Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Eαν καποιος ψαχνει ενα εναλλακτικο remote για το shield του, το Q5/bluetooth με τον νεο πυρηνα του v7.2.2 πλεον δουλευει υποδειγματικα !!(και το voice και το on/off). :antlers:
Οπως επισης KAI με το επερχομενο νεο beta 7.2.3 (30.6.131.48) βλεπω οτι παιζει μια χαρα! :2thumb22sup:

Ωραίος !! Έγινε η παραγγελία, το type 1 (bluetooth) :smile:

leonkoum said:
Θεωρωντας ως δεδομενο οτι το εχεις περασει....

Ποια είναι η διαδικασία για να περαστεί ? Δηλαδή δεν είναι Plug & play ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

......

Ποια είναι η διαδικασία για να περαστεί ? Δηλαδή δεν είναι Plug & play ?

Ποιο, για το λογισμικο ρωτας?

Ξέρει κανείς γιατί το Joypad μου γράφει critical συνέχεια στο επίπεδο μπαταρίας? Μάλιστα το έχω βάλει να φορτίζει εδώ και ώρες πάνω σε φορτιστή τηλεφώνου και όταν το αποσυνδέω βγάζει αυτό το μνμ. Το ίδιο συμβαίνει και πάνω στο shield με usb... Στην ουσία από καινούργιο, ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει το Joypad 2 ώρες

Στο version changes κάποιας προηγούμενης έκδοσης λογισμικού, έλεγε ότι διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Εμένα το διόρθωσε.
Έχεις κάνει τα updates;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο version changes κάποιας προηγούμενης έκδοσης λογισμικού, έλεγε ότι διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Εμένα το διόρθωσε.
Έχεις κάνει τα updates;

Εννοείται. Το έβαλα ξανά στην usb και θα το αφήσω μερικές ώρες. Αν δεν και πάλι θα το ανοίξω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ποιο, για το λογισμικο ρωτας?

Σορρυ για την ασχετοσύνη μου αλλά ρωτάω αν εκτός του το κάνω pairing με το shield χρειάζεται και κάποια άλλη διαδικασία για να δουλέψει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Σορρυ για την ασχετοσύνη μου αλλά ρωτάω αν εκτός του το κάνω pairing με το shield χρειάζεται και κάποια άλλη διαδικασία για να δουλέψει.

Oxi καμια..καλο ειναι πριν το κανεις pairing να κανεις και την ρυθμιση που σου εγραψα να κανεις επανεκκινηση και μετα το pairing.
Καλη επιτυχια

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν οι ενέργειες των πλήκτρων σε αυτά τα τηλεκοντρόλ;
Πχ στο kodi υπάρχει τρόπος με το keymap editor να αλλάξεις τις ενέργειες των πλήκτρων, στο υπόλοιπο όμως μενού του shield δεν έχω βρει κάτι.

το Fire tv remoteειναι καλο για nvidia ?πως συνδεεται?
και μηπως ξερει καποιος απο που το αγοραζουμε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Oxi καμια..καλο ειναι πριν το κανεις pairing να κανεις και την ρυθμιση που σου εγραψα να κανεις επανεκκινηση και μετα το pairing.
Καλη επιτυχια

Ok, σε ευχαριστώ Λεωνίδα. Τώρα το περιμένω, σε κάνα μήνα πιστεύω να το έχω στα χέρια μου...

Καλησπέρα παιδιά!επιστρεφω και πάλι στην πονεμένη ιστορία μου.Βρηκα μια οθόνη που έχει hdmi.συνδεω το shield το βάζω στην πρίζα και δεν κάνει τίποτα.Αναβοσβησε κανα δυο φορές αλλά δεν...Λέτε να φταίει το καλώδιο που είναι ένα παλιό που είχα;

Ελπίζω να είναι κανεις online τώρα.εβαλα το kodi και το sidelaunher.
Στο kodi εβαλα και το alive.gr
Τι άλλο πρέπει να βάλω;;

Η κάποιες εφαρμογές στο shield που θα μου χρειαστούν

Κάνε εγκατάσταση και τον xplore. Μετά με ένα USB stick μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ότι θέλεις

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Η κάποιες εφαρμογές στο shield που θα μου χρειαστούν

Για ελληνικά κανάλια προτάθηκε σε άλλο thread και αυτή η λύση:
''
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το κουμπί live tv πέρα από τα trailer των ταινιών μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή από το google play, TVirl. IPTV for Android TV και στην επιλογή για playlist να βάλει την raw διευθυνση με greek iptv από git

Code:
https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u
Σε μερικά κανάλια έχει και EPG. ''

Τη δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά.

Κανένα add on για παιδικά γνωρίζει κάποιος;που να δουλεύει βέβαια..