Nvidia Shield Android TV 4K

τι είναι αυτά τα hotfix; δεν έρχονται ΟΤΑ οι αναβαθμίσεις; πρέπει να την βάλουμε η θα την ενσωματώσουν στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Θα έρθουν και σε εμάς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το auto refresh rate option που έχει σαν beta το νέο Shield θα έρθει και στα παλαιότερα; Ξέρουμε κάτι; Έχω το μοντέλο του 2017.

Αφού το Android δεν υποστηρίζει afr σε επίπεδο εφαρμογής... Τι φάση, πως το διορθώνουν;

sent using taptalk

Απο
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/shield-tv/9/297663/auto-refresh-rate-tool-google-play/

<<Requires SHIELD Experience Upgrade 8.0 (Android P) - Install from google play (https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.bytearray.refreshrate) NOTICE: If you had previous sideloaded version, uninstall it and 'Revoke USB debugging authorizations' (see FAQ below) - Enable 'Apps > Special app access > Display over other apps > Refresh Rate' (draw invisible pixel on top of other apps and use preferredDisplayModeId api for it) - Enable 'Device Preferences > Accessibility > Refresh Rate' (used for detecting current app and for remote key binding) (used for getting current video refresh rate and HDMI CEC signals) - Enable 'Device Preferences > Developer Options > Network debugging' - Set 'Device Preferences > Developer Options > Logger buffer sizes' to '16M per log buffer' >>

Και τι επιλέγουμε στο display mode;

Εγω το εκανα ακολουθώντας αυτον τον οδηγο.
https://www.youtube.com/watch?v=me810N3qR0Y
Σε netiflix και youtube οπου υπαρχει η ποικιλία των framerates δειχνει να λειτουργει ( δεν ειμαι ακομα σίγουρος) αφου στα δυο πρωτα δευτερόλεπτα κάθε βιντεο βγάζει την ένδειξη των frames που παιζει εκεινη την στιγμη.
Στην tv μου όμως εξακολουθεί το Info να γραφει 60.
Με το kodi ολο αυτό το διάστημα όταν αλλαζουν αυτοματα τα frames μαυρίζει για λιγο η οθονη και από 60 γίνεται 23,976.
Με αυτην την εφαρμογη αυτό δεν γίνεται, και αυτό καπως με μπερδεύει και με κανει να αμφιβάλω για το αν οντως γινεται σωστα η αλλαγη σε Netflix και youtube.
Τωρα βεβαια εχω πολύ φως στον χωρο και ισως οντως να δουλεύει αλλα να μην φαίνεται. Θα το διαπιστώσω το βραδυ που θα μπορω να το παρακολουθήσω καλύτερα.

Το νέο αυτό το Έχει ενσωματωμένο ή έχει διαφορετικό από την εταιρία;

εκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι πρεπει να αφησουμε ενεργο στην white list του refresh rate ολα?ή καποια απο αυτα
κατα τα αλλα εσυ επιλεις για ποιες εφαρμογες θελεις να εμφανιζεται πχ smpc,kodi κλπ κλπ

2η φορά παράξενο. σήμερα δεν έχω πάλι ήχο εντελώς από οτιδήποτε παίζει το shield! η 1η φορά πριν κανένα δίμηνο. είχα κάνει ρεσετ αλλά δεν είναι δουλειά αυτή να κάνω κάθε φορά ρεσετ έλεος! έκανα επανεκκίνηση τιβι, shield, av receiver, pc τίποτα! τι άλλο να δω; ξέρει κανείς πριν τους το στείλω πίσω;

2η φορά παράξενο. σήμερα δεν έχω πάλι ήχο εντελώς από οτιδήποτε παίζει το shield! η 1η φορά πριν κανένα δίμηνο. είχα κάνει ρεσετ αλλά δεν είναι δουλειά αυτή να κάνω κάθε φορά ρεσετ έλεος! έκανα επανεκκίνηση τιβι, shield, av receiver, pc τίποτα! τι άλλο να δω; ξέρει κανείς πριν τους το στείλω πίσω;

λοιπόν τα παίρνω πίσω αυτά που έγραψα γιατί τελικά τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ απλά αλλά δεν το βλέπεις! επειδή ο μικρός δεν μπορεί να χειριστεί το πολύ κοντρόλ γκουμουτσα Marantz rc 2000 mk2 παίρνει το μαμά κοντρολ του shield και την πρώτη φορά και τώρα είχε τέρμα κάτω τον ήχο από εκεί! αν είναι δυνατόν! εκεί που σκεφτόμουν τι να φταίει βλέπω τον μικρό βάζει ένα δικό του αυξάνει τον ήχο και εγώ μένω παγωτό!

Εγω το εκανα ακολουθώντας αυτον τον οδηγο.
https://www.youtube.com/watch?v=me810N3qR0Y
Σε netiflix και youtube οπου υπαρχει η ποικιλία των framerates δειχνει να λειτουργει ( δεν ειμαι ακομα σίγουρος) αφου στα δυο πρωτα δευτερόλεπτα κάθε βιντεο βγάζει την ένδειξη των frames που παιζει εκεινη την στιγμη.
Στην tv μου όμως εξακολουθεί το Info να γραφει 60.
Με το kodi ολο αυτό το διάστημα όταν αλλαζουν αυτοματα τα frames μαυρίζει για λιγο η οθονη και από 60 γίνεται 23,976.
Με αυτην την εφαρμογη αυτό δεν γίνεται, και αυτό καπως με μπερδεύει και με κανει να αμφιβάλω για το αν οντως γινεται σωστα η αλλαγη σε Netflix και youtube.
Τωρα βεβαια εχω πολύ φως στον χωρο και ισως οντως να δουλεύει αλλα να μην φαίνεται. Θα το διαπιστώσω το βραδυ που θα μπορω να το παρακολουθήσω καλύτερα.

Πρέπει και να επιλέξεις την εφαρμογή για την οποία θες auto refresh rate ή αλλιώς όταν σου βγάζει την ένδειξη, ρυθμίζεις ένα κουμπί για να το ενεργοποιείς. Εγώ κυρίως ενδιαφέρομαι αν θα πάρει και το παλιό shield το ενσωματωμένο AFR που έχει το νέο shield με το νέο software.