Nvidia Shield Android TV 4K

Το shield έχει καλή απαγωγή θερμότητας ή να του ανοίγω τρύπες όπως στα GT1 μου να το φυσά ανεμιστηρακι;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το shield έχει καλή απαγωγή θερμότητας ή να του ανοίγω τρύπες όπως στα GT1 μου να το φυσά ανεμιστηρακι;

Το μονο που χρειάζεται ειναι να μην το κλείσεις μεσα σε ντουλάπι ;)

Δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις αλλά αυτό του 2015 έχει γρίλιες στο πίσω μέρος και ανεμιστήρα

Δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις αλλά αυτό του 2015 έχει γρίλιες στο πίσω μέρος και ανεμιστήρα
Το 17.

Το 17.

Δεν ξέρω για αυτό, είναι αρκετά μικρότερο οπότε μάλλον δεν έχει ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται καθόλου στο δικό μου, τώρα το καλοκαίρι μόνο αν ακουμπήσεις σχεδόν το αυτί σου θα το ακούσεις. Δεν νομίζω να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι το ψυριζεις πααααρα πολύ για κάτι τόσο ποιοτικό

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει γρίλιες στο κάτω σημείο, δύο ποδαράκια για να βγαίνει ο αέρας και ανεμιστηράκι εσωτερικά για ψύξη.
Οπότε ξεχνάς το θέμα της ψύξης που πιθανως είχες σε άλλα box ;)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το shield έχει 2 βασικά ελαττώματα : είναι ποιοτικό και και παίζει μπάλα μόνο του στην κορυφή 😂😂
Άμεσα συγκρίσιμο με htpc (ακριβό μόνο γιατί τα φτηνιάρικα τα εξαΰλωνει).
. +-

Το shield έχει 2 βασικά ελαττώματα : είναι ποιοτικό και και παίζει μπάλα μόνο του στην κορυφή
Άμεσα συγκρίσιμο με htpc (ακριβό μόνο γιατί τα φτηνιάρικα τα εξαΰλωνει).
. +-
2 Ερωτησουλες ήθελα να κάνω πριν το αγορασω. Αν μπορώ να συνδέσω εκτός από bluetooth keyboard and mouse με usb κανονικά μέσω κάποιου hub και αν γίνεται να μου προτείνεται κάποιο να δουλεύει καλά. Και δευτερο επειδή το θέλω ποιο πολύ για cosmote tv go αν μπορώ να το βάλω κανονικά.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω πάνω το Logitech k400r, χωρίς hub και δουλεύει μια χαρά. Επίσης, παίζει κανονικά το Cosmote TV Go. Η ανάλυση δεν είναι full hd όμως, δεν ξέρω αν είναι θέμα του shield ή της εφαρμογής.

Από Αμερική ή ευρωπαϊκό κατάστημα.
Από Αμερική είναι φθηνότερα δεν νομίζω να έχω θέμα τελωνείου ?

Από Αμερική ή ευρωπαϊκό κατάστημα.
Από Αμερική είναι φθηνότερα δεν νομίζω να έχω θέμα τελωνείου ?

Τα έξοδα τελωνείου συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή που θα πληρώσεις
$180+46 μεταφορικά και τελωνειο