Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Αυτή τη στιγμή δε γίνεται, το shield βγάζει RGB (full, limited) ενώ η τηλεόραση από ότι βλέπω είναι YCbCr.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα μου έκανε κουλά το shield, έχανε τον controller και έπρεπε να τον κάνω pair πάλι. Μου έτυχε 4 - 5 φορές μέσα σε 30 λεπτά.

Αλλά παράλληλα ανακάλυψα το εξής που δεν ξέρω αν υπήρχε και στη 2.1 ή μπήκε στην 3.0, το δεξί στικ στον controller βγάζει mouse pointer και δουλεύει σα ποντίκι :) :)
Δε θυμάμαι να το κάνει στο home screen αλλά το έκανε μέσα σε apps, π.χ. έβαλα το Wol Fusion και μετά για τη δημιουργία hosts χρησιμοποίησα το δεξί στικ. Νομίζω ότι μου το εμφάνισε και στον X-plorer.

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Σήμερα μου έκανε κουλά το shield, έχανε τον controller και έπρεπε να τον κάνω pair πάλι. Μου έτυχε 4 - 5 φορές μέσα σε 30 λεπτά.

Εγώ από την 3,0 έχω χάσει την δυνατότητα να κάνω open το shield από τα control, αλλά και από το κουμπί πάνω στη κονσόλα (500G).
Το ανοίγω βγάζοντας την τροφοδοσία και ξαναβάζοντας.
Έχουν κάποιο bug στην 3,0 όσον αφορά τα χειριστήρια.
Μπορείτε να δείτε σχετικά, https://forums.geforce.com/default/topic/919125/shield-android-tv/nvidia-shield-tv-sleep-mode-/1/.
Από ότι γράφουν, το γνωρίζει η Nvidia και περιμένουμε κάποια αναβάθμιση που θα λύνει το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Εγώ από την 3,0 έχω χάσει την δυνατότητα να κάνω open το shield από τα control, αλλά και από το κουμπί πάνω στη κονσόλα (500G).
Το ανοίγω βγάζοντας την τροφοδοσία και ξαναβάζοντας.
Έχουν κάποιο bug στην 3,0 όσον αφορά τα χειριστήρια.
Μπορείτε να δείτε σχετικά, https://forums.geforce.com/default/topic/919125/shield-android-tv/nvidia-shield-tv-sleep-mode-/1/.
Από ότι γράφουν, το γνωρίζει η Nvidia και περιμένουμε κάποια αναβάθμιση που θα λύνει το πρόβλημα.

Εγώ δεν συνάντηση μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα παρα μόνο καμμια φορα το CEC χάνει επικοινωνιά.

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

απο οσο διαβασα αυτο συμβαινει σε nvidia 500gb και κυριως αν οχι μονο σε ευρωπαικα μοντελα μονο ενας ειχε θεμα και ηταν απο αμερικη
βαζω ποιο κατω μια λυση που φαινεται οτι δουλεευει

<<Finally I found a temporary solution :

1) Disable sleep mode (Settings-->Daydream-->When to sleep-->disable)

2) Enable Stay Awake in the Developer Options (cf. comment #49, thank you wewewi)

3) Power off the Shield Android TV before turning off the TV or when you don't want to use your SATV : select Power at the bottom of the Shield home screen and Power off.

Then you don't have to unplug and reconnect power adapter when you want to use the Shield. Nvidia button on your shield android TV should work, even after a long period of inactivity. I tried it today and this seems to work. But I still cannot use the remote or controller to power on the Shield. It's not very practical but it helps. I really hope that Nvidia would fix this issue quickly. >>

ύστερα από το χθεσινό συμβάν δεν επανεμφανίστηκε το πρόβλημα, ούτε χθες το βράδυ, ούτε σήμερα το πρωί.

Υποπτεύομαι ότι υπαίτιο είναι το Modern Combat 5: Blackout, το έβαλα χθες να το δοκιμάσω λίγο και είχε ζήτημα με τον controller και το flirc. Μπορεί το app να μην είναι υπαίτιο απλά να συνέπεσε.

Απάντηση: Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

το 16 και του έχω βάλει πάνω ένα USB3 500άρι δίσκο σαν εσωτερική μνήμη.

Πάντως να πω ότι με την εμμονή της google να βλέπει συνομωσίες περί των microsd/USB σαν weak link ώστε να βάζει ciphering τους πετάει τα μάτια έξω.

