Nvidia Shield Android TV 4K

Τελικά για να καταλάβω, με έναν usb δίσκο 1ΤΒ θα σέρνετε τίποτα ή όχι? Ή πρέπει να πάω ssd?

Σε ssd πας για τον θόρυβο, δεν θα πιάσει τις ταχύτητες που μπορεί να δώσει ο ssd, δεν πιάσει ούτε του hdd. Το stick που έχεις τι ταχύτητες έχει?

έβαλα του Xbox των χειριστηρίων το παπαρακι με usb από πίσω στο shield και τα 2 χειριστήρια του Xbox δουλεύουν μια χαρά! τώρα το μόνο που μένει είναι πως θα ακούει και θα μιλάει με τους φίλους του ο μικρός? το shield το έχω στο σαλόνι. θέλω ασύρματα ακουστικά αλλά πως θα τα συνδέσω;

άσχετο αλλά όπως μου λέει ο μικρός το ping με το shield (που είναι συνδεδεμένο με το ρουτερ ασύρματα) είναι παααααρα πολύ μικρό (αυτό είναι καλό) σε σχέση και με το Nintendo switch και να το πισι! (τώρα πως γίνεται να έχει καλύτερο ping το shield από το πισι που το πισι είναι με ethernet συνδεδεμένο με το ρουτερ δεν το καταλαβαίνω!
δεν είναι bt! έχει αυτό το usb ανταπτορακι που είναι δέκτης και ασύρματα συνδέονται νομίζω μέχρι 4 Xbox χειριστήρια.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

σύνδεσα έτσι για δοκιμή το bt Plantronics που έχω για το κινητό και ενώ ακούει μια χαρά και τους άλλους συμπαίκτες και τους ήχους του παιχνιδιού όταν μιλάει δεν τον ακούνε. θέλει αλλά ακουστικά bt αυτά τα μεγαλα τα gaming?

Σε ssd πας για τον θόρυβο, δεν θα πιάσει τις ταχύτητες που μπορεί να δώσει ο ssd, δεν πιάσει ούτε του hdd. Το stick που έχεις τι ταχύτητες έχει?

Μαχ 8mbs/sec

mb εννοούσα. Τέλος πάντων το παράτησα. Και hub που θέλω θα χτυπήσω κάτι καλό. Παίζει τεράστια σημασία και η λεπτομέρεια. Έχω μια sd κάρτα u3 up to 80mb και την βάζω με ένα ανταπτορακι του 1,5 είτε στο shield είτε στο λαπτοπ και οι ταχύτητες είναι χελώνας... Τεσπα την βλακεια εγώ την έκανα

Χρόνια πολλά σε όλους, να ρωτήσω επειδή έβαλα netflix στους υπότιτλους από το σάιτ τους έχει 3 επιλογές μικρά, μεσαία, μεγάλα, όταν τους βάζω στα μεσαία για μένα είναι πολύ μικρή και όταν τους βάζω στα μεγάλα είναι πάρα πολύ μεγάλη σε σημείο που πιάνουν σχεδόν τη μισή οθόνη, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που υπάρχει ή έχω μόνο αυτές τις επιλογές;

Xloupas, βάλε στυλ γραμματοσειράς κονσόλα...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xloupas, βάλε στυλ γραμματοσειράς κονσόλα...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε τα δοκίμασα όλα και μου βγάζει τεράστιους όταν το ρυθμίζω από το σάιτ στο large και στο medium μου τους βγάζει μικρούς για τα δικά μου μάτια, θα ξανά δοκιμάσω μήπως δεν κάνω κάτι σωστά, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Φυσικά οι δοκιμές έγιναν στο shield και κάθε φορά με κλείσιμο της εφαρμογής.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το nvidia. Κανω τελειο streaming απο το mac μου, με καλωδιο 4Κ ταινιες τα παντα ολα, δεν κολλαει καθολου, frame rate κομπλε, kodi επισης ολα καλα, 4Κ ταινιες απο usb επισης, novago-cosmotego κομπλε. Μονο αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος πισω στα usb. Εβαλα το sandisk usb 256gb ως internal memory στο ενα σλοτ και μαζι με το hdmi διπλα, με τα χιλια ζορια μπαινει δευτερο usb και στραβωνει καθως μπαινει και πιεζεται. Πως δεν το σκεφτηκαν αυτο;

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το nvidia. Κανω τελειο streaming απο το mac μου, με καλωδιο 4Κ ταινιες τα παντα ολα, δεν κολλαει καθολου, frame rate κομπλε, kodi επισης ολα καλα, 4Κ ταινιες απο usb επισης, novago-cosmotego κομπλε. Μονο αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος πισω στα usb. Εβαλα το sandisk usb 256gb ως internal memory στο ενα σλοτ και μαζι με το hdmi διπλα, με τα χιλια ζορια μπαινει δευτερο usb και στραβωνει καθως μπαινει και πιεζεται. Πως δεν το σκεφτηκαν αυτο;

Γιατί δεν δουλεύεις κανένα hub για τα usb?

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιατί δεν δουλεύεις κανένα hub για τα usb?

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχω βαλει hub. Και αυτο με τα χιλια ζορια κουμπωνει και ζοριζει τις θυρες για να μπει στραβα

μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται σε παιχνίδι (fortnite) στο shield το ping να είναι έως πχ 5 (πολύ καλό) παρότι είναι μέσω WiFi πάνω στο ρουτερ και στο ίδιο παιχνίδι στο πισι που είναι με καλώδιο πάνω στο ρουτερ να έχει ping 80 έως 400 πολλές φορές;

μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται σε παιχνίδι (fortnite) στο shield το ping να είναι έως πχ 5 (πολύ καλό) παρότι είναι μέσω WiFi πάνω στο ρουτερ και στο ίδιο παιχνίδι στο πισι που είναι με καλώδιο πάνω στο ρουτερ να έχει ping 80 έως 400 πολλές φορές;

Χρησιμοποιεί τους ίδιους servers σε pc και Android?

χμμμ πως βλέπουμε σε ποιους σερβερ παίζει στο shield και σε ποιους στο πισι;

Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μπορείς να παίζεις στους ίδιους servers από pc από κονσόλα και από mobile