Nvidia Shield Android TV 4K

@lord δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση να του κανεις για το atmos στο κανει και σε αλλες ταινειες με αυτο το format ηχου?αλλωστε το atmos ειναι καθαρα θεμα ενισχυτη και τοποθετησης των ηχειων στο σωστο σημειο και με την σωστη συνθεση (πχ 5.1.2)

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Οσοι συνδεεται το μηχανακι με hdmi σε πολυκαναλο, κι απο εκει στην τιβι, πεστε μου κατι: βλεπεται διαφορα, επηρεαζεται δηλαδη η εικονα ή παραμενει αλωβητη; Φυσικα εξαρταται και απο τον ενισχυτη αλλα ...γενικα;

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Και περναει βεβαια τον πουκαναλο ηχο... Τι στο καλο θελει σε μενα...;

ενταξει μην τρελενομαστε με το atmos δεν ειναι κατι που θα δωσει πολυ μεγαλη διαφορα σε ηχο εχω ενισχυτη τετοιο και ηχεια (5+1 και 2 στο ταβανι) αλλα και για να κατεβασεις τετοια ταινεια και πολυ πολυ μεγαλη ειναι απο οσω ξερω το nvidia δεν του κανεις καποια ιδιαιτερη ρυθμιση αν ο ενισχυτης μπορει θα το γυρισει

ενταξει μην τρελενομαστε με το atmos δεν ειναι κατι που θα δωσει πολυ μεγαλη διαφορα σε ηχο εχω ενισχυτη τετοιο και ηχεια (5+1 και 2 στο ταβανι) αλλα και για να κατεβασεις τετοια ταινεια και πολυ πολυ μεγαλη ειναι απο οσω ξερω το nvidia δεν του κανεις καποια ιδιαιτερη ρυθμιση αν ο ενισχυτης μπορει θα το γυρισει

και εγω παιζω με atmos 5.1.2 και ειναι ολα καλα,ενισχυτης onkyo .Ο ηχος εχει διαφορα ...τουλαχιστον στα δικα μου αφτια :) .Κατεβαζω ταινιες 4k hdr10 atmos 7.1 και ειναι απο 15~20 γιγα...

ναι αυτο ειπα ειναι εξερετικα μεγαλες οι ταινειες και δυσκολο να τις βρεις το 5.1.2 ειναι οτ ιδανικο για atmos και αν θυμαμαι δεν εχει καπια ρυθμιση ιδαιτερη το nvidia που πρεπει να κανεις

15-20 giga ειναι πολυ συμπιεσμενα. Εγω θυμαμαι εβρισκα ταινιες με ατμος χωρις hdr 55-70gb... Εγω που εχω προβολικα ηχεια για ατμος δεν εχει και τεραστια διαφορα αλλα κατι κανουν παντως.

καπου μεσα εχει μια εφαρμογη orientation ολες σχεδον τις εφαρμογες που δοκιμασα τις προσαρμοσε στην τιβι,εχει κι αλλα καλουδια....free ειναι ολα

http://www45.zippyshare.com/v/s0chgTVF/file.html
2mb είναι που χωράνε όλα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε καταφέρει να παίξετε gamestream με ταυτόχρονα δύο gamepads, από τα οποία το ένα να είναι του shield; Παίζω με τον γιο μου αλλά δουλεύει όταν είναι και τα δύο Xbox. Όταν βάζω ένα Xbox και το gamepad του shield δεν μου δουλεύει. Επίσης όταν συνδέω τον usb receiver για τα Xbox gamepads το Kodi τρελλαινεται και νομίζει ότι παταω "πανω-δεξια" συνέχεια.

Απο ces 2018 δεν ακουγεται τιποτα για καινουριο shield tv. Επισης, εχουμε αυτο το καινουριο προϊον το οποιο περιλαμβανει shield tv, χωρις να αναφερεται τιποτα για τα specs του. Υποπτευομαι οτι το hardware θα ειναι το ιδιο με τα shield που ηδη κυκλοφορουν. Απο τη στιγμη που βγαζουν στην αγορα ενα τετοιο προϊον, πιστευω οτι δυσκολα θα βγαλουν πραγματικα καινουριο shield (με νεο soc) μεσα στους επομενους 6 μηνες, εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει το hardware της οθονης (κατι που επισης δεν αναφερεται πουθενα). Αποψη μου λοιπον οτι αν ερθει καινουριο shield εντος του '18 θα ειναι απο το Q3 και μετα.

Βλεποντας το keynote εχω την εντυπωση οτι ασχοληθηκαν περισσοτερο με AI και self driving cars. Λογικο αφου υπαρχουν απειρα φραγκα στους συγκεκριμενους τομεις.

Ενδιαφέρον προϊόν το πάνελ. Να δουμε κοστολογικα που θα κάτσει. Υποθέτω στην περιοχή 1500 με 2000 για να έχει ελπίδα...

Νεο SHIELD δεν προκειται να βγει.
Αποτελούσε τον κράχτη/dev platfrom της NVidia στην προσπάθεια της να μπει στον mobile χώρο με τους Tegra επεξεργαστες.
Δυστυχώς αυτοι αποδείχθηκαν πολυ ενεργοβοροι, ακομα και για ταμπλέτες, με αποτελεσμα η NVidia να δειχνει πως το εχει παρατήσει.
Πολύ χλωμό να βγει νεος Tegra, οποτε και νεο SHIELD.

Last edited:
Ενδιαφέρον προϊόν το πάνελ. Να δουμε κοστολογικα που θα κάτσει. Υποθέτω στην περιοχή 1500 με 2000 για να έχει ελπίδα...

η ανακοινωση δεν αναφερεται πουθενα σε oled οποτε φανταζομαι οτι δεν θα ειναι. Αν η τιμη ειναι >2k τοτε και εγω δεν πιστευω οτι εχει μελλον. Ετσι και αλλιως ομως, πιο πολυ για προϊον κραχτης μοιαζει παρα για κατι που πιστευουν σοβαρα να πουλησει.