Nvidia Shield Android TV 4K

μετά από αμέτρητες δοκιμές η μόνη εφαρμογή που δούλεψε με passthrough σωστό στον ήχο ήταν η spmc! επιτέλους! πρόλαβα και ακύρωσα προς το παρόν το shield...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

μετά από αμέτρητες δοκιμές η μόνη εφαρμογή που δούλεψε με passthrough σωστό στον ήχο ήταν η spmc! επιτέλους! πρόλαβα και ακύρωσα προς το παρόν το shield...

Επειδή δεν κατάλαβα, ποια περίμενες να σου βγάλει HD audio και δεν το έκανε?

Έλα ντε.. Άλλωστε αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.... Κάτι σαν μαμισιο player του shield...

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή δεν κατάλαβα, ποια περίμενες να σου βγάλει HD audio και δεν το έκανε?
VLC, mx player, kodi (όλα από play store)

ερωτήσεις άσχετες

1...από spmc βλέπω όλους τους σκληρούς ασύρματα που έχω πάνω στο πισι μια χαρά. έλα όμως που έχω και στο πισι στην επιφάνεια εργασίας έναν φάκελο torrent που εκεί κατεβαίνουν επίσης ταινίες αλλά ενώ το spmc βλέπει C όταν μπαίνω μέσα (μέσω file manager του spmc) δεν μου δείχνει τίποτα! πως μπορώ να δω αρχεία από το C?

2...τα αρχεία όλα βέβαια τα βλέπω μέσα από έναν κλασικό file manager πχ xplore αλλά όταν πάω να παίξω την ταινία με ρωτάει να την παίξει με VLC, η mx player (που είναι εγκατεστημένοι). όμως γίνεται να μου προτείνει και το spmc για αναπαραγωγή τους;;

1: Μήπως έχεις ελληνικό username; Το Kodi δεν τα συμπαθεί ιδιαίτερα τα ελληνικά usernames.

VLC, mx player, kodi (όλα από play store)

ερωτήσεις άσχετες

1...από spmc βλέπω όλους τους σκληρούς ασύρματα που έχω πάνω στο πισι μια χαρά. έλα όμως που έχω και στο πισι στην επιφάνεια εργασίας έναν φάκελο torrent που εκεί κατεβαίνουν επίσης ταινίες αλλά ενώ το spmc βλέπει C όταν μπαίνω μέσα (μέσω file manager του spmc) δεν μου δείχνει τίποτα! πως μπορώ να δω αρχεία από το C?

2...τα αρχεία όλα βέβαια τα βλέπω μέσα από έναν κλασικό file manager πχ xplore αλλά όταν πάω να παίξω την ταινία με ρωτάει να την παίξει με VLC, η mx player (που είναι εγκατεστημένοι). όμως γίνεται να μου προτείνει και το spmc για αναπαραγωγή τους;;

To Kodi εβγαζε κανονικά HD Audio. Με την Oreo εκδοση δεν το εχω δοκιμασει.
Γιατί σε κόπτει το vlc και το mx player? Στη δευτερη περιπτωση εχεις βάλει την licensed εκδοση? Κοιταξες στο xda για κανενα arm add on? Δεν ξερω βεβαια αν περναγε ποτε του hd audio.

Tα spmc/kodi παιζουν αριστα δικτυακα με shares. Κατι δεν καεις σωστά. Εκανες share τον συγκεκριμενο φακελο με username και password?

To Kodi εβγαζε κανονικά HD Audio. Με την Oreo εκδοση δεν το εχω δοκιμασει.
Γιατί σε κόπτει το vlc και το mx player? Στη δευτερη περιπτωση εχεις βάλει την licensed εκδοση? Κοιταξες στο xda για κανενα arm add on? Δεν ξερω βεβαια αν περναγε ποτε του hd audio.

Tα spmc/kodi παιζουν αριστα δικτυακα με shares. Κατι δεν καεις σωστά. Εκανες share τον συγκεκριμενο φακελο με username και password?
έκανα share όλους τους σκληρούς που έχω πάνω στο pc τους βλέπει όλους (και το C) αλλά στο C δεν δείχνει μέσα τα περιεχόμενα. username password στο πισι είναι εννοείται αγγλικά. σε xplore, VLC, βλέπουν τα περιεχόμενα του C

το kodi ο ήχος έκανε σπασίματα. τώρα για αυτό μπορεί να φταίει και το κουτάκι της wind. αλλά με spmc ήχος μια χαρά

Το καλυτερο είναι το spmc .Άστα τα άλλα... Τα κάνει όλα και τα κάνει καλά χωρίς πολλά πολλά.. Εγώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις για να μου τα βγάζει όλα σωστά αλλά σε βιντεοπροβολεα 1080 όχι για 4κ . Αν θες σου δίνω το link στο YouTube

Ο ΜΧ κάνει passthrough το έχω δοκιμάσει και DD+ έχω δει και DTS σίγουρα. Απλά κάποιες φορές θέλει αλλαγή από HW σε HW+ decoder.

