Nvidia Shield Android TV 4K

Εχω αγορασει 2-3 παιχνιδια, αλλα η αληθεια ειναι οτι ασχοληθηκα ελαχιστα. Ακομα και το gta 5 που εχω για το xbox360 δεν εχω καταφερει να το παιξω πανω απο 4-5 ωρες. Εχω παιξει λιγο minecraft παρεα με τον γιο μου και εχουμε παιξει παρα πολυ skyforce, το οποιο θεωρω εξαιρετικο παιχνιδι, στα προτυπα του παλιου καλου raptor και πολλων αλλων αντιστοιχων top down shooters (1942 κτλπ για τους πιο παλιους).

Κατα τα αλλα, οπως και οι προλαληλασαντες, σχεδον αποκλειστικα media player. Εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου, οταν αποφασισω να κανω αναβαθμιση το pc μου, να το φτιαξω ωστε να επιτρεπει gamestream. Εκει ισως θα εχει ενδιαφερον.

Εγώ στο δικό μου έχω βάλει hyperspin που έχει όλα τα παλιά παιχνίδια θέλει όμως λιγο έως πολύ δουλειά για να το φτιάξεις, για πιο ευκολία υπάρχουν τα romflix & nerdflix, για τα παιχνίδια του shield δεν έχω δοκιμάσει λόγο έλλειψης κάρτας, ισως να βγαλω καμία προπληρωμένη για δοκιμή.

Εγώ στο δικό μου έχω βάλει hyperspin που έχει όλα τα παλιά παιχνίδια θέλει όμως λιγο έως πολύ δουλειά για να το φτιάξεις, για πιο ευκολία υπάρχουν τα romflix & nerdflix, για τα παιχνίδια του shield δεν έχω δοκιμάσει λόγο έλλειψης κάρτας, ισως να βγαλω καμία προπληρωμένη για δοκιμή.
Το πήρες ρε συ; είπες απεταξάμην στα κινεζάκια;
Θα με κάνετε να το πάρω και εγώ στο τέλος

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Κοίτα φιλαράκι κακά τα ψέματα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί μέχρι στιγμής,
Τα κινέζικα το έχω πει και άλλες φορές αν πάρεις κάτι προσεγμένο σε υλοποίηση και από τιμή και αυτά δεν πρόκειται να σε απογοητευσουν.
Όπως τώρα για παράδειγμα περιμένω το Vorke Z6 που φαίνεται να είναι πολύ καλό,
θα δείξει μόλις το έχω στα χέρια μου.

Το καλύτερο θα ήταν εάν έρχονταν ρουταρισμενο, μόνο για τις διαφημίσεις

Το καλύτερο θα ήταν εάν έρχονταν ρουταρισμενο, μόνο για τις διαφημίσεις

Είχα δει βίντεο με οδηγό root αλλά ήταν για παλαιότερο firmware. Τι κερδίζουμε με root σε Android TV?

Μάλιστα, θα το έχω υπόψιν αν και για να πω την αλήθεια δεν με έχουν ενοχλήσει τόσο πολύ

Για τα παράθυρα που θα πετάγονται λέω

Ποια παράθυρα? Δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω adblock στο ρούτερ αλλά δεν έχω δει κανένα παράθυρο ή οτιδήποτε, σπάνια σε κάνα βίντεο στο YouTube να παίξει καμία διαφήμιση πριν το βίντεο

Για τα παράθυρα που θα πετάγονται λέω

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν πας να δουλέψεις με mouse keyboard τον browser, αλλά στο official YouTube app έχω δει διαφημίσεις μόνο σε preroll.

Δεν μιλώ για το YouTube, για τις διαφημίσεις που ανοίγουν στον περιηγητή

Δεν μιλώ για το YouTube, για τις διαφημίσεις που ανοίγουν στον περιηγητή

εχω δει βιντεακια που το χρησιμοποιουν ως mini pc με κουμπωμενη οθονη, πληκτρολογιο, mouse, αλλα απο οσο βλεπεις και απο τις αντιδρασεις του κοσμου, κανεις δεν το χρησιμοποιει ετσι :)
Οι πιο πολλοι δεν εχουμε κανει καν sideload web browser.

από το λίγο browsing που έχω κάνει με chrome δε θυμάμαι pop ups ads

θα προσπαθήσω σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί να κάνω μία προσπάθεια, μήπως έχει κάτι αλλάξει τελευταία

Σίγουρα με το adblock δεν θα έχει, απλά σε κάποιες εφαρμογές θα έχετε in app ads.

Κάτι άλλο, όσοι είχατε φτηνά κινέζικα κουτιά, έχετε δει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας; μήπως παίζει πιο άνετα τα διάφορα αρχεία, είτε απαιτητικά είτε όχι, ελέω επεξεργαστή;

να προσθεσω κι εγω πως δεν το χρησιμοποιω σαν παιχνιδομηχανη.
θα ειχε ενδιαφερον να μας πει καποιος χρηστης τι αποδοση εχει, αν κολλαει κλπ

να προσθεσω κι εγω πως δεν το χρησιμοποιω σαν παιχνιδομηχανη.
θα ειχε ενδιαφερον να μας πει καποιος χρηστης τι αποδοση εχει, αν κολλαει κλπ

δεν κολλαει πουθενα. Εχω παιξει android παιχνιδια, custom ports για το shield tv και gamestream απο τους σερβερ της nvidia. Το gamestream εξαρταται πολυ απο την ταχυτητα του ιντερνετ οποτε οσα προβληματα υπηρξαν εκει οφειλοταν σε αυτο. Δεν εχω δοκιμασει καθολου (καθως δεν εχω συμβατο hardware) να χρησιμοποιησω το gamestream απο τοπικο pc.