Χρειάζεται οπωσδήποτε Google account η συσκευή; Ή μπορώ να περάσω apps με APKs ?
Επίσης αν βάλω το Google account που έχω στο κινητό θα μου φέρει apps, επαφές, e-mails κλπ που έχω στο κινητό; Δεν θέλω κάτι τέτοιο.
μπορεις να περασεις apk, αλλα δεν βρισκω τον λογο (εκτος απο προγραμματακια που δεν υπαρχουν στο official) να μην βαλεις google account.
Για το μονο πραγμα που χρησιμοποιει το google account ειναι για προσβαση στο play store και για youtube.
Αρχεία μορφής *.apk περνάς κανονικά.
Εγώ (που το δικό μου φορά πια Oreo) τα περνάω μέσω του x-plore.
Επίσης μπορείς να έχεις πια και πολλαπλά google accounts.
Πραγματικά πολύ καλή συσκευή, όχι τόσο ως ‛player’ αλλά ως streamer.. και παίζει κανονικά COSMOTE tv go...
Η έκδοση για ταμπλετ παίζει σε όλη την οθόνη.Αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει (καθώς έχω OTE TV και μια συσκευή διαθέσιμη), ήδη βρήκα το .apk της tablet έκδοσης.
Το ξέρω ότι το google account το θέλει για playstore/youtube αλλά μάλλον θα φτιάξω ένα καινούργιο, δεν θέλω το προσωπικό μου να είναι σε συσκευή σπιτιού.
Η χρήση του θα είναι και ως media player από ότι έχω διαβάσει το Kodi τα πάει θαυμάσια (υποθέτω πως παίζει 4k HDR HEVC αλλά και να μην παίζει δε θα σκάσω) αλλά θέλω και το MX Player για τον μικρό.
Προς νεους κατοχους Sheild. Βαλτε retrox για παιχνιδια. 12 δολλαρια η εφαρμογη,μια φορα την αγοραζεις , και εχεις lifetime προσβαση σε ολα τα παιχνιδια απο atari 2600 μεχρι και ps1. Εγω εχω ηδη 2100 παιχνιδια απο nintendo , super nintendo , master system , genesis, n64 και dreamcast. Σε μια εφαρμογη ολα και πληρη υποστηρηξη του.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η έκδοση για ταμπλετ παίζει σε όλη την οθόνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερες.Φεύγω για δουλειά, θα απαντήσω ενδελεχώς με info και links το μεσημέρι.Οι ROM είναι ποιοτικές/ αυθεντικές?
Τις κατεβάζει μόνο του όταν επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις?
Υπάρχει κάπου λίστα?
Υπαρχει κανεις που να εχει dune hd 4k εκτος απο shield να πει αν υπαρχει διαφορα στην εικονα ?
Την tablet, από το apkmirror.Αυτό έχει κάποιο αρνητικό; Full Screen θέλω να βλέπω κ εγώ. Να βάλω την κανονική έκδοση ή την tablet;
Ποια είναι η έκδοση φίλε μου?Την tablet, από το apkmirror.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ μικρη σχεδον ανυπαρκτη.
Προσωπικα προτιμω το DUNE σαν player γιατι ο player του ειναι πιο ολοκληρωμενος. Θεωρητικα, τελος Αυγουστου ερχεται μεγαλο λογισμικο οπου θα υποστηριζει και menu κανονικα.
Ομως το shιeld ειναι πιο ολοκληρωμενο ως πολυμηχανη εξαιρετικη επιλογη και ως παιχνιδομηχανη αλλα και ως steam συσκευη και το κυριωτερο ειναι και 'στρωμενο'..
Αν τα θες 'ολα σε ενα' πας με κλειστα ματια στο shield, αν θες κυριως για player ισως το Dune να ειναι καλυτερη επιλογη με το καινουριο λογισμικο που ΘΑ ελθει τον Αυγουστο..
Επισης μεχρι και προχθες το shield ερχονταν απο τα ευρωπαικα amazon σε εξαιρετικη τιμη (160 με μεταφορικα), το DUNE υπαρχουν ενδειξεις οτι η τιμη του θα αυξηθει αρκετα στις νεες παραλαβες (250 ) που δεν ξερω εαν μπορει να τα 'δικαιολογισει' σε αυτο το υψος....
Οτι και να διαλεξεις ομως λαθος δεν θα κανεις...
https://m.apkpure.com/cosmote-tv-go-for-tablet/gr.ote.otetvgo.androidpad εδώ είσαι καλές θεάσεις!Ποια είναι η έκδοση φίλε μου?
Same Sh1t... Different Day
Λοιπον καταρχην να επαναλαβω οτι το retrox ειναι μια standalone εφαρμογη στην οποια περιεχονται ολα τα emulators. Δλδ μπορεις να παιξεις nes ,mega drive, playstation 1 κλπ χωρις να εχεις 3 emulators. Το interface του ειναι πανεμορφο, υποστηριζει 100% το gamepad ,τα roms ειναι φυσικα τα αυθεντικα, δεν ειναι πρεοεγκατεστημενα τα κατεβαζετε ειτε απο εξωτερικο site ( emuparadise, romsmania) ειτε σε packages απο το επισημο φορουμ του retrox το rmkodi.uk(χρειαζεσαι εγγραφη). Εγω αυτο εκανα δλδ κατεβασα ολο το complete pack του Snes που εχει γυρω στα 700-750 παιχνιδια μεγεθος 200-250 mb περιπου. Εχω δλδ 3-4 rom pack , συνολο 2000+ παιχνιδια που δεν φανταζομουν οτι ειχαν βγει σε κονσολα. Κατα την εγκατασταση του retrox σου δινει 4-5 μερες την full λειτουργια και μετα σου λεει να το αγορασεις για να συνεχισεις να την εχεις. Αλλιως σε περιοριζει μεχρι 4-5 παιχνιδια να εγκαταστησεις. Definitely αξιζει η αγορα , δεν το συζητω. Ασε που εχεις μεχρι και 4 συσκευες χρηση και αν τα roms τα αποθηκευσεις σε cloud ( σου δινει την δυνατοτητα) εχεις προσβαση απο ολες τις συσκευες. Δειτε και στο youtube περισσοτερα info και αν μπορω να βοηθησω σε κατι περαιτερω ευχαρίστωςΟι ROM είναι ποιοτικές/ αυθεντικές?
Τις κατεβάζει μόνο του όταν επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις?
Υπάρχει κάπου λίστα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.