Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K
Πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετωπίζω πρόβλημα που δεν έχω καταφέρει να το λύσω μετά από τόσο ψάξιμο. Πάω να βάλω στην εφαρμογή Kodi του NVidia τους δίσκους που έχω shared στο δίκτυο και εισπράττω "Invalid argument"....... (έχω βάλει owners στους δίσκους, έχω share to everyone, όλα τα άλλα μου μέσα, ακόμα και ο Plex τους βλέπει...το Kodi και άλλη μια εφαρμογή το Archos media player αρνούνται !!!)
Εγώ πάντως με SMB που έχω ένα δίσκο σε ενα ΝΑΣ μια χαρα τον βλέπει. Μήπως να το βγάλεις το app και να το ξαναβάλεις?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θα ηθέλα επίσης να σας ενημερώσω ότι εκτός από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Nvidia Shield TV ως android TV και με εξαιρετική υποστήριξη του KODI, εγώ το εχω κατα ευχαριστήθεί και ως Gaming platform.
Αναλυτικότερα, δεν ξέρω αν εχετε δοκιμάσει την υπηρεσια που έχει η nvidia geforce now, η οποία στην ουσία είναι streaming gaming.
Με 11 ευρώ τον μήνα μπορείτε να παίξετε γύρω στα 50 games free (έχει και κάποια επι πληρωμης) τα οποία δεν τα καταβάζετε, άρα δεν χρειάζετε και αποθηκευτικό χώρο. Στην ουσία το παιχνίδι τρέχει στο cloud servers της nvidia (GRID-το οποίο ειναι στο amazon aws) και στο nvidia shield tv ερχεται η εικόνα!
Εγώ ενεργοποιήσα την υπηρεσία, με τους 3 πρώτους μήνες δωρεαν, και το έχω κατα ευχαριστηθεί! ως περιστασιακός gamer αξίζει τα 11 ευρώ τον μήνα πγια να παίζω κανα παιχνιδάκι και όποτε θέλω το κόβω!
Όσο αφορά τις απαιτησείς αυτές χρείαζεται να έχει κάποιος >8mbps γραμμή και χαμήλο latency προς τους server. Εγώ με Cyta στα 7,65 περίπου και 55 ms προς amazon παίζω άνετα (χτες επαίζα 2 ωρες tomb raider).
ΦΥσικά όσο πιο καλυτερη γραμμή τόσο καλύτερη ποιότητα έχει η εικόνα, δηλαδη από 720p θα γίνει 1080p και ποιο γρήγορα θα φορτώνει.
Σας προτείνω να το δοκιμάσετε ...φαίνεται ότι το μέλλον στο gaming ειναι το streaming....ολα στο cloud λοιπόν!
περίσσοτερες πληροφόριες
εδώ