Nvidia Shield Android TV 4K

Το εχω ξεχασει εντελως :( Εσενα πως σου φαινεται η εικονα του shield στην vt30?

Τώρα τι να σου πω...
Μου φαίνεται κάπως...
Δεν μπορώ να στην χαρακτηρίσω...
Δεν έχω ξεκάθαρο παράπονο.
Δεν έγινε χειρότερη η εικόνα σε σχέση με το dune αλλά διαφορετική.
Όταν είσαι 7 χρόνια με το ίδιο player σίγουρα η αίσθηση δεν μπορεί να είναι η ίδια.
Περιμένω κάποια στιγμή που θα ανέβει ο Μανώλης να δούμε τι έχουμε χάσει η έχουμε κερδίσει

Παιδιά λέτε να έχει διαφορά η ποιότητα εικόνας σε ταινια 1080 πχ ,απο ενα media player σαν το alfawise s912 ;

Παιδιά λέτε να έχει διαφορά η ποιότητα εικόνας σε ταινια 1080 πχ ,απο ενα media player σαν το alfawise s912 ;

αν ειναι να δωσεις λεφτα για το shild με την προυποθεση πως θα εχεις καλυτερη εικονα...θα κλαις....δεν αξιζει αυτα τα λεφτα,αν θες παιχνιδια αλλο καπελο...μ αυτα τα λεφτα παιρνεις 2 x9s και θα εισαι χαρουμενος...ναι το shild ειναι πιο γρηγορο ναι παιζει νετφλιξ ναι ειναι ωραια συσκευη και εχει ευκολοχρηστο χειριστηριο....αυτα ειναι τα καλα που εχει....παρεπιπτοντως,εχω κουμπωμενο πανω στον ενισχυτη denon avr x1400 και τα 2 x9s kai shild στην ιδια ταινια με το zidoo βλεπω πως μου εμφανιζει την επιλογη ATMOS ενω με το shild multi stereo....πρεπει να κανω καποια ρυθμιση η απλα δεν αναγνωριζει αυτο το αρχειο?

Ουδεμια σχεση η εικονα του nvidia με zidoo xiaomi beelink. Φυσικα ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης αλλα ...επιλογη ειναι αυτη.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ουδεμια σχεση η εικονα του nvidia με zidoo xiaomi beelink. Φυσικα ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης αλλα ...επιλογη ειναι αυτη.

Δεν καταλαβα. Σε ποιο θεωρείς οτι ειναι ανώτερη?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Σε ολα τα ανδροειδη, και φυσικα ΚΑΙ του Zidoo χ10 που ειναι ιδιο με το 9 που ειχα (δυο φορες)

Βασικά έχω ενα amlogic s912.. Έχω κλασσικά το bug που είναι σκοτεινή η οθόνη και το φτιάχνω πειραζοντας το build prop.
Αν το κάνω αυτό δεν δουλεύει καλά το playstore.
Στο netflix έχω μέτρια εικόνα,dts ηχο ή dolby digital ουτε για αστείο,ενω απο spmc σαν player ολα καλα.(παει με hdmi passthrough σε yamaha ενισχυτή)

Σκέφτομαι να συνεχίσω τη συνδρομή στο netflix,με βόλεψε..
Παίζω πολύ συχνά 4Κ ταινίες κλπ απο ενα Qnap Nas που έχω.
Επίσης τη μισή μέρα τα πιτσιρίκια βλέπουν youtube,το μηχάνημα συχνα βαράει 75-80 βαθμούς,δεν βλέπω να αντέχει και πολύ έτσι.
Θελω να ξενοιασω απο ολα αυτά.. Τι λέτε για τέτοια χρήση, αξίζει;

Βασικά έχω ενα amlogic s912.. Έχω κλασσικά το bug που είναι σκοτεινή η οθόνη και το φτιάχνω πειραζοντας το build prop.
Αν το κάνω αυτό δεν δουλεύει καλά το playstore.
Στο netflix έχω μέτρια εικόνα,dts ηχο ή dolby digital ουτε για αστείο,ενω απο spmc σαν player ολα καλα.(παει με hdmi passthrough σε yamaha ενισχυτή)

Σκέφτομαι να συνεχίσω τη συνδρομή στο netflix,με βόλεψε..
Παίζω πολύ συχνά 4Κ ταινίες κλπ απο ενα Qnap Nas που έχω.
Επίσης τη μισή μέρα τα πιτσιρίκια βλέπουν youtube,το μηχάνημα συχνα βαράει 75-80 βαθμούς,δεν βλέπω να αντέχει και πολύ έτσι.
Θελω να ξενοιασω απο ολα αυτά.. Τι λέτε για τέτοια χρήση, αξίζει;

Οσα αναφερεις τα κανει αριστα.
Αφου θελεις και Netflix, αυτο η το Xiaomi Mi 4K ειναι οι επιλογές σου. Και τα δυο αξιόπιστα ειναι. Αν δεν θες τις gaming δυνατότητες του Shield, λογικα το Xiaomi θα σε καλύψει.

