Με Bluetooth επικοινωνεί με το shield αλλά έχει και ir δυνατότητες για άλλες συσκευές όπως TV και ενισχυτητι εννοείς "εάν είχες το remote σε IR ρύθμιση"? με WiFi δεν δουλεύει το remote του;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με Bluetooth επικοινωνεί με το shield αλλά έχει και ir δυνατότητες για άλλες συσκευές όπως TV και ενισχυτη
Φτάνει βέβαια να υπάρχει οπτική επαφή
Παιδιά κάποιο καλό mini keyboard γιατι βαρέθηκα στο kodi να γράφω με το μαμισιο?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας
αγορασα χθες ενα Intenso 1TB USB 3.0 2.5" HDD για να τον χρησιμοποιησω ως εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο αλλα οταν πηγα να τον κανω φορματ μου ελεγε 'this drive appears to be slow'
και να χρησιμοποιησω καποιο που προτεινει η nvidia, εβαλα και αλλους σκληρους i.e seagate usb 3 etc αλλα χωρις επιτυχια,
εψαξα για αρκετη ωρα και τελικα καποια λιστα που ειχαν βγαλει την απεσυραν γιατι και με αυτους τους λιγους που ειχαν προτεινει ειχαν καποια θεματα και προτεινουν ssd memory cards...
μηπως καποιος απο τους φιλους μπορει να προτεινει καποιον σκληρο/καρτα που να την εχει χρησιμοποιησει σαν internal storage στο shield και να δουλευει χωρις προβληματα?
ευχαριστω/γιωργος
Τον δοκίμασες μήπως πρακτικά είναι οκ;; Τι στο καλό usb 3 είναι.
Τον δοκίμασες μήπως πρακτικά είναι οκ;; Τι στο καλό usb 3 είναι.
Μια ερωτηση, πως μπορω να κανω το Netflix να παιξει σε 24p? Πρέπει να γυρίζω την ανάλυση του Shield σε 24p για να δω ταινία?
Ναι, ή δεν ξέρω αν παίζει το Netflix add-on του Kodi όπου εκεί θα γυρνάει αυτόματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.