεται στο kodi ,θα μπορει να γινει κ στο remote πατωντας παρατεταμενα το κεντρικο κουμπι
Επισης αυτο που ηθελα να πω ,αφου εχουμε ρυθμισει το kodi με ολα αυτα που θελουμε,αν βγει νεα εκδοση στο play store,θα μας ρωτησει για το update και αν πουμε ναι ,θα τις παρει τις ρυθμισεις κ στο νεο χωρις να χρειαστει να τις ξαναπερασουμε η οχι;

Ναι το kodi 16 έχει long press functions.
Εννοείται διατηρούνται οι ρυθμίσεις με την αναβάθμιση.
Η 16 είναι ήδη σε RC φάση, γιατί δεν την δοκιμάζεις? Αν θυμάμαι καλά έχει αρκετά optimisations για το shield.

Θα πρεπει ομως να μπει μεσω side load σωστα; δεν θα δημιουργηθει καποιο λειτουργικο θεμα επειδη θα εχω κ τις 2 εκδοσεις;

Δε θα έχεις 2, μια έκδοση θα έχεις.
Την rc1 έχω και είναι stable

Αν έχεις την 15.2 official δεν θα έχεις δύο εκδόσεις μετά, απλά θα αναβαθμιστεί η υπάρχουσα.

Εννοω εχω την 15,2 απο το play store σεταρισμενη,και θα κατεβασω και την RC εκδοση jarvis

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ααα μαλιστα τωρα καταλαβα ,θα το δοκιμασω,με το es file manager..εχει καποιο οδηγο πως θα το κανω; BTW το μηχανημα πεταει!!!

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

νομιζω οτι μονο με sideload θα μπει τωρα αν βγει επισημα δεν ξερω θα γινει update απο την 15.2?αυτοματα?
https://www.youtube.com/watch?v=EwrmHxNKrU4 πολυ καλο για τον ελεγχο του μηχανηματος σε καποιες εφαρμογες και παφθηνο

Επιτελους σκ με αρκετο χρονο στην διαθεση μου για πολλους πειραματισμους πανω στο μηχανημα κ στον προβολεα,για να δουμε!!!!

Καλημερα ,τι ακριβως κανει δηλαδη για εμας που δεν το κατεχουμε το αγγλικο

Επίσης κάποιο λινκ για να την δοκιμάσω την jarvis..
Υπάρχει κάποια έκδοση που λόγω του μηχανήματος είναι ας το πούμε καλύτερη από αυτήν που βρίσκουμε στο playstore ;
Αυτή η έκδοση vidon που όλοι μιλάνε, τι παίζει;

Επίσης κάποιο λινκ για να την δοκιμάσω την jarvis..
Υπάρχει κάποια έκδοση που λόγω του μηχανήματος είναι ας το πούμε καλύτερη από αυτήν που βρίσκουμε στο playstore ;
Αυτή η έκδοση vidon που όλοι μιλάνε, τι παίζει;

κατεβάζεις τη Kodi v16.0 β€œJarvis” Release Candidate 2 από εδώ http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/kodi-16.0-Jarvis_rc2-armeabi-v7a.apk
έχει βελτιώσεις σε σχέση με αυτή του playstore.

αν σε ενδιαφέρει το HD audio τότε βάζεις από εδώ http://www.semperpax.be/owncloud/index.php/s/8GJuVUDH35EStFp/download

Επιτελους σκ με αρκετο χρονο στην διαθεση μου για πολλους πειραματισμους πανω στο μηχανημα κ στον προβολεα,για να δουμε!!!!

Καλημερα ,τι ακριβως κανει δηλαδη για εμας που δεν το κατεχουμε το αγγλικο

βάζεις το app για να βλέπεις videos από το amazon, αντίστοιχο του netflix

Στο δευτερο λινκ,οταν λετε hd audio,μιλαμε για τα φορματ dts-hd & master audio;αν ναι δυστυχως δεν εχω τετοιο ενισχυτη :(

επισης εσεις που το εχετε το μηχανημα,προσπαθησατε να δοκιμασετε το geforce now,που εκτος το να μπορεις να παιζεις μεσω streaming καποια παιχνιδια που υπαρχουν στο pc σας(θελει βεβαια κ την αναλογη καρτα γραφικων) να μπορειτε να παιζετε κ παιχνιδια που βρισκονται σε σερβερς τις nvidia,παντα σε streaming?

και οταν βγει η 16 κανονικα τοτε τι κανουμε?και η δευτερη που δοθηκε εχει και την υποστηριξη για hd?

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

και οταν βγει η 16 κανονικα τοτε τι κανουμε?και η δευτερη που δοθηκε εχει και την υποστηριξη για hd?

νομίζω ότι θα γίνει update από το store κανονικά

ναι η δεύτερη είναι για HD audio στη 16, στη 17 γίνεται επίσημη υποστήριξη οπότε φτιάχνεται από την αρχή

και μεχρι να γινει επισημη η 16 θα εχουμε δυο Kodi?ενα κανονικο και ενα στο sideload?

καλησπερα μια ερωτηση εγκατεστησα το kodi 16 και εχω μια απορεια στις ρυθμισεις στην εξοδο ηχου εχει μια ρυθμιση που την λεει enable audio dsp prossesing αν την ενεργοποιησεις αυτη ζηταει ενα προσθετο που δεν το κατονομαζει και εκει κολλαει και χρειαζεται reboot ολη η συσκευη ξερει καποιος ποιο ειναι αυτο το προσθετο??
επισης σε αυτοο το παιδιο ποιες ειναι οι σωστοτερες ρυθμισεις?μιλαμε για ενισχυτη harmakardon και 7+1 ηχεια ?

ορίζεις 2 κανάλια και κάνεις enable το passthrough, μετά ορίζεις ότι ο ενισχυτής είναι capable για DTS, DD(AC3), κλπ

αυτό για το dsp δεν το γνωρίζω

ορίζεις 2 κανάλια?οχι 7+1 καναλια ?δηλαδη τα καναλια δεν ειναι ο αριθμος των ηχειεων του συστηματος?συγνωμμη για την ερωτηση αν ειναι χαζη αλλα μπερδευτικα ειλικρινα

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

ορίζεις 2 κανάλια?οχι 7+1 καναλια ?δηλαδη τα καναλια δεν ειναι ο αριθμος των ηχειεων του συστηματος?συγνωμμη για την ερωτηση αν ειναι χαζη αλλα μπερδευτικα ειλικρινα

αν ορίσεις 7.1 τότε λες στο kodi να κάνει το decoding και να βγάλει τα 7.1 σε lpcm