Nvidia Shield Android TV 4K

Ok, βρήκα το apk του nova go, το έβαλα σε ένα στικάκι και το κότσαρα (το στικάκι) πάνω στο shield.
Πως στα κομμάτια βλέπουμε στο shield τα περιεχόμενα στο στικάκι ? για βοηθάτε λίγο τον άσχετο... :rolleyes:

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Βαλε τον es explorer και δες τα περιεχόμενα του.
Μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση της εφαρμογής απεγκατεστησε τον es explorer

Thanx man ! Έβαλα τον es explorer, βρήκα το apk, έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά μετά δεν την βρίσκω στις εφαρμογές του shield. Τεσπά, θα το παλέψω και βλέπουμε...

μπες στα κοκκινα γραμματα που βλεπεις στην υπογραφη μου και κανε εγκατασταση το αρχειο που θα βρεις...θα σ αρεσει :) ειναι φρι εκδοση ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Thanx man ! Έβαλα τον es explorer, βρήκα το apk, έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά μετά δεν την βρίσκω στις εφαρμογές του shield. Τεσπά, θα το παλέψω και βλέπουμε...[/QU

Για να βλέπεις στο shield τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει με side loading εγκατέστησε τον Sideload Launcher και μεσώ αυτού θα τις βλέπεις. Επίσης για file explorer βαλε τον X-plore File Manager γιατι η free εκδοση του es file explorer δημιουργεί πολλά προβλήματα, γι αυτο ο φιλος σε προηγούμενο post σου ειπε να κανεις την εγκατασταση που θελεις και να τον απεγκαταστήσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Οκ, σας ευχαριστώ και τους δυο. Το βράδυ απόψε θα ξαναασχοληθώ και θα επανέλθω...

Τελικά με το Nova Go δεν τα κατάφερα. Φόρτωσα 2 διαφορετικά apk της εφαρμογής αλλά τζίφος. Ιδίως με το 2ο το shield μπλόκαρε και αναγκάστηκα να το κάνω restart βγάζοντας το από το ρεύμα. Αν κάποιος μπορεί να μου πει που να βρω το σωστό apk...

Άλλο θέμα. Ο ενισχυτής μου είναι ο Denon 3400. Όταν παίζω αρχείο (ταινία κ.λ) μέσω kodi βλέπω ότι το signal που δέχεται είναι PCM.

20181010.jpg

Με άλλο media player που το δοκίμασα αναφέρει κανονικά τι ήχο λαμβάνει. Είναι κάποια ρύθμιση στο kodi που πρέπει να κάνω ?

Απενεργοποιήσε το sync playback to display στο μενού του kodi για αρχή

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στο kodi (τουχιστον μεχρι την 18 leia beta2 εκδοση) η ρυθμιση για android raw ή για iec passtrough δεν δουλευει εχει απενεργοποιηθει δεν σε αφηνει να το πειραξεις συνεπως μονο με smpc ή mrmc μπορει να γινουν τετοιες ρυθμισεις

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

στο kodi (τουχιστον μεχρι την 18 leia beta2 εκδοση) η ρυθμιση για android raw ή για iec passtrough δεν δουλευει εχει απενεργοποιηθει δεν σε αφηνει να το πειραξεις συνεπως μονο με smpc ή mrmc μπορει να γινουν τετοιες ρυθμισεις

Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι μπροστά στο shield) στην beta 3 που έχω εγώ έχει επανέλθει η ρύθμιση για android raw ή για iec passtrough, θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.

Άσχετα με αυτές τις ρυθμίσεις το audio passthrough πάντα δούλευε

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι μπροστά στο shield) στην beta 3 που έχω εγώ έχει επανέλθει η ρύθμιση για android raw ή για iec passtrough, θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.

Android audiotrack είναι η επιλογή και δεν αλλάζει αλλά όπως έγραψα το passthrough δουλεύει όπως δούλευε πάντα

ενοειτε πως δουλευει το pass-trough(αυτο ελειπε ) απλα αν δεν μπορεις να πειραξεις την ρυθμιση που ανεφερα δεν θα παρεις 7+1 καναλια ηχου για αυτο δεν εχω βαλει το kodi μεχρι τωρα και παιζω με smpc η mrmc

Απενεργοποιήσε το sync playback to display στο μενού του kodi για αρχή

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ που προσπαθείς να με βοηθήσεις... :smile:

Αλλά δεν βρίσκω στο μενού του kodi που να κάνω αυτή την ρύθμιση.
Η έκδοση kodi που έχω είναι η 17.6 και όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις βλέπω αυτό :

20181011_185415.jpg

Επίσης έχω αυτές τις ρυθμίσεις :

20181011_185050.jpg

20181011_185030.jpg

Είμαι κάπου λάθος ?

ΥΓ . Στο μεταξύ στο τηλεχειριστήριο σταμάτησε να λειτουργεί το volume control... wtf ?!?

Ρυθμίσεις.. αναπαραγωγή..βίντεο.. Συγχρονισμός αναπαραγωγής ήχου με οθόνη. Off

Ρυθμίσεις.. αναπαραγωγή..βίντεο.. Συγχρονισμός αναπαραγωγής ήχου με οθόνη. Off

Είναι ήδη στο off.

Τα υπόλοιπα είναι όπως στο βιντεάκι;. Επίσης στις ρυθμίσεις του Nvidia είναι μια ρύθμιση στον ήχο που δεν θυμάμαι όμως τώρα γιατί το έχω στο χωριό το μηχανάκι.

<<Επίσης στις ρυθμίσεις του Nvidia είναι μια ρύθμιση στον ήχο>> Μαλλον ενοεις το pass audio to external devices στις προηγμενες ρυθμισεις ηχου του nvidia