Αν ειναι να στο ...καψουν τα πιτσιρικια, μεινε με τα φθηνα. Αν ομως θελεις για σενα να βλεπεις 4Κ τοτε το nvidia ειναι η ακριβη λυση

Θέλω 1000αρι δίκτυο γιατί το δίκτυο είναι μέσω καλωδίων..Δεν βλέπω να υπάρχει άλλη λύση!!

Χρηστο (Vadegr) μιας κι ολα περασαν απο τα χερια σου, ποια η γνωμη σου για την εικονα του nvidia συγκριτικα με τα αλλα;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χρηστο (Vadegr) μιας κι ολα περασαν απο τα χερια σου, ποια η γνωμη σου για την εικονα του nvidia συγκριτικα με τα αλλα;

Δεν είδα διαφορά με άλλα κορυφαία players όπως Zidoo και Dune.

Τα Dune ειναι αλλη φαση (απο τους πρωτους με το ακριβοπληρωμενο ΜΑΧ). Το nvidia σε σχεση με τα υπολοιπα εχει πολυ πιο γεματη εικονα, χορταστικο περιεχομενο και χρωματα, απιθανο μαυρο - σε σημειο που ψαχνεις τροπο να το ρυθμισεις (τουλαχιστον στην plasma που εχω). Καμια σχεση με το ξεπλυμενο του meocool 8, λιγο καλυτερο το Beelink (2 k 3 gb, 905/912), λιγο καλυτερο (απο τα προηγουμενα ) τα zidoo (αρκετα καλη εικονα εχουν, να μην τα παραλεμε!), αλλα το shield εχει αααλλη εικονα.

φανταζομαι πως την συγκριση την κανεις αναμεσα σε κοdi-mx player με zidoo player.... σε τι τηλεοραση? ποια ταινια? τι αρχειο? φανταζομαι πως μεγαλο ρολο πρεπει να παιζει και σε τι κατασταση ειναι τα ματια μας...δεν το λεω για να ειρωνευτω ουτε εχω την προθεση να προσβαλω κανεναν...ουτε και τα δικα μου τα ματια ειναι στην καλυτερη κατασταση αλλα επιμενω πως η εικονα του zidoo ειναι πολυ ανωτερη και το εχω τεσταρει συγκεκριμενα με 2-3 ταινιες....24p u-571 kai se hdr inferno spiderman γυρω στα 60 γιγα η καθε μια...οπως βλεπω vision apo to netflix ετσι ακριβως βλεπω καποις ταινιες που εχω στον σκληρο σε hdr....να παιζει ρολο το καλωδιο? επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω,δεν λεω πως δεν ειναι καλη η εικονα, συγκριτικα με το zidoo θεωρω οτι ειναι ενα κλικ κατω....κατι του λειπει...λες και με το zidoo ειναι πιο ζωντανα τα παντα

Τηλεοραση Panasonic 50VT30
Συγκρινω την εικονα απο netflix - kodi, οχι απο αρχεια με player. Για τα "ματια" Γιωργο (δεν κανω λαθος ε; ) εχεις δικαιο, μα τα ιδια ματια τα εχουν δει κυριολεκτικα ολα, οποτε με αυτα συγκρινω! Να σου πω γιατι του zidoo σου φαινεται πιο ζωντανη; λογω ειδικης ρυθμισης του "γαμμα" που εχει και της εντονης και φωτεινης αντιθεσης. Η εικονα του nvidia φαινεται σα να εχει πιο πολλη πληροφορια, περισσοτερο περιεχομενο. Κατι παρομοιο συμβαινει μεταξυ τηλεορασεων led-plasma. Η led θα σε εντυπωσιασει (χρωματα, αντιθεση, φωτα, ζωντανια γενικα) μα για καλη θεαση θα προτιμησεις plasma.
Απο εβδομαδα θα εχουμε αμεση συγκριση Nvidia shield - Zidoo 10 με κοινο υλικο - μεσα (σε αλλο χωρο), οποτε θα σας πω νεωτερα