Nvidia Shield Android TV 4K

Δίπλα από αυτό έχει άλλο ένα για τις ρυθμίσεις, επέλεξε audio and subtitles αν δεν κάνω λάθος και βρες τους από εκεί

To βρηκα τελικα αυτο που λες αλλα δεν γραφει ποιος υποτιτλος ειναι ποιος και τα εχει με νουμερα. πχ σε ενα bluray που ειχε μεσα 16 γλωσσες επρεπε να ψαχνω ενα εναν μεχρι να βρω ποιος ειναι τα Ελληνικα

To βρηκα τελικα αυτο που λες αλλα δεν γραφει ποιος υποτιτλος ειναι ποιος και τα εχει με νουμερα. πχ σε ενα bluray που ειχε μεσα 16 γλωσσες επρεπε να ψαχνω ενα εναν μεχρι να βρω ποιος ειναι τα Ελληνικα

Μάλλον δεν τις αναγνώριζε για αυτό και δεν φαίνονται στο προηγούμενο μενού με τους υπότιτλους

υπαρχει μηπως και για εμας κανενας τροπος να το παραγγειλουμε? δοκιμασα απο το λινκ που ποσταρε ο Σακις λιγο πιο πισω αλλα δεν στελνουν ελλαδα

με την προσφορα που δεινουν? δεν βρηκα κατι,για βοηθησε λιγο εαν εχεις χρονο με λινκ

με την προσφορα που δεινουν? δεν βρηκα κατι,για βοηθησε λιγο εαν εχεις χρονο με λινκ

αν θυμαμαι καλα το λινκ ηταν black friday απο αμερικανικο σαιτ, οποτε το ξεχνας

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εδω στέλνουν Ελλάδα και βγαίνει και πιο φθηνό απο 199 σε δολλάρια (κάπου 175 πρέπει να είναι, πολύ καλή τιμή. Δεν ξέρω για τα μεταφορικά σε Ελλάδα.Λογικά κανα 20αρικο)

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εδω στέλνουν Ελλάδα και βγαίνει και πιο φθηνό απο 199 σε δολλάρια (κάπου 175 πρέπει να είναι, πολύ καλή τιμή. Δεν ξέρω για τα μεταφορικά σε Ελλάδα.Λογικά κανα 20αρικο)

σωστος!
δοκιμασα με την "απλη" εκδοση μαλιστα (μονο με remote, χωρις game controller) και βγαινει τελικη τιμη (μαζι με μεταφορικα και εξοδα εκτελωνισμου) στα 186,82ευρω. Η εκδοση με remote+game controller εβγαινε 213.
Θεωρητικα ο μετασχηματιστης ειναι κοινος και απλα αλλαζουν μπροστα τα "τσουτσουνακια" που μπαινουν στην πριζα, αλλα οποιος σκοπευει να το αγορασει απο αμερικη ας το ψαξει λιγο καλυτερα. Παντως να ειμαι ειλικρινης, αν αγοραζα τωρα, θα αγοραζα αυτο με το game controller επειδη μπορει να λειτουργησει ως google home, αφου υποτιθεται οτι ειναι always listening.

σορρυ παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να παραγγειλω απο αμαζον,τοσα χρονια απο κινα χρησιμοποιουσα το paypal,εδω δεν μου δινει την επιλογη για paypal παρα μου ζηταει στοιχεια καρτας,τι κανω?

Βάλε τη κάρτα σου, έχω έχω βάλει την revo εδώ και χρόνια.δεν υπάρχει φόβος.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

και απο που θα ερθει,απο αμερικη η ευρωπη?
Αμερική. Όταν φτάσει θα σε πάρει τηλέφωνο εκτελωνιστής με υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση και να τους τη στείλεις για να αναλάβουν τον εκτελωνισμο. Έχεις πληρώσει ήδη την αμοιβή του (είναι το import fees deposit).
Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν 2 χρόνια που ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα κάτι μέσω αμερικανικού Amazon.

@Lord: απο αμερική θα το στείλουν, Καμιά βδομάδα κάνει για Γερμανία ότι έχω παραγγείλει. Πρέπει να δέχεται και Paypal.

@Avpap: To game controller απο μόνο του κοστίζει 70 . Δεν το έχω βρεί πουθενά κάτω από 69,99

213,74 μου το βγαζει,νομιζω πως ειναι παρα πολλα δεν βλεπω το λογο να γινει η αγορα απο εκει οταν το γερμανικο το δινει καπου στα 225...και αν δεν ισχυει αυτο με το τελωνειο μπορει να μου βγει και 300 ευρα...

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

@Lord: απο αμερική θα το στείλουν, Καμιά βδομάδα κάνει για Γερμανία ότι έχω παραγγείλει. Πρέπει να δέχεται και Paypal.

@Avpap: To game controller απο μόνο του κοστίζει 70 . Δεν το έχω βρεί πουθενά κάτω από 69,99
Ισχύει αυτό που λες, δεν είπα τίποτα αντίθετο. Απλά κυκλοφορεί ένα πακέτο λίγο φτηνότερο χωρίς το controller. Σίγουρα δεν αξίζει να αγόρασει κανείς το controller ξεχωριστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

σωστος!
Θεωρητικα ο μετασχηματιστης ειναι κοινος και απλα αλλαζουν μπροστα τα "τσουτσουνακια" που μπαινουν στην πριζα, αλλα οποιος σκοπευει να το αγορασει απο αμερικη ας το ψαξει λιγο καλυτερα. Παντως να ειμαι ειλικρινης, αν αγοραζα τωρα, θα αγοραζα αυτο με το game controller επειδη μπορει να λειτουργησει ως google home, αφου υποτιθεται οτι ειναι always listening.

Ισχύουν όλα. Ο μετασχηματιστής του είναι 110-240v. Εγώ το έχω πάρει από αμερική και απλά έβαλα ένα έξτρα ανταπτοράκι μπροστά για σούκο επειδή στο amazon ήθελαν 24 αν θυμάμαι καλά για τα original "τσουτσουνάκια"

Στο Nvidia Shield TV (16GB) τι είναι προτιμότερο να συνδέσω ως εσωτερική μνήμη... Μία κάρτα SD ή έναν εξωτερικό σκληρό SSD μέσω USB 3.0?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Στο Nvidia Shield TV (16GB) τι είναι προτιμότερο να συνδέσω ως εσωτερική μνήμη... Μία κάρτα SD ή έναν εξωτερικό σκληρό SSD μέσω USB 3.0?

Μια πολύ γρηγορη SD θεωρώ οτι ειναι ασφαλέστερη επιλογή.