Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Λοιπόν ...

μετά από 2 ημέρες ενασχόλησης (καθόσον το απέκτησα)..

Ειλικρινά είναι άξιος αντικαταστάτης του Nuc...

Κάποια μικρο μειον:

- Επειδή αναγκαστικά του έβαλα ένα USB3 64 είναι λίγο πιο αργό - όχι κάτι φοβερό - κατά την περιήγηση σε σχέση με το Nuc (λόγω SSD)...

- Σπαστικό είναι που κάποιες φορές το Kodi αργεί να κάνει shutdown..

- Διαφημίσεις στην πρώτη σελίδα (μπορείς να τις απενεργοποιήσεις φυσικά) αλλά δεν βρήκα δυνατότητα για περαιτέρω customization της αρχικής οθόνης

Ερώτηση έχει βγει κάποια ταινία η οποία να έχει σημαντική διαφορά στην εικόνα 1080p (remuxed) με 4Κ (remuxed)?

Επίσης να βάλετε στο Kodi Screensaver το Aerial ..... (σε 1080p είναι βέβαια αλλά και πάλι είναι φανταστικό - Apple :) )...

επειδη ειναι android και οχι windows, το shutdown στο kodi και γενικα στις εφαρμογες, δεν εχει και πολυ νοημα.
θα ηθελα και εγω περισσοτερο customization στο home screen.

Λοιπόν ...

μετά από 2 ημέρες ενασχόλησης (καθόσον το απέκτησα)..

Ειλικρινά είναι άξιος αντικαταστάτης του Nuc...

Κάποια μικρο μειον:

- Επειδή αναγκαστικά του έβαλα ένα USB3 64 είναι λίγο πιο αργό - όχι κάτι φοβερό - κατά την περιήγηση σε σχέση με το Nuc (λόγω SSD)...

- Σπαστικό είναι που κάποιες φορές το Kodi αργεί να κάνει shutdown..

- Διαφημίσεις στην πρώτη σελίδα (μπορείς να τις απενεργοποιήσεις φυσικά) αλλά δεν βρήκα δυνατότητα για περαιτέρω customization της αρχικής οθόνης

Ερώτηση έχει βγει κάποια ταινία η οποία να έχει σημαντική διαφορά στην εικόνα 1080p (remuxed) με 4Κ (remuxed)?

Επίσης να βάλετε στο Kodi Screensaver το Aerial ..... (σε 1080p είναι βέβαια αλλά και πάλι είναι φανταστικό - Apple :) )...

Γιατί να κάνεις shutdown? Για το screensaver, το είχα δοκιμάσει και κατανάλωνε συνέχεια δεδομένα, ακόμη και σε stand by, θα μου πεις δωρεάν είναι αλλά είχε φτάσει κάτι γιγα οπότε το σταμάτησα

Έχω φορέσει 240αρι ssd και πάει μια χαρά, shutdown : settings > information, το kodi σε μενα κλείνει σε 5''
με το addons "Tv App Repo" φέρνεις στην επιφάνεια ότι θέλεις.
Καλορίζικο και να το χαρείς.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Έχω φορέσει 240αρι ssd και πάει μια χαρά, shutdown : settings > information, το kodi σε μενα κλείνει σε 5''
με το addons "Tv App Repo" φέρνεις στην επιφάνεια ότι θέλεις.
Καλορίζικο και να το χαρείς.

Έβαλες εξωτερικό SSD Προφανώς ... θα είναι πιο γρήγορος από στικάκι? - γιατί πάλι έχουμε θέμα καθυστέρησης λόγω usb

Αναφέρομαι στην αρχική οθόνη του Shield όχι του Kodi ... (TV App Repo στο Kodi αναφέρεσαι ή κάνω κάτι λάθος;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Γιατί να κάνεις shutdown? Για το screensaver, το είχα δοκιμάσει και κατανάλωνε συνέχεια δεδομένα, ακόμη και σε stand by, θα μου πεις δωρεάν είναι αλλά είχε φτάσει κάτι γιγα οπότε το σταμάτησα

Μπορείς να το βάλεις να κάνει download τα δεδομένα, οπότε μετά δεν κατεβάζει από το δίκτυο αλλά βλέπει τα τοπικά..

