Nvidia Shield Android TV 4K

Πριν από λίγο πρόσεξα ότι έχει προστεθεί το Amazon prime video στην αρχική οθόνη, στο νέο YouTube app δεν υπάρχει επιλογή για την ανάλυση του βίντεο?

Πριν από λίγο πρόσεξα ότι έχει προστεθεί το Amazon prime video στην αρχική οθόνη, στο νέο YouTube app δεν υπάρχει επιλογή για την ανάλυση του βίντεο?
To Amazon video υπήρχε πολύ καιρό, πριν καν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Στο YouTube και εγώ δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω την ποιότητα. Δοκίμασα και με casting απο κινητό αλλά και πάλι τίποτα.

Μόλις θα ρωτούσα το ίδιο πράγμα για το youtube app που αναβαθμίστηκε στη Σόνυ xe9005. Δε μπορω να βρω πως να αλλάξω την ποιότητα. Προσπαθώ να δω 4κ βίντεο και τα παιζει σε hd. Με το παλιό app άλλαζε εύκολα, αλλά τώρα δεν βλέπω κάποια επιλογή..

To Amazon video υπήρχε πολύ καιρό, πριν καν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Στο YouTube και εγώ δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω την ποιότητα. Δοκίμασα και με casting απο κινητό αλλά και πάλι τίποτα.

Στην Ελλάδα νομίζω δεν ήταν, πρέπει να κατέβηκε με την τελευταία αναβάθμιση

Μόλις θα ρωτούσα το ίδιο πράγμα για το youtube app που αναβαθμίστηκε στη Σόνυ xe9005. Δε μπορω να βρω πως να αλλάξω την ποιότητα. Προσπαθώ να δω 4κ βίντεο και τα παιζει σε hd. Με το παλιό app άλλαζε εύκολα, αλλά τώρα δεν βλέπω κάποια επιλογή..

Τη σύνδεση έχεις, αρκεί για 4κ? Ίσως βλέπει την ταχύτητα δικτύου και ρυθμίζει ανάλογα την ανάλυση αλλά θα προτιμούσα να έχει και επιλογή

Κοντά στα 14 mbps συνδεδεμένη με καλώδιο ethernet. Με το παλιό app κρατώντας το βίντεο στο pause για μερικά δευτερόλεπτα, το έβλεπα κανονικά μετά.

Κοντά στα 14 mbps συνδεδεμένη με καλώδιο ethernet. Με το παλιό app κρατώντας το βίντεο στο pause για μερικά δευτερόλεπτα, το έβλεπα κανονικά μετά.

Μάλλον για αυτό δεν παίζει 4κ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν την επιλογή
Στο app για android υπάρχει ακόμη η επιλογή

Κλασσική google. Φτιάχνουν 1 πράγμα και χαλάνε 10.:furious3: Αναρωτιέμαι αν θέλουν να σκοτώσουν όλο το android tv concept.

Στο δικό μου εκτός από το ότι δεν παίζει 4Κ, παρατηρώ και κολλήματα στην εικόνα ενώ ο ήχος συνεχιζει κανονικά, τόσο στο shield όσο και στην Sony που δοκίμασα. Τα HD videos παίζουν χωρίς προβλήματα

Sent from my iPad using Tapatalk

Δύο ερωτήσεις.
Επειδή βλέπω πως το θέμα είναι πάνω από δύο χρόνια, παίζει να βγει σύντομα ο αντικαταστάτης του ;
Και δεύτερον σε σύγκριση με το mi box και κλίμακα από το 1 -10, σε τι απόσταση βρίσκονται από επεξεργαστική δύναμη;

Last edited:
Ευχαριστώ leo για τις απαντήσεις (πάντα άμεσος )

Στο Σκρουτζ βρίσκω δύο τιμές απο 260 - 385 .
Η δεύτερη τιμή αφορά την έκδοση pro που από ότι βλέπω διαφέρει μόνο στην χωρητικότητα του δίσκου.
Έχει κάποια άλλη διαφορά;
Ο δίσκος δεν με ενδιαφέρει και παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Η δεύτερη τιμή αφορά την έκδοση pro που από ότι βλέπω διαφέρει μόνο στην χωρητικότητα του δίσκου.
Όχι, στα μοντέλα του 2017 δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά. Εν τω μεταξύ, αν αγοράσεις το 16αρι και θες κι άλλο χώρο μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις ένα usb3 σκληρό και να τον βάλεις πάνω στο shield, το οποίο μπορεί να τον δει ως εσωτερική μνήμη

Αντρέα έχεις αγοράσει το mi box έτσι δεν είναι; Τι είναι αυτό που σε κάνει να "ξενοκοιταζεις";

Το pro ειναι και εμγαλύτερο σε μεγεθος. Νομιζω εχει και υποδοχη για sd.
Κατα τα υπολοιπα, τα ιδια ακριβως ειναι. Αν δεν σε ενδιαφερει ο δισκος, παρε το "μικρό".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Αντρέα έχεις αγοράσει το mi box έτσι δεν είναι; Τι είναι αυτό που σε κάνει να "ξενοκοιταζεις";
Ναι το έχω και ενώ το βρίσκω πολύ καλό για τα λεφτά του ( μου αρέσει και το μέγεθος του) είναι απογοητευτικό σε αναπαραγωγή 1080 23.97.
Δυστυχώς ιδρωνω μόλις βλέπω τον λοξυγγα στην κίνηση αν τακτά χρονικά διαστήματα.
Επίσης του λείπει η επεξεργαστική δύναμη.
Το βλέπω κάποιες φορές στο kodi που σκαλωνει.
Τέλος ενώ έχει πολύ καλό WiFi , σε αρχεία πάνω το 15gb δεν μπορεί να δώσει το αρχείο για αναπαραγωγή ( έχω κάποιες διακοπές).
Δοκίμασα με τον ανταπτορα usb to lan και ενσύρματη σύνδεση στο δίκτυο αλλά και πάλι υπήρχε πρόβλημα με μεγαλύτερα αρχεία.
Όπως φαίνεται η usd 2 δεν αρκεί.
Το pro ειναι και εμγαλύτερο σε μεγεθος. Νομιζω εχει και υποδοχη για sd.
Κατα τα υπολοιπα, τα ιδια ακριβως ειναι. Αν δεν σε ενδιαφερει ο δισκος, παρε το "μικρό".
Νομίζω πως και τα δύο παίρνουν sd.
Εντάξει ο δίσκος δεν μου χρειάζεται.
Και τα 16g του μικρού μου είναι αρκετά.
Έτσι και αλλιώς θα συνδεθεί μέσω δικτύου με τους σκληρούς του pc.

Ελπίζω να βρω καμιά προσφορά από Amazon γιατί βλέπω πως οι τιμές που ανακοινώθηκαν με αυτές που βλέπω στην Ελλάδα απέχουν σημαντικά.

Ανδρέα, με το mi box μπορώ και stream-αρω κανονικά remux blu ray αρχεια χωρις κανενα απολύτως προβλημα.
Θελει να εχεις βέβαια και βαρβάτο ap (εγω εχω το Netgear EX7000)

Ίσως...
Πάντως με το Netgear DGN2200 δεν είδα προκοπή

Δεν ειναι καν dual band αυτο βρε :p
Draft N με μεγιστο 300. Δεν πας πουθενα ετσι. ΚΑι που σου παιζει τα 15gb αρχεια, ευχαριστώ να λες.