Nvidia Shield Android TV 4K

Μπορει να σταλει ελλαδα απο το γερμανικο. Απλα πρεπει να κλικαρεται την εκδοση "shield 16gb + fernbedienung" (by default σε παει στην εκδοση "shield" η οποια δεν αποστελλεται). Τη συσκευη την εχω και ετσι δεν παρηγγειλα, αλλα βγαζει μηνυμα ομως "Dieser Artikel kann nach griechenland geliefert werden", οποτε ολα οκ και μπορειτε να προχωρησετε με την αγορα σας.
Αυτο που αναφερεις ισχυει για το 500αρι. Για το 16αρι με τπτ δεν το δεχεται ειτε σκετο ειτε με το remote. Στο 500αρι μου το περναει κανονικα για ελλαδα!

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Με sideload Chrome
Πλέον μπορείς να τον εγκαταστήσεις και μέσω browser αν κάνεις login στο Play store με το ίδιο gmail account.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Αν και μαλλον η απαντηση ειναι αρνητικη... εχει βρει κανενας τροπο να χρησιμοποιουμε το plex app με 24ρ και audio passthrough?

μια ερωτηση παιδια ισως ασχετη με το μηχανημα πως μπορουμε να παιξουμε μεσω δικτυου παντα μια ταινεια με μορφη bluray(φακελοι bdmv- certificate )?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

μια ερωτηση παιδια ισως ασχετη με το μηχανημα πως μπορουμε να παιξουμε μεσω δικτυου παντα μια ταινεια με μορφη bluray(φακελοι bdmv- certificate )?

με kodi σίγουρα, υποθέτω και με VLC

ναι με kodi σιγουρα αλλα πως αυτα ειναι 2 φακελοι παιζει αυτοματα αν το δει το kodi στο δικτυο?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

ναι με kodi σιγουρα αλλα πως αυτα ειναι 2 φακελοι παιζει αυτοματα αν το δει το kodi στο δικτυο?
επειδή δε καταλαβαίνω τι γράφεις, αν μπορείς να το ξαναγράψεις πιο καθαρά

ναι μαλλον δεν το εγραψα καλα η συγκεκριμενη ταινεια αποτελειται απο ενα φακελλο με το ονομα της που μεσα εχει 2 υποφακελλους οταν θελησουμε λοιπον να δουμε αυτη την ταινεια μεσω του kodi στο nvidia τι επιλλεγουμε για να ξεκινησει να παιζει?

δε θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω πας στο BDMV φάκελο και επιλέγεις το index.bdmv ή με την επιλογή του BDMV φακέλου να έχεις τις επιλογές για να παίξει την ταινία.

Αν και μαλλον η απαντηση ειναι αρνητικη... εχει βρει κανενας τροπο να χρησιμοποιουμε το plex app με 24ρ και audio passthrough?

Υπηρχαν εξελιξεις πανω στον τραγικο plex client του shield. Αν σας εγινε αυτοματα η αναβαθμιση αγνοηστε, αλλα εγω ειχα μεινει στην 4.25.1.585 .
Απο εδω μπορειτε να κατεβασετε και να εγκαταστησετε με sideload τις νεοτερες εκδοσεις
https://forums.plex.tv/discussion/60585/plex-for-android/p9

Η σημαντικοτερη διαφορα ειναι οτι πλεον δουλευει σωστα το frame rate switching ΚΑΙ (ακουσον ακουσον) υποστηριζει dts-hd passthrough. Dolby true hd που δοκιμασα δεν δουλεψε το passthrough και εβγαλε dolby digital. Εχει ακομα προβληματακια ομως. Καποιες (αρκετες) φορες κολλαει οταν πας να δεις βιντεο ενω εχω δει και καποια κρασαρισματα. Σιγουρα δεν ειναι σταθερη ακομα, αλλα τουλαχιστον επιτελους υπηρξε λιγο κινητικοτητα.

λοιπον σε σχεση με αυτο που ειχα ρωτησει ποιο πανω ειχε απολυτο δικιο ο papdoux οντως επιλλεγεις το index.bdmv και ενταξε καπως καθυστερει αλλα φορτωνει την ταινεια και πρωτη φορα ειδα αποδοση dts true hd 7.1 (εχω τοσα ηχεια και ενα harma kardon ενισχυτη )βεβαια αυτο μου ανοιγει την ορεξη to <<atmos>> πως ενεργοποιειται?

Με έναν νέο ενισχυτή γιατί οι harman δεν το υποστηρίζουν

κανενας harma kardon ? τοτε δεν λεει γιατι αυτοι οι ενισχυτες ειναι οτι καλλυτερο σε πιστοτητα και ποιοτητα ηχου οχι ενταση

Καλησπερα και απο μενα. Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να γραψω ελληνικα; οσο και αν εψαξα ελληνικο πληκτρολογιο δεν βρηκα. ευχαριστω πολυ