Nvidia Shield Android TV 4K

Δοκίμασα και με έναν 160αρι HDD (USB 2) άδειο πάλι NTFS και οι ταχύτητες ήταν ίδιες, οπότε μάλλον κάτι παίζει με το σύστημα αρχείων.
Δοκίμασα και ένα παλιό SSD 30gb (12gb free) USB 3 fat32 και ήταν αρκετά καλύτερα τα πράγματα σε read (108MB/s) αλλά χειρότερα σε write (20MB/s)

Λοιπον καταρχην να επαναλαβω οτι το retrox ειναι μια standalone εφαρμογη στην οποια περιεχονται ολα τα emulators. Δλδ μπορεις να παιξεις nes ,mega drive, playstation 1 κλπ χωρις να εχεις 3 emulators. Το interface του ειναι πανεμορφο, υποστηριζει 100% το gamepad ,τα roms ειναι φυσικα τα αυθεντικα, δεν ειναι πρεοεγκατεστημενα τα κατεβαζετε ειτε απο εξωτερικο site ( emuparadise, romsmania) ειτε σε packages απο το επισημο φορουμ του retrox το rmkodi.uk(χρειαζεσαι εγγραφη). Εγω αυτο εκανα δλδ κατεβασα ολο το complete pack του Snes που εχει γυρω στα 700-750 παιχνιδια μεγεθος 200-250 mb περιπου. Εχω δλδ 3-4 rom pack , συνολο 2000+ παιχνιδια που δεν φανταζομουν οτι ειχαν βγει σε κονσολα. Κατα την εγκατασταση του retrox σου δινει 4-5 μερες την full λειτουργια και μετα σου λεει να το αγορασεις για να συνεχισεις να την εχεις. Αλλιως σε περιοριζει μεχρι 4-5 παιχνιδια να εγκαταστησεις. Definitely αξιζει η αγορα , δεν το συζητω. Ασε που εχεις μεχρι και 4 συσκευες χρηση και αν τα roms τα αποθηκευσεις σε cloud ( σου δινει την δυνατοτητα) εχεις προσβαση απο ολες τις συσκευες. Δειτε και στο youtube περισσοτερα info και αν μπορω να βοηθησω σε κατι περαιτερω ευχαρίστως

Edit: Υπαρχει και στο facebook η σελιδα του Retrobox.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου με έφτιαξες, να καταλαβεις οτι ηθελα να αγορασω καμπινα 400 ε για να εχω τα παλια παιχνιδια που έπαιζα μικρος αλλα με προβληματιζε λιγο ο χωρος που πιανει,μηπως γνωριζεις αν μπορει να το παιξεις με μοχλο ( τους παλιους ,μοχλο και κουμπια ) ?βλεπω οτι στο ιντερνετ πουλανε αρκετους τετοιους απλα δεν ξερω αν παντφευετε με το shield

Δεν βλέπω κάποιο θέμα σε 75gb hevc
1ee277c2ea3dd3ac9e9f545210385470.jpg
2e34934495e0cddb03b17d35d64d14b5.jpg

Φυσικά με kodi
Φανταζομαι οτι ειναι κατεβασμενη και οχι απο το kodi ετσι?γιατι μεχρι hd και dd ηχο βρηκα στο kodi

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν είναι κατεβασμένη.
Είναι streaming από πρόσθετο και αναπαραγωγή από kodi 17.6
Σε παρακαλώ αν ειναι εύκολο μου λες το πρόσθετο;

Φιλε μου με έφτιαξες, να καταλαβεις οτι ηθελα να αγορασω καμπινα 400 ε για να εχω τα παλια παιχνιδια που έπαιζα μικρος αλλα με προβληματιζε λιγο ο χωρος που πιανει,μηπως γνωριζεις αν μπορει να το παιξεις με μοχλο ( τους παλιους ,μοχλο και κουμπια ) ?βλεπω οτι στο ιντερνετ πουλανε αρκετους τετοιους απλα δεν ξερω αν παντφευετε με το shield

Οχι, με το sheild πολύ χλωμό φίλε μου δεν νομίζω. Κανε ομως μια ερωτηση στο forum rmkodi.uk για σιγουριά.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Οχι, με το sheild πολύ χλωμό φίλε μου δεν νομίζω. Κανε ομως μια ερωτηση στο forum rmkodi.uk για σιγουριά.

ευχαριστω πολυ

Δεν βλέπω κάποιο θέμα σε 75gb hevc
1ee277c2ea3dd3ac9e9f545210385470.jpg
2e34934495e0cddb03b17d35d64d14b5.jpg

Φυσικά με kodi
Το περασα ,φανταστικη ποιοτητα μεχρι που σκεφτομαι να αναβαθμίσω τον ηχο σε 7.1 απο 5.1 που ειμαι τωρα,μονο μεπτο το οτι μου δειχνει την περιληψη της ταινίας στα αγγλικα ενω εχω ρυθμισει την γλωσσα στα ελληνικα κατα τα αλλα τα σπαει αν εχεις γρηγορη συνδεση και real debrid

Και το Magic Dragon ειναι καταπληκτικό πρόσθετο για 4K.

Και το Magic Dragon ειναι καταπληκτικό πρόσθετο για 4K.

Το εβαλα και αυτο αλλα δεν με ενθουσιασε ,δεν σε αφηνει και να το ρυθμισεις βασικα δεν εχει ρυθμισεις και ποιοτικα οχι καλο,ισως να εκανα κατι λαθος

Το εβαλα και αυτο αλλα δεν με ενθουσιασε ,δεν σε αφηνει και να το ρυθμισεις βασικα δεν εχει ρυθμισεις και ποιοτικα οχι καλο,ισως να εκανα κατι λαθος
Κάτι λάθος κάνεις σίγουρα.

Σε μένα είναι μια χαρά, απο έτοιμο Ελληνικό build βέβαια.
102c20927ee6558613e0ddf68c77f952.jpg

Κάτι λάθος κάνεις σίγουρα.

Σε μένα είναι μια χαρά, απο έτοιμο Ελληνικό build βέβαια.
102c20927ee6558613e0ddf68c77f952.jpg

Χα ναι απ οτι φαινετε σιγουρα κατι εκανα λαθος αλλα εγω μονο αυτο εκανα εγκατασταση και οχι build,μια φορα εβαλα build και τιποτα δεν επαιζα καλα ,σιγουρα και εκει εκανα κατι λαθος αλλα δεν ξανατολμω να το κανω