Ασχετο, για πείτε καμμια άλλη χρήση που κάνετε με το μηχανάκι εκτός Geforce Now, Netflix, Kodi, τι άλλα application εχετε βάλει και χρησιμοποιείτε?

Καλή ερώτηση....By default.. παιχίδια πολλά δεν έχει ακόμα. Μόνο Geforce. Apps επίσης. Πολλά apps , λίγα όμως για το NVidia. Π.χ. πάω τις προάλλες να βρω κάποιο Navigation ή maps app. Nada....τίποτα.... Τώρα έχω βάλει Aurora TV...

Καλή ερώτηση....By default.. παιχίδια πολλά δεν έχει ακόμα. Μόνο Geforce. Apps επίσης. Πολλά apps , λίγα όμως για το NVidia. Π.χ. πάω τις προάλλες να βρω κάποιο Navigation ή maps app. Nada....τίποτα.... Τώρα έχω βάλει Aurora TV...

Εγώ έχω βάλει και το Mame και το TED, οντως δεν εχει πολλά Apps για nvidia πχ Skype or spotify. Θέλει δουλίτσα και λόγω των δυνατοτήτων πχ θα μπορούσε ίσως να γίνει και ενα πολύ καλό NAS server.

Παιχνίδια και ότι άλλο μου κινήσει το ενδιαφέρον από το store.

Εγώ έχω βάλει και το Mame και το TED, οντως δεν εχει πολλά Apps για nvidia πχ Skype or spotify. Θέλει δουλίτσα και λόγω των δυνατοτήτων πχ θα μπορούσε ίσως να γίνει και ενα πολύ καλό NAS server.

Τι εννοείς ? Με τι τρόπο θα μπορούσε να γίνει NAS server?

Τι εννοείς ? Με τι τρόπο θα μπορούσε να γίνει NAS server?

Να βάλεις τον δίσκο (εξωτερικό) να βγει ενα application που να επιτρέπει το SMB/NFS και να το έχεις ανοιχτό συνέχεια. ετσι και αλλίως με το ES explorer μπορείς να μεταφέρεις αρχεια μέσω FTP....εντάξει βέβαι το core case ειναι gaming & TV αλλα still Καποια Modifa θα μπορούσαν να φτιάξουν. Στο κάτω κάτω linux-android ειναι...root μπορεί να γίνει. http://nvidiashieldzone.com/2015/06/root-shield-android-tv-tutorial-now-available/

Ερωτηση προς καποιον που εχει shield+netflix+πολυκαναλο ενισχυτη. H netflix ξερω οτι υποστηριζει 5.1 μεσω dolby digital plus. Αυτο γινεται και στο app του shield; φανταζομαι προς ναι. Επειδη ο δικος μου ενισχυτης ειναι λιγο παλιος και δεν υποστηριζει αυτο το φορματ, υπαρχει μηπως η δυνατοτητα το decoding να γινει απο την κονσολα (ειτε με επιλογη του netflix app ειτε καπου στα system settings) και να βγαλει 5.1 pcm;

Ερωτηση προς καποιον που εχει shield+netflix+πολυκαναλο ενισχυτη. H netflix ξερω οτι υποστηριζει 5.1 μεσω dolby digital plus. Αυτο γινεται και στο app του shield; φανταζομαι προς ναι. Επειδη ο δικος μου ενισχυτης ειναι λιγο παλιος και δεν υποστηριζει αυτο το φορματ, υπαρχει μηπως η δυνατοτητα το decoding να γινει απο την κονσολα (ειτε με επιλογη του netflix app ειτε καπου στα system settings) και να βγαλει 5.1 pcm;

Μόλις είδα το post σου. Επειδή όμως είμαι γραφείο κι όχι σπίτι θα σου απαντήσω το απόγευμα (εάν δεν απαντηθεί από άλλον πριν.)

Αν και είμαι off-topic ακόμη δεν παρέλαβα το shield, επειδή όμως πέρασε η ημερομηνία που έγραφαν ότι θα παραλάβω μου επέστρεψαν τα μεταφορικά (12 ) οπότε συνολικά μου στοίχισε 196 ευρώ

Καλή φάση! Δεν μου έχει γίνει ποτέ από Αμαζον αυτό. Normal ή expedited?

Καλή φάση! Δεν μου έχει γίνει ποτέ από Αμαζον αυτό. Normal ή expedited?

Standard, έστειλαν ξεχωριστά το remote με i-parcel και το shield με DHL, 26/2 έφυγε από Αγγλία το remote και 27/2 από Γερμανία το shield