Nvidia Shield Android TV 4K

αν το password που σου δείχνει το shield τρώει άκυρο όταν το χρησιμοποιείς στο laptop τότε πήγαινει στο shield και κάνει ένα reset στο password να σου εμφανίσει νέο και προσπάθησε εκ νέου με το νέο :)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

αν το password που σου δείχνει το shield τρώει άκυρο όταν το χρησιμοποιείς στο laptop τότε πήγαινει στο shield και κάνει ένα reset στο password να σου εμφανίσει νέο και προσπάθησε εκ νέου με το νέο :)

το εχω παρατηρησει και εγω αυτο. Εχεις ιδεα τι συμβαινει; καποια στιγμη απενεργοποιειται το share; ειναι βαση χρονου; το αστειο ειναι οτι ακομα και σε sleep mode εχω δει να δουλευει κανονικα και να μπορω να αντιγραψω αρχεια. Προφανως αυτο συμβαινει επειδη η συσκευη δεν σβηνει ποτε (εκτος αν γινει power off).

δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, προχθές μου το έκανε και δεν το έψαξα
μπορεί να υπάρχει χρονικός περιορισμός

ξαναεβαλα το link εμενα την κατεβαζει ειναι η 16.4.8 που μια πρωτη ματια μου ελυσε το θεμα που ειχα με το laptop τι αλλο κανει δεν ξερω μονο

Βγήκε αναβάθμιση στην έκδοση 3.3

https://shield.nvidia.com/support/nvidia-android-tv/release-notes/1

Μεταξύ των άλλων νέων feature

DTS:X Audio
Experience immersive, lifelike audio with DTS:X pass-through in Plex, Kodi v17, and MX Player.
Enhancements
  • Adds Dolby Atmos audio pass-through support in Plex
  • Delivers the latest monthly Android security updates
  • Adds support for Vulkan 1.0.1.0 Conformance Test Suite

Οποιος κανει την αναβαθμιση ας αναφερει αν διαπιστωσε καποιο προβλημα με το kodi γιατι αναφερθηκε σε group fb οτι σερνεται το kodi δεν ειναι διαπιστωμενο ομως.

Btw το kodi απ'την 17b4 βγαίνει και 64bit για arm, κάτι που είναι συμβατό και με το shield.

Οποιος κανει την αναβαθμιση ας αναφερει αν διαπιστωσε καποιο προβλημα με το kodi γιατι αναφερθηκε σε group fb οτι σερνεται το kodi δεν ειναι διαπιστωμενο ομως.

αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ μετα την αναβάθμιση το spmc συνεχίζει να δουλευει μια χαρά

Τι συμβαίνει με το Shield; Στις πιο πολλές χώρες είναι out of stock. Αναμένουμε καινούρια έκδοση;

Ετοιμαζουν καποια στιγμη καινουρια εκδοση, αλλα ειναι οντως παραξενο οτι φτανουμε εορταστικη περιοδο χωρις στοκ. Πιστευω οτι εχει σχεση και με το επερχομενο nintendo switch και οτι ισως εχει εστιασει προς τα εκει η εταιρεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το αγγλικο αμαζον εχει παντως τωρα.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Τι συμβαίνει με το Shield; Στις πιο πολλές χώρες είναι out of stock. Αναμένουμε καινούρια έκδοση;

Εγω σημερα το παραγγειλα !!!Απο ελληνικο καταστημα.

Παιδιά εχω ένα Nvidia shield 16gb , αλλά αγόρασα μια τηλεόραση Sony kd xd9305 η οποία είναι android , και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή ιδέα να πουλήσω το shield. Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δυο λέτε?
Αν παντως τελικά το πουλήσω και ενδιαφέρει κανέναν ας μου στείλει πμ...

Last edited:
Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά εχω ένα Nvidia shield 16gb , αλλά αγόρασα μια τηλεόραση Sony kd xd9305 η οποία είναι android , και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή ιδέα να πουλήσω το shield. Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δυο λέτε?
Αν παντως τελικά το πουλήσω και ενδιαφέρει κανέναν ας μου στείλει πμ...

δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία αλλά από όσο θυμάμαι ότι η τηλεόραση, γενικά οι sony android, δεν παίζει 23.976 αλλά στα 24

Καλημέρα, Αφού διάβασα ολα τα σχόλια, έχω μόνο μία απορία. Αν συνδέσω μια usb sound card θα βγαλω 5.1 ήχο; Θελω να το συνδέσω με οπτική ίνα στον pioneer vsx c-301.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάντε μου και μια πρόταση. USB με optical out.

Αντε πάλι. Απο hdmi να συνδεσω convertor hdmi to hdmi+optical. Με λίγα θέλω να το συνδέσω στον ενισχητή με optical και να έχω πολυκάναλο ήχο απο τα αρχεία που έχω (ταινίες,μουσική,σειρές). Ρυθμίσεις kodi και λοιπές τις "έχω"!!!Απλα θέλω να μάθω αν υποστηρίζει το shield κάτι απο αυτά.Ευχαριστώ, ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ.

απο περιεργεια το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο το νημα
https://forums.geforce.com/default/...on-for-optical-output-on-shield-tv-/?offset=2

και πιο συγκεκριμενα κατι τετοιο https://www.amazon.fr/wikson-electr...8&qid=1448888229&sr=1-1&keywords=hdmi+optique

φιλε μου ομως, ανεβαινει το κοστος και η πολυπλοκοτητα. Υπαρχει καποιος πολυ συγκεκριμενος λογος που θελεις το shield; Μηπως να εβλεπες προς αλλα media players που εχουν optical out;