Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

τι εννοείς "εάν είχες το remote σε IR ρύθμιση"? με WiFi δεν δουλεύει το remote του;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με Bluetooth επικοινωνεί με το shield αλλά έχει και ir δυνατότητες για άλλες συσκευές όπως TV και ενισχυτη
Φτάνει βέβαια να υπάρχει οπτική επαφή

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

α κατάλαβα.

μια off topic ερώτηση. θα δω διαφορά εάν αλλάξω το καλώδιο ethernet ένα κίτρινο που έχω με κάποιο για να υποστηρίζει gigabit? το ρουτερ μου είναι netgear 3500 και νομίζω έχει gigabit ethernet. τώρα μπαίνοντας στις properties του adapter λέει 100 όχι 1000. φταίει το καλώδιο;
Με Bluetooth επικοινωνεί με το shield αλλά έχει και ir δυνατότητες για άλλες συσκευές όπως TV και ενισχυτη
Φτάνει βέβαια να υπάρχει οπτική επαφή

Παιδιά κάποιο καλό mini keyboard γιατι βαρέθηκα στο kodi να γράφω με το μαμισιο?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω ιδια τιμη το βλεπω εξω για Ευρωπη μιλαω

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λέμε έξω εννοούμε τα πολύ βάθη της Κίνας...Νομίζω όταν πήρα εγώ είχε 15 και κάτι ψιλά..

Same Sh1t... Different Day

καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας

αγορασα χθες ενα Intenso 1TB USB 3.0 2.5" HDD για να τον χρησιμοποιησω ως εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο αλλα οταν πηγα να τον κανω φορματ μου ελεγε 'this drive appears to be slow'
και να χρησιμοποιησω καποιο που προτεινει η nvidia, εβαλα και αλλους σκληρους i.e seagate usb 3 etc αλλα χωρις επιτυχια,
εψαξα για αρκετη ωρα και τελικα καποια λιστα που ειχαν βγαλει την απεσυραν γιατι και με αυτους τους λιγους που ειχαν προτεινει ειχαν καποια θεματα και προτεινουν ssd memory cards...

μηπως καποιος απο τους φιλους μπορει να προτεινει καποιον σκληρο/καρτα που να την εχει χρησιμοποιησει σαν internal storage στο shield και να δουλευει χωρις προβληματα?

ευχαριστω/γιωργος

καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας

αγορασα χθες ενα Intenso 1TB USB 3.0 2.5" HDD για να τον χρησιμοποιησω ως εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο αλλα οταν πηγα να τον κανω φορματ μου ελεγε 'this drive appears to be slow'
και να χρησιμοποιησω καποιο που προτεινει η nvidia, εβαλα και αλλους σκληρους i.e seagate usb 3 etc αλλα χωρις επιτυχια,
εψαξα για αρκετη ωρα και τελικα καποια λιστα που ειχαν βγαλει την απεσυραν γιατι και με αυτους τους λιγους που ειχαν προτεινει ειχαν καποια θεματα και προτεινουν ssd memory cards...

μηπως καποιος απο τους φιλους μπορει να προτεινει καποιον σκληρο/καρτα που να την εχει χρησιμοποιησει σαν internal storage στο shield και να δουλευει χωρις προβληματα?

ευχαριστω/γιωργος

Έχω βάλει verbatim,toshiba και οι 2 usb 3 δεν μου δημιούργησαν θέμα.

Τον δοκίμασες μήπως πρακτικά είναι οκ;; Τι στο καλό usb 3 είναι.

ναι τον δοκιμασα, εκανε μεταφορα καποια apps px netflix etc και μετα κολλουσε, πηγα να ανοιξω νετφλιξ και σερνοταν

Τον δοκίμασες μήπως πρακτικά είναι οκ;; Τι στο καλό usb 3 είναι.

ναι ε? ισως τελικα φταιει και το edition του nvidia γιατι υπαρχουν πολλα threads στο ιντερνετ με αυτο το προβλημα

Από πλευράς απόδοσης, λέτε ο 922 να ξεπεράσει το σιλδ; γι'αυτό υπάρχουν φήμες για να βγει νέο μοντέλο λέτε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια μόνο σε μένα γ@μηθηκε το τηλεκοντρόλ με την τελευταία αναβάθμιση που υποτίθεται θα έφτιαχνε?Πριν δεν είχα κανένα θέμα αλλά τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στην αρχή πίστευα ότι είναι οι μπαταρίες και τζάμπα τις άλλαξα.

Same Sh1t...Different Day

εγώ πήρα το π@π@ρακι αυτό που είχαν αναφέρει κάποια παιδιά εδώ μέσα και χρησιμοποιω το παλιό μου πολύκοντρόλ μια χαρά! δεν μπορούσα με τίποτα να συνηθίσω το κοντρόλ του shield. και φυσικά όταν έχεις πολλές συσκευές το πολύκοντρόλ είναι μονόδρομος!

Μια ερωτηση, πως μπορω να κανω το Netflix να παιξει σε 24p? Πρέπει να γυρίζω την ανάλυση του Shield σε 24p για να δω ταινία?

Μια ερωτηση, πως μπορω να κανω το Netflix να παιξει σε 24p? Πρέπει να γυρίζω την ανάλυση του Shield σε 24p για να δω ταινία?

Ναι, ή δεν ξέρω αν παίζει το Netflix add-on του Kodi όπου εκεί θα γυρνάει αυτόματα

Ναι, ή δεν ξέρω αν παίζει το Netflix add-on του Kodi όπου εκεί θα γυρνάει αυτόματα

ευχαριστώ! δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βρούμε media player που να παίζει και Kodi & Neflix σε 24p? To AppleTV παίζει κανονικά το Netflix αλλά δεν έχει audio passthrough για ταινίες που κατεβάζουμε..