Τελικά για να καταλάβω, με έναν usb δίσκο 1ΤΒ θα σέρνετε τίποτα ή όχι? Ή πρέπει να πάω ssd?
Σε ssd πας για τον θόρυβο, δεν θα πιάσει τις ταχύτητες που μπορεί να δώσει ο ssd, δεν πιάσει ούτε του hdd. Το stick που έχεις τι ταχύτητες έχει?
Τελικά για να καταλάβω, με έναν usb δίσκο 1ΤΒ θα σέρνετε τίποτα ή όχι? Ή πρέπει να πάω ssd?
δεν είναι bt! έχει αυτό το usb ανταπτορακι που είναι δέκτης και ασύρματα συνδέονται νομίζω μέχρι 4 Xbox χειριστήρια.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Σε ssd πας για τον θόρυβο, δεν θα πιάσει τις ταχύτητες που μπορεί να δώσει ο ssd, δεν πιάσει ούτε του hdd. Το stick που έχεις τι ταχύτητες έχει?
Μαχ 8mbs/sec
Δοκίμασε να αλλάξεις την γραμματοσειρά.
Σε κάποιες το μέγεθος έχει πιο νορμάλ διακυμάνσεις
Xloupas, βάλε στυλ γραμματοσειράς κονσόλα...!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το nvidia. Κανω τελειο streaming απο το mac μου, με καλωδιο 4Κ ταινιες τα παντα ολα, δεν κολλαει καθολου, frame rate κομπλε, kodi επισης ολα καλα, 4Κ ταινιες απο usb επισης, novago-cosmotego κομπλε. Μονο αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος πισω στα usb. Εβαλα το sandisk usb 256gb ως internal memory στο ενα σλοτ και μαζι με το hdmi διπλα, με τα χιλια ζορια μπαινει δευτερο usb και στραβωνει καθως μπαινει και πιεζεται. Πως δεν το σκεφτηκαν αυτο;
Γιατί δεν δουλεύεις κανένα hub για τα usb?
Sent from my iPad using Tapatalk
μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται σε παιχνίδι (fortnite) στο shield το ping να είναι έως πχ 5 (πολύ καλό) παρότι είναι μέσω WiFi πάνω στο ρουτερ και στο ίδιο παιχνίδι στο πισι που είναι με καλώδιο πάνω στο ρουτερ να έχει ping 80 έως 400 πολλές φορές;
Χρησιμοποιεί τους ίδιους servers σε pc και Android?
χμμμ πως βλέπουμε σε ποιους σερβερ παίζει στο shield και σε ποιους στο πισι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.