Καλημέρα. Επειδή είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και το νήμα είναι τεράστιο να σας ρωτήσω 2-3 πραγματάκια :
-Στο kodi ή σε οποιονδήποτε player χρησιμοποιείτε τα Blu-ray & Uhd folder ξέρω ότι δεν παίζει τα μενού αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζει την κυρία ταινία για να την αναπαραγάγει? Επίσης δίνει atoms & dts:x?
-Στο Netflix 4K hdr δίνει πολυκάναλο ήχο σε σύγχρονο av ενισχυτή ? (PIONNER lx59)
-Έχει auto resolution ,auto refresh rate & auto color space?
Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα. Επειδή είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και το νήμα είναι τεράστιο να σας ρωτήσω 2-3 πραγματάκια :
-Στο kodi ή σε οποιονδήποτε player χρησιμοποιείτε τα Blu-ray & Uhd folder ξέρω ότι δεν παίζει τα μενού αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζει την κυρία ταινία για να την αναπαραγάγει? Επίσης δίνει atoms & dts:x?
-Στο Netflix 4K hdr δίνει πολυκάναλο ήχο σε σύγχρονο av ενισχυτή ? (PIONNER lx59)
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ωραίος ειμαι! Μα αφού τα έχω ρωτήσει ξανά , το Alzheimer μάλλον είναι στα πρώτα του στάδια!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπάρχει κανείς να έχει συνδέσει bluetooth headset για να δει ταινία;
έλεγα να πάρω ένα τέτοιο headset για το βράδυ αλλά με απασχολεί μήπως ο ήχος έχει καθυστέρηση.

λοιπόν, πήρα τα Avantree Audition Pro, τα σύνδεσα με bluetooth shield και είδα στο netflix μερικά επεισόδια όπου ο ήχος ήταν συγχρονισμένος.
επίσης με kodi έβαλα λίγο να δω μία ταινία, Captain America: Civil War, σε όσα λεπτά είδα, ο ήχος, οι ομιλίες ήταν συγχρονισμένες. Μερικά λεπτά στην αρχή με τα κυνηγητά και τα μπαμ και μπουμ, οι διάλογοι και ο ήχος συγχρονισμένος ήταν.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ναι και στα 3. Για το auto resolution δεν είμαι πολύ σίγουρος.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά ... αν το Kodi στο shield σταματάει ξσφνικα ενώ παίζει σβήστε το γ@@@@@@ es file explorer ..... ΕΛΕΟΣ ...
Έψαχνα να βρω τι φταίει ... δίκτυο , ρυθμίσεις ... Οοοοχι μια γ@@@@@@νη εφαρμογή :)

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά ... αν το Kodi στο shield σταματάει ξσφνικα ενώ παίζει σβήστε το γ@@@@@@ es file explorer ..... ΕΛΕΟΣ ...
Έψαχνα να βρω τι φταίει ... δίκτυο , ρυθμίσεις ... Οοοοχι μια γ@@@@@@νη εφαρμογή :)

Αν θέλεις εξήγησε το λίγο αυτό που λες κλείνει δηλαδή το kodi κρασαρει ή σταματά να παίζει η ταινία γιατί στο 2015 που έχω εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με το es file explorer και έχω την σπασμένη έκδοση 1.0.8

Μάλλον έχεις δίκιο.
Το έψαχνα καιρό και νόμιζα πως έφταιγαν διαφορά ( όπως μνήμη ραμ, το σκιν από το Kodi )
Πριν λίγες μέρες έβγαλα τον es explorer που έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιούσα αλλά τον είχα από την αρχή ξεχασμένο.
Ε από τότε δεν το ξανά έκανε και μάλλον όπως λες και εσύ δεν πρέπει να ήταν τυχαίο.

Η δωρεάν του έκδοση είναι για τα σκυλιά, αποφύγετε την.δύο τρόποι υπάρχουν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το xplore είναι μια χαρά με μόνο μειονέκτημα ότι δεν βλεπει usb σύνδεση σκληρού ή φλασακια ως δεύτερο storage.
Δεν το ήξερα αυτό επειδή ποτέ δεν έχω συνδέσει USB (πάρα μόνο ως internal storage). Καλά κάνεις και το επισημαίνεις!

Απ ότι διάβασα η free έκδοση του es file explorer τρέχει στο background όλη την ώρα . Που και που πετάει παράθυρο με διαφημίσεις το οποίο κάνει το Kodi να σταματάει το παίξιμο ...
ντροπή ... προβλήματα χωρίς λόγο ...

Ψήνομαι για την αγορά του , αν κάποιος φίλος βρει-δει κάποια προσφορά σε καλή τιμή από Ευρώπη ας την ποστάρει θα ήμουν υπόχρεος .
Φυσικά ψάχνω και εγώ και αντίστοιχα αν δώ κάτι ενδιαφέρον θα το ποστάρω :)

Παιδιά καλησπέρα.. Έγραψα και στο νήμα του Netflix για κάτι περίεργο που συμβαίνει.
Συχνά πυκνά τελευταία η συσκευή δεν σηκώνει 1080p ανάλυση στο Netflix αλλά 720p (τεστ με τα paterns)
Την αμέσως επόμενη στιγμή ο υπολογιστής μου, βγάζει 1080p χωρίς πρόβλημα.
Είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου και 1Gbit δίκτυο.
Αν κάνω το speedtest της εφαρμογής μου δίνει 30mbps συνήθως με Vdsl50.
Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;
Καμιά ιδέα;