Παιδιά υπάρχει κάποιο tuner να συνδέσω στο shield να πιανω τα κανάλια της επίγειας?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
γενικα η φαση επιγεια στο shield ειναι χαμενος χρονος.Πριν απο καιρο παιδευτηκα ,εριξα ενα καρο ερευνα και διαβασμα και τελικα ειδα μεσω kodi και tvheadend ....Aλλα νομιζω ,μιας και ολα τα καναλια εχουν πλεον webtv το θεμα επιγειος δεκτης ειναι χασιμο χρονου....
Η "ευκολία" του zapping για όποιον βλέπει επίγεια, δεν είναι η ίδια όμως...
Τα έχω όλα εννοω οτι δεν μου αυξομειώνει τον ήχο με το remote του shield και επισης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις το εκανα αλλα και παλι δεν μου την βρίσκει δεν ξερω γιατιΜπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοντρόλ της Samsung ή και ακόμα αν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Nvidia shield.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έχω όλα εννοω οτι δεν μου αυξομειώνει τον ήχο με το remote του shield και επισης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις το εκανα αλλα και παλι δεν μου την βρίσκει δεν ξερω γιατι
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Εντάξει έφτιαξε από μόνο του για καποιον λογοπανε στο volume control κλεισε το cec και ανοιξε το ir
Καλημέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι, επειδή το περιμένω να έρθει (το μικρό), τι καλώδιο HDMI προτείνετε να πάρω και αν υπάρχει κάποιο συμβατό AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD. Επίσης αν θα χρειαστώ να πάρω κάτι ακόμα (SD έχω). Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά. Επίσης αν υπάρχει κάποιο οικονομικό GAMEPAD που να συνεργάζεται.
με τα καλωδια ειναι λιγο μυστηρια η φαση ειδικα αν εχεις λιγο εκτεταμένο συστημα,δλδ νεα tv ,avr ,προτζεκτορα κτλ....προπαθησε να βρεις ενα καλο καλωδιο σε λογικο πλαισιο τιμης ή αν εχεις ηδη ενα συστημα στημενο παρε ιδιο ή αναλογο καλωδιο με αυτα που εχει ηδη. Για AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD δεν ξερω να σου πω γιατι χρησημοποιω harmony remote.GAMEPAD θα βρεις ευκολα κατι που να σου αρεσει και σε βολευει,υπαρχουν πολλα.
Καλημέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι, επειδή το περιμένω να έρθει (το μικρό), τι καλώδιο HDMI προτείνετε να πάρω και αν υπάρχει κάποιο συμβατό AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD. Επίσης αν θα χρειαστώ να πάρω κάτι ακόμα (SD έχω). Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά. Επίσης αν υπάρχει κάποιο οικονομικό GAMEPAD που να συνεργάζεται.
Όταν σου χρειαστεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της nvidia για Android αντί για mouse/keyboard
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.