Επειδή χρησιμοποιείς φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, έλεγξε αν είναι με ελληνικό όνομα ο χρήστης σου. Αν είναι με ελληνικό πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημά σου.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

έκανα share όλους τους σκληρούς που έχω πάνω στο pc τους βλέπει όλους (και το C) αλλά στο C δεν δείχνει μέσα τα περιεχόμενα. username password στο πισι είναι εννοείται αγγλικά. σε xplore, VLC, βλέπουν τα περιεχόμενα του C

το kodi ο ήχος έκανε σπασίματα. τώρα για αυτό μπορεί να φταίει και το κουτάκι της wind. αλλά με spmc ήχος μια χαρά

τι σχέση έχει το κουτάκι της wind με το shield;

κάνεις share από εκεί;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

τι σχέση έχει το κουτάκι της wind με το shield;

κάνεις share από εκεί;

Όπως έγραψε ακύρωσε την αγορά του shield αφού με το spmc και το κουτάκι της wind κάνει τη δουλειά του, τώρα για πόσο θα την κάνει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Όπως έγραψε ακύρωσε την αγορά του shield αφού με το spmc και το κουτάκι της wind κάνει τη δουλειά του, τώρα για πόσο θα την κάνει?

το είχα δει πιο πάνω ότι ακύρωσε το shield αλλά μετά συνέχισε να γράφει στο νήμα εδώ που είναι του shield και με μπέρδεψε.

οπότε ας ψάξει για απαντήσεις είτε στο νήμα της wind είτε στο νήμα του kodi.

Ο ΜΧ κάνει passthrough το έχω δοκιμάσει και DD+ έχω δει και DTS σίγουρα. Απλά κάποιες φορές θέλει αλλαγή από HW σε HW+ decoder.

Επειδή χρησιμοποιείς φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, έλεγξε αν είναι με ελληνικό όνομα ο χρήστης σου. Αν είναι με ελληνικό πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημά σου.
Όχι αγγλικά είναι όπως πάντα.

Δοκίμασε όχι το C αλλά μεμονωμένο folder.
δοκίμασα. τίποτα. μια εμφανίζει κάτι αρχειακια μετά και αυτά χάνονται.
Το καλυτερο είναι το spmc .Άστα τα άλλα... Τα κάνει όλα και τα κάνει καλά χωρίς πολλά πολλά.. Εγώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις για να μου τα βγάζει όλα σωστά αλλά σε βιντεοπροβολεα 1080 όχι για 4κ . Αν θες σου δίνω το link στο YouTube

εμ τόσα ποστ έκανα ρωτώντας αλλά αφού δεν απαντούσε κανείς και στο myphone.gr μου πήρε 2 εβδομάδες να βρω το spmc. εδώ γιαυτό το λόγο παρήγγειλα και το shield 200 ευρώ που τελικά δεν χρειάζονταν (για την χρήση που θέλω)

ας μου δώσει κάποιος το τοπικ του kodi /spmc να ρωτήσω εκεί για τους φακέλους του C κλπ

Τελικά, Android player υπάρχουν εκατοντάδες, αλλά τελείως επιεικώς σχεδόν όλα είναι για πέταμα. Nvidia shield, το μόνο αξιόλογο και αξιόπιστο και παίζει μπάλα μόνο του. Τέλος

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Όχι αγγλικά είναι όπως πάντα.

δοκίμασα. τίποτα. μια εμφανίζει κάτι αρχειακια μετά και αυτά χάνονται.

εμ τόσα ποστ έκανα ρωτώντας αλλά αφού δεν απαντούσε κανείς και στο myphone.gr μου πήρε 2 εβδομάδες να βρω το spmc. εδώ γιαυτό το λόγο παρήγγειλα και το shield 200 ευρώ που τελικά δεν χρειάζονταν (για την χρήση που θέλω)

Όπως είπε και ο zilmer δεν έχουν καμία σχέση τα κάθε είδους androidκουτια με το shield. Το shield σε συνδυασμό με το smpc είναι το ιδανικό. Η ταχύτητα και η ποιότητα του shield είναι η μέρα με τη νύχτα με το κουτί της wind που κοστίζει καμία 20αρια ευρώ. Αν έχεις αξιόλογη TV τοτε το shield θα σου δείξει τις αρετές της. Αν έχεις καμία TV της σειράς του 300 η 500αρικου κρατά το κουτί της wind και κάνε τη δουλειά σου