Nvidia Shield Android TV 4K

Οσοι εχετε παραγγειλει μεσω amazon θυμαστε ποια μεταφορικη σας το εστειλε σπιτι?

Από amazon.fr μου ήρθε μέσω ταχυδρομείου. Είχα επιλέξει την απλή αποστολή.

Το α2 που έχω δουλεύει μια χαρά.λογικά και το 3 το ίδιο.

Same Sh1t... Different Day

Παραγγελία στο amazon.de στις 13/9 μου παραδόθηκε από την UPS στις 18/9/18 . Με διαφορά η ταχύτερη παραλαβή στις παραγγελίες που έχω κάνει από amazon (de και uk)
(χωρίς να έχω επιλέξει ταχύτερη μέθοδο αποστολής και εξτρα κόστος)

με KODI 18 LEIA RC5 + netflix addon έχω κανονικά 5.1 ήχο DD και 24p autoframe , σε παλιό ενισχυτή που βγάζει μέχρι DD/DTS. Σύνδεση με Hdmi splitter και optical.

αν και δε θα το χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα , πιο πολύ για δοκιμή. Δε συγκρίνεται η πλοήγηση, μενού κλπ με την Official εφαρμογή netflix... :)

Παραγγελία στο amazon.de στις 13/9 μου παραδόθηκε από την UPS στις 18/9/18 . Με διαφορά η ταχύτερη παραλαβή στις παραγγελίες που έχω κάνει από amazon (de και uk)
(χωρίς να έχω επιλέξει ταχύτερη μέθοδο αποστολής και εξτρα κόστος)
Εγώ 15 ημέρες ακόμη περιμένω από de τώρα έχει πάει Αγγλία

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει παρατηρήσει κανείς το τροφοδοτικό? Κάνει ένα θόρυβο σαν να ακούω πυκνωτές έτοιμους να σκάσουν..

Το απδειτ σε 7.2.2 το έχετε κάνει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.Σημερα παρέλαβα τον ανταπτορα από vga σε hdmi.
Συνδεσμολογία ως εξής
Shield-hdmi-θυληκο hdmi του ανταπτορα, αρσενικό vga πάνω στην οθόνη και usb πάνω στο shield.
Αποτέλεσμα;;no signal....
Δοκίμασα και χωρίς usb και με το usb πάνω στο desktop αλλά τίποτα.....τι άλλο να κάνω;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στον χώρο που θα μπει το shield δεν έχεις σήμα από κινητό τηλέφωνο? Αν έχεις smartphone μπορείς να το κάνεις hotspot και να παίρνει ίντερνετ απο εκεί το shield μέχρι να κάνεις εγκατάσταση ότι θέλεις. Επίσης για να συνδέσεις το shield με το PC για να περάσεις αρχεία στο shield
https://nvidia.custhelp.com/app/ans...-micro-usb-port.-how-do-i-connect-my-computer

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ρε παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.Σημερα παρέλαβα τον ανταπτορα από vga σε hdmi.
Συνδεσμολογία ως εξής
Shield-hdmi-θυληκο hdmi του ανταπτορα, αρσενικό vga πάνω στην οθόνη και usb πάνω στο shield.
Αποτέλεσμα;;no signal....
Δοκίμασα και χωρίς usb και με το usb πάνω στο desktop αλλά τίποτα.....τι άλλο να κάνω;;

Usb πάνω στο shield?
Λογικά από το hdmi του shield πρέπει να συνδέσεις τον αντάπτορα και μετά στην οθόνη.Χωρίς κάτι άλλο

Λογικα το έχει για έξτρα ρεύμα.το δοκίμασα και χωρίς αλλά τζίφος...