Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα. Στα θετικά οτι έχουν προστεθεί στα free πολύ ωραία παιχνίδια. ( Εχω σκιστει στο sonic racing) Αναμένουμε όμως και τις τιμές στα steam που κάτι μου λέει οτι θα θέλουμε 2 μεροκάματα μηνιάτικο.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μετα απο 2 εβδομαδες χρηση το μηχανακι πρεπει να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,το μονο που μου εκανε ενντυπωση οτι στο Netflix οταν το παιζω απο το μηχανακι (το κανω για τον ηχο atmos που δεν το υποστηριζει η τηλεοραση ) η εικονα ειναι αισθητα χειροτερη απο οταν το παιζω απο το netflix της τηλεορασης ,το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος? (η τιβι ειναι η Lg 65 oled)

μετα απο 2 εβδομαδες χρηση το μηχανακι πρεπει να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,το μονο που μου εκανε ενντυπωση οτι στο Netflix οταν το παιζω απο το μηχανακι (το κανω για τον ηχο atmos που δεν το υποστηριζει η τηλεοραση ) η εικονα ειναι αισθητα χειροτερη απο οταν το παιζω απο το netflix της τηλεορασης ,το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος? (η τιβι ειναι η Lg 65 oled)

netflix βλεπω αποκλειστικα απο το shield. Εχω την εντυπωση οτι καλαβαινω τι συμβαινει και βλεπεις καλυτερη εικονα απο τον media player της τηλεορασης σου. Κατα πασα πιθανοτητα η τηλεοραση σου εχει διαφορετικα picture settings (brightness, contrast κτλπ) αναλογα με ποιο input παιζει. Μηπως λοιπον εχεις ρυθμισει μονο το shield και στα tv ειναι τα default ή ισως καποιο "vivid" mode; Αν ειναι ετσι τοτε θα παιζει απο την tv με ρυθμισεις ποιο φωτεινες και εντυπωσιακες, οποτε σου φαινεται οτι η εικονα ειναι καλυτερη. Απο την αλλη επειδη δικια σου η τηλεοραση και δικα σου και τα γουστα, αν σου αρεσει η πιο εντονη εικονα, πειραξε τις ρυθμισεις οταν ειναι Hdmi input να τις φερεις κοντα στα settings που σου αρεσουν.

Για μια ημερα (prime day) το shield παει στα 150 στα ευρωπαικα Amazon.
Τιμη εξαιρετικη για αυτα που προσφερει.
Οσοι πιστοι προσελθετε

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Για μια ημερα (prime day) το shield παει στα 150 στα ευρωπαικα Amazon.
Τιμη εξαιρετικη για αυτα που προσφερει.
Οσοι πιστοι προσελθετε

Aμαν! Αυτο που ηθελα!!!!
Το χτυπησα απο το amazon.fr στα 150
Eπιτελους θα εχω ενα σωστο εργαλειο να ξεφυγω απο τις βαλουτες 'κινεζιες' τυπου beelink κτλ.
Ευχριστω! :grinning-smiley-043

Αυτό το μαραφέτι τρέχει MX Player;
Φαντάζομαι από οπού κ να το πάρει κανείς δεν τίθεται θέμα γλώσσας.

Τα ταχυδρομικά πόσο βγαίνουν; Είμαι σε κινητό τώρα και δεν εμφανίζονται σωστά τα ποσά.

Η εγγραφή στο prine δεν συμφέρει όμως. Είχα γραφτεί από λάθος κάποια φορά και έβλεπα κάθε μήνα χρεώσεις. Ευτυχώς που δεν είχα κάνει χρήση έκανα διακοπή και μου επέστρεψαν το ποσό.

Νομιζω οτι η εγγραφη σημερα ειναι δωρεαν για ενα μηνα, μεσα στο μηνα αν θες την ακυρωνεις αλλιως ειναι περιπου 5 /μηνα.
Προσωπικα εαν δεν επερνα το μονελο του 2015 πριν κανενα δεκαημερο (σε εξαιρετικη κατασταση ομολογω..) σημερα θα το 'χτυπουσα'..
Το θεωρω στα 3-4 καλυτερα player αυτη την στιγμη και σιγουρα αξιζει τα χρηματα που ζηταει και για αρκετο καιρο μαλιστα..
Οσοι ενδιαφερεστε η 'προσφορα' ισχυει για 24h

χωρίς χειριστήριο στα 149 .

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sideload Channel Launcher.

Εξαιρετικη εφαρμογη customization της αρχικης οθονης του Sheild ειδικα για Android Oreo. Το βρισκουμε στο Store κανονικα , κοστιζει 1.87, ουτε 2 ευρω δηλαδη. Πιστεύω οτι αξίζει. Πανεύκολο στη χρήση κάνεις οτι γουστάρεις και αναιρεις πανεύκολα οτι φτιάξεις.
Τέλειο.

Πρόχειρα πρόχειρα σημερα έχω φτιάξει αυτό.

Συγγνώμη για την φωτεινότητα στη λήψη.
c75b309031ec22b07d589dbd0d4853ed.jpg

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

netflix βλεπω αποκλειστικα απο το shield. Εχω την εντυπωση οτι καλαβαινω τι συμβαινει και βλεπεις καλυτερη εικονα απο τον media player της τηλεορασης σου. Κατα πασα πιθανοτητα η τηλεοραση σου εχει διαφορετικα picture settings (brightness, contrast κτλπ) αναλογα με ποιο input παιζει. Μηπως λοιπον εχεις ρυθμισει μονο το shield και στα tv ειναι τα default ή ισως καποιο "vivid" mode; Αν ειναι ετσι τοτε θα παιζει απο την tv με ρυθμισεις ποιο φωτεινες και εντυπωσιακες, οποτε σου φαινεται οτι η εικονα ειναι καλυτερη. Απο την αλλη επειδη δικια σου η τηλεοραση και δικα σου και τα γουστα, αν σου αρεσει η πιο εντονη εικονα, πειραξε τις ρυθμισεις οταν ειναι Hdmi input να τις φερεις κοντα στα settings που σου αρεσουν.

Ναι ειναι στις default ρυθμισεις ,θα το πειραξω το βραδυ και θα ενημερωσω

Το controller για τα games αξίζει κανείς να το αγοράσει ή μπορεί με controller του Xbox 360 πχ (wired και wireless) να παίξει Android και Game stream ?

Με wireless δεν γίνεται, εκτός αν έχεις το usb δεκτή που είχε βγει για PC.
Το controller για τα games αξίζει κανείς να το αγοράσει ή μπορεί με controller του Xbox 360 πχ (wired και wireless) να παίξει Android και Game stream ?