Nvidia Shield Android TV 4K

είναι ενα από τα χαρακτηριστικά του 3.2 update, το έκανες update?
το εκανα...απλά δεν μπορώ να βγαλω άκρη..και πρίν λιγο που διάβασα σε φορα της nvidia και του plex μιλάνε για κάποιο bug που δεν το επιτρέπει προς το παρόν.Αν καποιος το πετύχει ας μας ενημερώσει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μπορείς να μου πείς πώς καταφερες να δείς το αρχείο μέσα απο τον plex του shield που απ οτι φαντάζομαι το ετρεξες μεσω τοπικου δικτύου....Εγω έχω NAS Synology DS 216Play και το Shield

το εκανα...απλά δεν μπορώ να βγαλω άκρη..και πρίν λιγο που διάβασα σε φορα της nvidia και του plex μιλάνε για κάποιο bug που δεν το επιτρέπει προς το παρόν.Αν καποιος το πετύχει ας μας ενημερώσει

μπορείς να μου πείς πώς καταφερες να δείς το αρχείο μέσα απο τον plex του shield που απ οτι φαντάζομαι το ετρεξες μεσω τοπικου δικτύου....Εγω έχω NAS Synology DS 216Play και το Shield
δεν ασχολούμαι με το plex, μόνο kodi έχω, το έγραψα μήπως δεν είδες ότι υποστηρίζει πλέον, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν λογικά θα διορθωθεί

Εκανες mount network storage πρωτα; Απο settings->storage. Μετα θα πρεπει να πας απο ενα pc στο σαιτ του plex server σου (π.χ. αν το shield ειναι 192.168.1.10, πρεπει να πας στο 192.168.1.10:32400/web/index.html ) και να προσθεσεις libraries.

Εκανες mount network storage πρωτα; Απο settings->storage. Μετα θα πρεπει να πας απο ενα pc στο σαιτ του plex server σου (π.χ. αν το shield ειναι 192.168.1.10, πρεπει να πας στο 192.168.1.10:32400/web/index.html ) και να προσθεσεις libraries.

ναι....ετσι φαινεται να δουλευει.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

τελικα κατεληξα και πηρα αυτο http://www.cosmodata.gr/product/76879/docking-station-icy-box-ib-120stu3-wh#1 εκεινο που δεν ξερω ειναι βαλω τον δισκο μεσα και μετα το βαλω στο nvidia θα ξηρτησει να τον φορμαρω?
μια δοκιμη που εκανα ηταν με τα windows σε pc και δεν ζητησε φορμαρισμα τον αναγνωρισε αμεσα και πολυ γρηγορα

τελικα κατεληξα και πηρα αυτο http://www.cosmodata.gr/product/76879/docking-station-icy-box-ib-120stu3-wh#1 εκεινο που δεν ξερω ειναι βαλω τον δισκο μεσα και μετα το βαλω στο nvidia θα ξηρτησει να τον φορμαρω?
μια δοκιμη που εκανα ηταν με τα windows σε pc και δεν ζητησε φορμαρισμα τον αναγνωρισε αμεσα και πολυ γρηγορα

θα ζητήσει φορματ αν δεν αναγνωρίσει το file system του δίσκου, λογικά το έχεις σε ntfs που το αναγνωρίζει αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να γράψεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield

@leo06 |<<αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να γράψεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield>> τι ενοεις με αυτο ακριβως?

@leo06 |<<αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να γράψεις ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield>> τι ενοεις με αυτο ακριβως?
να μεταφέρεις αρχεία στο δισκο ενώ είναι συνδεδεμένος στο shield

μπα τελικα τζιφος μια τον αναγνωριζει τον δισκο 10 δεν τον αναγνωριζει φορματ ευτυχως δεν ζητησε

βοηθεια για οποιον θελει να στησει plex server πανω στο shield (μετα το 3.2 update)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@avpap ωραιος οδηγος αν τα εχω καταλαβει σωστα θα πρεπει να εχουμε ενεργοποιημενο τον plex server σε οποιο υπολογιστη πχ εχουμε τα αρχεια μας προκειμενου να τα δει το nvdia σωστα?γιατι εγω ενω τα εκανα ολα στο library δεν εχει καπου να φερω απο το δικτυο αρχεια η εκανα καποιο λαθος?

@dimosx

για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβαινω τι γραφεις :)

παντως η λογικη ειναι οτι
- ενεργοποιεις τον plex server στο shield
- κανεις share σε αλλους υπολογιστες τους φακελους που θελεις να δει το shield
- κανεις mount network storage απο τα settings του shield και "φορτωνεις" στο shield τους αλλους υπολογιστες και τους φακελους τους που ηδη εχεις κανει share απο το προηγουμενο βημα
- προσθετεις libraries (movies, tv shows κτλπ)

voila!ετοιμος :)

Παιδιά μια ερωτηση.Στο ipad αν ειμαι εκτός σπιτιού σε άλλο wifi μπαινει κανονικά στο server και βλεπω τις ταινιες χωρίς περιορισμούς...Στην εφαρμογή android ομως μου λέειι οτι θα κανει αναπαραγωγή για 2 λεπτο και θα σταματήσει και οτι θελει plex pass...Μηπως ξερει καποιος τι παιζει ακι στο ipad ειναι ολα οκ ενω στο android εχει θεμα?

Μήπως δεν έχεις αγοράσει την εφαρμογή για Android?

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Μήπως δεν έχεις αγοράσει την εφαρμογή για Android?

μα και στο ipad δεν την εχω αγορασμένη...Ειμαι εκτός σπιτιού συνδεομαι στο wifi του μαγαζιου και βλεπω απο ipad κανονικα...ενω απο android τρωω πορτα...

@avpap εκεινο που εγραψα μαλλον ρωτησα ειναι αυτο ακριβως που γραφεις <<κανεις share σε αλλους υπολογιστες τους φακελους που θελεις να δει το shield>> αν δηλαδη στονν πολογιστη που εχω αρχεια πρεπει να εχω και εκει ενεργοποιημενο τον plex server

Όχι δεν χρειάζεται. Ένας μόνο plex server πρεπει να υπάρχει

Παιδια τελικά το παραγγειλα και εγώ από το amazon.de ένα κομματι είχε το nvidia shield tv pro 500G μου βγήκε σύνολο 305 ευρώ αφού διάβασα όλη την ενότητα εδώ και είδα ότι αξίζει εκτός αυτού μου άρεσε πολύ σαν μηχάνημα και ευτυχώς που πήρα αυτό γιατί ήμουν έτοιμος για το apple tv 4 ελπίζω να έκανα καλή επιλογή 😃