Λοιπον καταρχην να επαναλαβω οτι το retrox ειναι μια standalone εφαρμογη στην οποια περιεχονται ολα τα emulators. Δλδ μπορεις να παιξεις nes ,mega drive, playstation 1 κλπ χωρις να εχεις 3 emulators. Το interface του ειναι πανεμορφο, υποστηριζει 100% το gamepad ,τα roms ειναι φυσικα τα αυθεντικα, δεν ειναι πρεοεγκατεστημενα τα κατεβαζετε ειτε απο εξωτερικο site ( emuparadise, romsmania) ειτε σε packages απο το επισημο φορουμ του retrox το rmkodi.uk(χρειαζεσαι εγγραφη). Εγω αυτο εκανα δλδ κατεβασα ολο το complete pack του Snes που εχει γυρω στα 700-750 παιχνιδια μεγεθος 200-250 mb περιπου. Εχω δλδ 3-4 rom pack , συνολο 2000+ παιχνιδια που δεν φανταζομουν οτι ειχαν βγει σε κονσολα. Κατα την εγκατασταση του retrox σου δινει 4-5 μερες την full λειτουργια και μετα σου λεει να το αγορασεις για να συνεχισεις να την εχεις. Αλλιως σε περιοριζει μεχρι 4-5 παιχνιδια να εγκαταστησεις. Definitely αξιζει η αγορα , δεν το συζητω. Ασε που εχεις μεχρι και 4 συσκευες χρηση και αν τα roms τα αποθηκευσεις σε cloud ( σου δινει την δυνατοτητα) εχεις προσβαση απο ολες τις συσκευες. Δειτε και στο youtube περισσοτερα info και αν μπορω να βοηθησω σε κατι περαιτερω ευχαρίστως
Edit: Υπαρχει και στο facebook η σελιδα του Retrobox.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk