Βαλε τον es explorer και δες τα περιεχόμενα του.
Μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση της εφαρμογής απεγκατεστησε τον es explorer
Thanx man ! Έβαλα τον es explorer, βρήκα το apk, έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά μετά δεν την βρίσκω στις εφαρμογές του shield. Τεσπά, θα το παλέψω και βλέπουμε...[/QU
Για να βλέπεις στο shield τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει με side loading εγκατέστησε τον Sideload Launcher και μεσώ αυτού θα τις βλέπεις. Επίσης για file explorer βαλε τον X-plore File Manager γιατι η free εκδοση του es file explorer δημιουργεί πολλά προβλήματα, γι αυτο ο φιλος σε προηγούμενο post σου ειπε να κανεις την εγκατασταση που θελεις και να τον απεγκαταστήσεις.
στο kodi (τουχιστον μεχρι την 18 leia beta2 εκδοση) η ρυθμιση για android raw ή για iec passtrough δεν δουλευει εχει απενεργοποιηθει δεν σε αφηνει να το πειραξεις συνεπως μονο με smpc ή mrmc μπορει να γινουν τετοιες ρυθμισεις
στο kodi (τουχιστον μεχρι την 18 leia beta2 εκδοση) η ρυθμιση για android raw ή για iec passtrough δεν δουλευει εχει απενεργοποιηθει δεν σε αφηνει να το πειραξεις συνεπως μονο με smpc ή mrmc μπορει να γινουν τετοιες ρυθμισεις
Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι μπροστά στο shield) στην beta 3 που έχω εγώ έχει επανέλθει η ρύθμιση για android raw ή για iec passtrough, θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.
Απενεργοποιήσε το sync playback to display στο μενού του kodi για αρχή
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρυθμίσεις.. αναπαραγωγή..βίντεο.. Συγχρονισμός αναπαραγωγής ήχου με οθόνη. Off
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.