Nvidia Shield Android TV 4K

Γιατί δεν μπορεί να μπει χωρίς jailbreak ή dev account, κι επειδή jsilbreak δεν υπάρχει καταφεύγουν σε υπηρεσίες που «νοικιάζουν» dev accounts μιας και το κανονικό στοιχίζει γυρω στα 100 /χρόνο

Ερωτηση: εσεις με τι κανετε browsing εστω υποτυπωδως στο shield?

προσωπικα δεν χρησιμοποιω καθολου browser (ουτε ποντικι, πληκτρολογιο στο shield). Οταν θελω να δω youtube κανω cast απο το κινητο. Γενικα δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο χρησιμοποιει κανεις browser σε τηλεοραση, αλλα ο καθενας εχει τις αναγκες του. Σε φιλο που παω και εχει htpc και μου ανοιγει καμμια ιστοσελιδα που και που για να μου δειξει κατι, πρεπει να τριβω τα ματια μου για να διαβασω :)
Το shield λογω chromecast υποστηριζει επισης screen mirroring αν θελεις να δειξεις κατι σε αλλους.
Ισως επειδη ερχομαι και απο raspberry οπου δεν υπηρχαν αυτες οι επιλογες εκει, να εχω μαθει να λειτουργω αλλιως. Παντως νομιζω οτι και η google στο android tv, αν και προσφερει τη δυνατοτητα του browsing, νομιζω οτι δεν εχει στο μυαλο της τα κουτακια αυτα να χρησιμοποιουνται με αυτον τον τροπο.

Ναι ρε παιδι μου ενταξει καλα τα λες απλα μια στις 1000 αν χρειαστει να δειξει καποιος κατι. Ακομα και το να χρειαστει να ψαξεις ενα apk αρχειο ας πουμε, ειχα παει στον πατερα μου και δεν μπορουσα να το κανω να κατεβασει με τιποτα...

Ναι ρε παιδι μου ενταξει καλα τα λες απλα μια στις 1000 αν χρειαστει να δειξει καποιος κατι. Ακομα και το να χρειαστει να ψαξεις ενα apk αρχειο ας πουμε, ειχα παει στον πατερα μου και δεν μπορουσα να το κανω να κατεβασει με τιποτα...
Ξανά λέω ότι δεν θεωρώ ότι ο δικός μου τρόπος είναι ο σωστός. Πάντως νομίζω ότι μπορείς να κάνεις sideload τον browser της αρεσκείας σου.

Καλημέρα και καλές γιορτές!

Νέος κάτοχος της συσκευής, διάβασα παρά πολλές σελίδες του thread μέχρι να καταλήξω. Πολύ θετικές εντυπώσεις έως τώρα από την απόδοσή της.

Σχετικά με το Kodi, για αναπαραγωγή online αλλά και τοπικών αρχείων, υπάρχουν κάποιες must have ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Από πού κατεβάζεις αν δεν υπάρχουν στο subtitles.gr και opensubtitles που ψάχνει το Kodi?

Εγώ κατεβάζω από το κινητό και αποθηκεύω στο NAS και από κει τους ανοίγω με το Kodi χωρίς να χρειαστεί να βγω απ' αυτό.

Εγώ κατεβάζω από το κινητό και αποθηκεύω στο NAS και από κει τους ανοίγω με το Kodi χωρίς να χρειαστεί να βγω απ' αυτό.
Έτσι κάνω και'γω..

Παιδιά ερώτηση.Αν το nvidia είναι συνδεδεμένο με καλώδιο lan κάνετε προβολή οθόνης απο το τηλέφωνο στο nvidia;;
Γιατί τα κλασσικά amlogic κλπ, θέλουν να είσαι μέσω wifi για να το κάνουν αυτό.