το εκανα...απλά δεν μπορώ να βγαλω άκρη..και πρίν λιγο που διάβασα σε φορα της nvidia και του plex μιλάνε για κάποιο bug που δεν το επιτρέπει προς το παρόν.Αν καποιος το πετύχει ας μας ενημερώσειείναι ενα από τα χαρακτηριστικά του 3.2 update, το έκανες update?
δεν ασχολούμαι με το plex, μόνο kodi έχω, το έγραψα μήπως δεν είδες ότι υποστηρίζει πλέον, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν λογικά θα διορθωθείτο εκανα...απλά δεν μπορώ να βγαλω άκρη..και πρίν λιγο που διάβασα σε φορα της nvidia και του plex μιλάνε για κάποιο bug που δεν το επιτρέπει προς το παρόν.Αν καποιος το πετύχει ας μας ενημερώσει
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μπορείς να μου πείς πώς καταφερες να δείς το αρχείο μέσα απο τον plex του shield που απ οτι φαντάζομαι το ετρεξες μεσω τοπικου δικτύου....Εγω έχω NAS Synology DS 216Play και το Shield
το εκανα...απλά δεν μπορώ να βγαλω άκρη..και πρίν λιγο που διάβασα σε φορα της nvidia και του plex μιλάνε για κάποιο bug που δεν το επιτρέπει προς το παρόν.Αν καποιος το πετύχει ας μας ενημερώσει
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μπορείς να μου πείς πώς καταφερες να δείς το αρχείο μέσα απο τον plex του shield που απ οτι φαντάζομαι το ετρεξες μεσω τοπικου δικτύου....Εγω έχω NAS Synology DS 216Play και το Shield
Εκανες mount network storage πρωτα; Απο settings->storage. Μετα θα πρεπει να πας απο ενα pc στο σαιτ του plex server σου (π.χ. αν το shield ειναι 192.168.1.10, πρεπει να πας στο 192.168.1.10:32400/web/index.html ) και να προσθεσεις libraries.
τελικα κατεληξα και πηρα αυτο http://www.cosmodata.gr/product/76879/docking-station-icy-box-ib-120stu3-wh#1 εκεινο που δεν ξερω ειναι βαλω τον δισκο μεσα και μετα το βαλω στο nvidia θα ξηρτησει να τον φορμαρω?
μια δοκιμη που εκανα ηταν με τα windows σε pc και δεν ζητησε φορμαρισμα τον αναγνωρισε αμεσα και πολυ γρηγορα
να μεταφέρεις αρχεία στο δισκο ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield@leo06 |<<αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να γράψεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield>> τι ενοεις με αυτο ακριβως?
Μήπως δεν έχεις αγοράσει την εφαρμογή για Android?
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.