Nvidia Shield Android TV 4K

Έλεγα μήπως φταίει καμία αναβάθμιση στο nas, αλλά αφού συμβαίνει και σε synology, κατι παίζει με το nvidia.
Τελευταία στο κάνει, μετά τη τελευταία αναβάθμιση;

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών παιδιά και δεν έκανα mount το δίσκο καθόλου!
Μπήκα kodi, πρόσθεσα τα φακελάκια μου μέσω nfs και ολα δουλεύουν ρολόι.

Έχω κάνει το Synology network mount και η ταχύτητα στο kodi είναι κατά πολύ καλύτερη από το να είχα τα αρχεία από smb.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να σώσω τους υπότιτλους στο synology δίπλα στο αρχείο δηλαδή.Τι μπορώ να κάνω για αυτό?

Το mi box είναι προβληματικό από το κουτί του. Επειδή το εχω κι αυτό έχει πολλά προβλήματα .

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι επειδή όλα δουλεύουν τέλεια :)
Για πήγαινε στο νήμα του mi box να δεις :)

Το είδα. Και σκεφτομουν να το πάρω αντί για του shield... Η ηρεμία μου δεν πληρώνεται. Άξιζαν τα παραπάνω λεφτά

Καλησπέρα σας.

Οπως με ενημερωσαν και σε αλλο thread, το συγκεκριμενο box μπορει να καλυψει αναγκες kodi, netflix και ote go. Λογω και του σεβαστου ποσου που θα χρειαστει (ειναι αρκετα μεγαλυτερο το κοστος απο το xiaomi) θα ηθελα αν μπορεί καποιος κατοχος να ενημερωσει εαν λειτουργούν χωρις προβλήματα οι απαραιτητες εφαρμογες.

Μεσω δηλαδη του market εγκαθιστούμε τις ιδιες εφαρμογες π.χ με ενα ταμπλετ και ειμαστε οκ; εν συνεχεια αυτες δουλευουν η αρχιζουν κολημματα και διακοπες;

Ευχαριστώ πολύ.

Όπως αναφέρει και ο φίλος παραπάνω τα παίζει όλα νερακι. Μην συγκρίνεις ποιότητα nvidia με xiaomi. Xiaomi θά τό πάρεις και θα πετάξεις τα λεφτά σου.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

νομιζω οτι το ote go θελει sideload (κατεβαζεις το apk και το εγκαθιστας, οχι απο το play store δηλαδη). Κατα τα αλλα παιζουν ολα καλα. Περιμενε black friday μηπως παιξει καμμια προσφορα στα amazon.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλησπέρα σας.

Οπως με ενημερωσαν και σε αλλο thread, το συγκεκριμενο box μπορει να καλυψει αναγκες kodi, netflix και ote go. Λογω και του σεβαστου ποσου που θα χρειαστει (ειναι αρκετα μεγαλυτερο το κοστος απο το xiaomi) θα ηθελα αν μπορεί καποιος κατοχος να ενημερωσει εαν λειτουργούν χωρις προβλήματα οι απαραιτητες εφαρμογες.

Μεσω δηλαδη του market εγκαθιστούμε τις ιδιες εφαρμογες π.χ με ενα ταμπλετ και ειμαστε οκ; εν συνεχεια αυτες δουλευουν η αρχιζουν κολημματα και διακοπες;

Ευχαριστώ πολύ.

το shield έχει android tv οπότε στο play, μέσω shield, θα βρεις τις εφαρμογές που είναι συμβατές και με το android tv.
Επίσης, μέσω browser, στο play υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεις εφαρμογή που να γίνεται install στο shield πέρα από ότι βρίσκεις μέσω του shield
Και τέλος μπορείς να κάνεις install όποια εφαρμογή θέλεις μέσω sideload

Να προσθέσω ότι η είναι φοβερή μαγκιά το gamestream, ειδικά τώρα που είναι και δωρεάν! Να δούμε για πόσο θα κρατήσει αυτό όμως

Αν κάποιος φίλος το βρει από ευρώπη στα ~140$ λόγω black friday , αν μπορεί να δώσει link,

ευχαριστώ

Έχετε κάτι να προτείνετε για να μπορώ να επιλέξω 4κ ταινίες από Netflix? Ενώ μέσω Apple TV βλέπω κανονικά την ταινία σαν UHD στο Shield μου την εμφανίζει ως HD. Όλο το υπόλοιπο σεταπ ίδιο..

Έχετε κάτι να προτείνετε για να μπορώ να επιλέξω 4κ ταινίες από Netflix? Ενώ μέσω Apple TV βλέπω κανονικά την ταινία σαν UHD στο Shield μου την εμφανίζει ως HD. Όλο το υπόλοιπο σεταπ ίδιο..

Θα βοηθούσε να μας έλεγες τις ρυθμίσεις σου στην ενότητα Display and sound Π.χ. Τι ανάλυση έχεις κάποια “καρφωτή” 108023.976? 4K 23,976hz? ή 4Κ 59,940hz recommended? Στο setup σου παρεμβάλλεται ενισχυτής ή switcher γιατί καμμία φορά μπερδεύονται ιδίως αν έχεις πάνω από ένα μέσο προβολής ( tv & προβολέα ) όπως εγώ και με ένα restart του shield διορθώνεται!

Θα βοηθούσε να μας έλεγες τις ρυθμίσεις σου στην ενότητα Display and sound Π.χ. Τι ανάλυση έχεις κάποια “καρφωτή” 108023.976? 4K 23,976hz? ή 4Κ 59,940hz recommended? Στο setup σου παρεμβάλλεται ενισχυτής ή switcher γιατί καμμία φορά μπερδεύονται ιδίως αν έχεις πάνω από ένα μέσο προβολής ( tv & προβολέα ) όπως εγώ και με ένα restart του shield διορθώνεται!

H ανάλυση που επιλέγω στην οθόνη είναι 4k60 και παίζω σε προβολέα. Για τον ήχο δεν θυμάμαι τι έχω βάλει, όταν γυρίσω σπίτι θα το δω και θα ποστάρω. Ευχαριστώ