Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Τέτοια έχω...
Λοιπόν, με το Android m στην sdcard μπορείς να εγκαταστάσειςεγκαταστάσεις app μόνο αν την ορίσεις σαν εσωτερική μνήμη....

Γίνεται να οριστεί σαν εσωτερική μνήμη?

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

ναι, android M feature

Μπορείς να ορίσεις sd card ή USB stick ή USB HDD εσωτερική μνήμη.

ναι, android M feature

Μπορείς να ορίσεις sd card ή USB stick ή USB HDD εσωτερική μνήμη.

Χμμμμ.... Αυτό το τελευταίο (HDD) είναι ό,τι καλύτερο. Κι έχω ένα μικρό δισκάκι 300άρι...που περιμένει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Χμμμμ.... Αυτό το τελευταίο (HDD) είναι ό,τι καλύτερο. Κι έχω ένα μικρό δισκάκι 300άρι...που περιμένει.

απλά αν τον ορίσεις σαν εσωτερική μνήμη τότε είναι μόνο για το shield και δεν portable πλέον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

απλά αν τον ορίσεις σαν εσωτερική μνήμη τότε είναι μόνο για το shield και δεν portable πλέον.

Σουπερ!! Δεν πειραζει καθολου.

Re: Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

εντάξει υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνουν και αφού περάστικε όλα καλά :)

Το βλέπει στο home screen του shield ή πας με το side load launcher;

ειναι μονο στις εφαρμογές...εικονιδιο στην επιφανεια δεν καταφερα να βγαλω.Δουλευει και μεσα απο το kodi ομως στην καρτελα programms.

Μπορώ να πω ότι με την 3.0 η εικόνα βελτιώθηκε πάρα πολύ

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Θυμαμαι οτι με ενα update που εγινε πριν λιγο καιρο, η συσκευη υποστηριζει HD audio passthrough και οτι το Kodi το εκμεταλλευεται αυτο. Θα μπορουσε να μου πει καποιος φιλος που εχει plex, αν αυτο υποστηριζεται και απο το plex app; Διαφορετικα πρεπει να παμε γυρω γυρω με kodi + plexbmc και θα ηθελα να το αποφυγω αυτο.

Ασχετο μετά την αναβάθμιση, το CEC σας δουλεύει ικανοποιητικά στο shield ? Αναλυτικότερα, μπορείτε να το χειριστείτε με τηλεχειριστηριο τηλεοράσης ή και να χειριστείτε τον ήχο του ενισχυτή σας, με το χειριστήριο του shield εάν ολα τα παραπάνω ειναι CEC enabled?

δε χρησιμοποιώ plex αλλά από όσο ξέρω dts-ma παίζει passthrough αλλά το truehd όχι ακόμα.

μπορείς να κοιτάς το λινκ https://forums.geforce.com/default/...ird-of-plex-as-to-current-work-in-progress/7/ για ενημέρωση.

γιατί όμως plex και όχι kodi;

Ευχαριστω πολυ! Γενικα με εχει βολεψει παρα πολυ το plex σαν backend της βιβλιοθηκης μου, ειδικα αφου μεταβαινω πολυ συχνα απο συσκευη σε συσκευη για να βλεπω υλικο.

αν/οταν το παρω, kodi θα εχει σιγουρα, απλα ηθελα και το plex native app για να αποφυγω μπλεξιματα με το Plexbmc. Ο συνδυασμος kodi(openelec)+plexbmc δουλευει καλα στο rpi2 μου, αλλα οπως και να το κανεις εισαγει εναν επιπλεον βαθμο πολυπλοκοτητας, τον οποιον θα ηθελα να αποφυγω. Το rpi ειναι στημενο ετσι γιατι δεν εχει καποιον (ευκολο τροπο) να αλλαζεις εφαρμογη που τρεχεις. Θα επρεπε δηλ, να εχω δυο διαφορετικες καρτες μνημης, μια με rasplex και αλλη μια με openelec. Παντως σιγουρα το playback engine του kodi ειναι καλυτερο και εχει πιο συχνα και "δυνατα" updates απο τους plex clients.

Μια δυο ακομη ερωτησεις :)
Headphone jack υπαρχει μονο στο τηλεκοντρολ ή υπαρχει και στο gamepad; Επισης, πως δουλευει οταν βαζεις ακουστικα; Ειναι σε επιπεδο hardware; δηλαδη με το που βαζεις τα ακουστικα κλεινει ο ηχος απο αλλου (ή υπαρχει διαφορετικο volume control;) σε οποια εφαρμογη και να βρισκομαστε ή ειναι μια δυνατοτητα που πρεπει να υποστηριζεται απο την εκαστοτε εφαρμογη;

Και τα δύο παίρνουν ακουστικά 🎧
Όταν ο ήχος βγαίνει από τα ακουστικά τότε δε βγαίνει από HDMI. Δεν είναι θέμα app, είναι από τη συσκευή.

οκ, ψηθηκα :)
το εχω βαλει watchlist στο camelcamelcamel και την επομενη φορα που θα βγει προσφορα στο αμαζον το τσιμπαω

Ασχετο μετά την αναβάθμιση, το CEC σας δουλεύει ικανοποιητικά στο shield ? Αναλυτικότερα, μπορείτε να το χειριστείτε με τηλεχειριστηριο τηλεοράσης ή και να χειριστείτε τον ήχο του ενισχυτή σας, με το χειριστήριο του shield εάν ολα τα παραπάνω ειναι CEC enabled?

εγω με sammy 5ετιας μια χαρα παιζει

Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετωπίζω πρόβλημα που δεν έχω καταφέρει να το λύσω μετά από τόσο ψάξιμο. Πάω να βάλω στην εφαρμογή Kodi του NVidia τους δίσκους που έχω shared στο δίκτυο και εισπράττω "Invalid argument"....... (έχω βάλει owners στους δίσκους, έχω share to everyone, όλα τα άλλα μου μέσα, ακόμα και ο Plex τους βλέπει...το Kodi και άλλη μια εφαρμογή το Archos media player αρνούνται !!!)

Το invalid argument που στο εμφανίζει;

Δύσκολη περίπτωση από όσο έχω ψάξει..... Οταν πάω να κάνω attached στο Kodi τα folders που έχω τη μουσική...τις ταινίες κτλπ. Το καθένα είναι σε διαφορετικό δίσκο. * Το Kodi που έχω στο nuc τα βρίσκει όλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω δημιουργήσει IRPStackSize στο Registry, αλλά το έχω αφήσει στο 15. Διαβάζω ότι κάποιος χρειάστηκε να πάει μέχρι το 21 (ανεβαίνει ανά 3) . Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι, γιατί είμαι στο γραφείο τώρα.

Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετωπίζω πρόβλημα που δεν έχω καταφέρει να το λύσω μετά από τόσο ψάξιμο. Πάω να βάλω στην εφαρμογή Kodi του NVidia τους δίσκους που έχω shared στο δίκτυο και εισπράττω "Invalid argument"....... (έχω βάλει owners στους δίσκους, έχω share to everyone, όλα τα άλλα μου μέσα, ακόμα και ο Plex τους βλέπει...το Kodi και άλλη μια εφαρμογή το Archos media player αρνούνται !!!)

Εγώ πάντως με SMB που έχω ένα δίσκο σε ενα ΝΑΣ μια χαρα τον βλέπει. Μήπως να το βγάλεις το app και να το ξαναβάλεις?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα ηθέλα επίσης να σας ενημερώσω ότι εκτός από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Nvidia Shield TV ως android TV και με εξαιρετική υποστήριξη του KODI, εγώ το εχω κατα ευχαριστήθεί και ως Gaming platform.

Αναλυτικότερα, δεν ξέρω αν εχετε δοκιμάσει την υπηρεσια που έχει η nvidia geforce now, η οποία στην ουσία είναι streaming gaming.
Με 11 ευρώ τον μήνα μπορείτε να παίξετε γύρω στα 50 games free (έχει και κάποια επι πληρωμης) τα οποία δεν τα καταβάζετε, άρα δεν χρειάζετε και αποθηκευτικό χώρο. Στην ουσία το παιχνίδι τρέχει στο cloud servers της nvidia (GRID-το οποίο ειναι στο amazon aws) και στο nvidia shield tv ερχεται η εικόνα!

Εγώ ενεργοποιήσα την υπηρεσία, με τους 3 πρώτους μήνες δωρεαν, και το έχω κατα ευχαριστηθεί! ως περιστασιακός gamer αξίζει τα 11 ευρώ τον μήνα πγια να παίζω κανα παιχνιδάκι και όποτε θέλω το κόβω!

Όσο αφορά τις απαιτησείς αυτές χρείαζεται να έχει κάποιος >8mbps γραμμή και χαμήλο latency προς τους server. Εγώ με Cyta στα 7,65 περίπου και 55 ms προς amazon παίζω άνετα (χτες επαίζα 2 ωρες tomb raider).

ΦΥσικά όσο πιο καλυτερη γραμμή τόσο καλύτερη ποιότητα έχει η εικόνα, δηλαδη από 720p θα γίνει 1080p και ποιο γρήγορα θα φορτώνει.

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε ...φαίνεται ότι το μέλλον στο gaming ειναι το streaming....ολα στο cloud λοιπόν!

περίσσοτερες πληροφόριες εδώ