Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά υπάρχει κάποιο tuner να συνδέσω στο shield να πιανω τα κανάλια της επίγειας?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά υπάρχει κάποιο tuner να συνδέσω στο shield να πιανω τα κανάλια της επίγειας?

Γενικά είναι λίγο δύσκολη διαδικασία. Εγώ έχω ένα Hauppauge dualTV και η πιο "συμβατή" λύση που κατάφερα μετά από πολύ ψάξιμο και παίδεμα ήταν να στήσω κι ένα raspberry tvheadend server και μέσω τοπικού δικτύου να χρησιμοποιώ στο shield είτε το Live Channels (με mod, τύπου https://play.google.com/store/apps/details?id=se.hedekonsult.pvrlive&hl=el ) είτε το Kodi (το οποίο το βρίσκω πιο λειτουργικό γιατί στο live channels έχω θεματάκια με lip sync μετά από κάποια ώρα). Αν όμως μπεις στη διαδικασία για raspberry τότε ίσως είναι καλύτερα να πάρεις tv module για raspberry αντί να πετάς τα λεφτά σου σε hauppauge χωρίς λόγο, και πιο οικονομικό. Απευθείας να το πετάξεις πάνω στο shield και να δουλέψει δεν έχω βρει κανένα τρόπο (δοκίμασα μέχρι και "πειραγμένο" tvheadend server για android tv αλλά μάταια). Γενικά δεν πολυπαίζουν tv servers για android και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, ενώ tv clients άπειρα...

γενικα η φαση επιγεια στο shield ειναι χαμενος χρονος.Πριν απο καιρο παιδευτηκα ,εριξα ενα καρο ερευνα και διαβασμα και τελικα ειδα μεσω kodi και tvheadend ....Aλλα νομιζω ,μιας και ολα τα καναλια εχουν πλεον webtv το θεμα επιγειος δεκτης ειναι χασιμο χρονου....

γενικα η φαση επιγεια στο shield ειναι χαμενος χρονος.Πριν απο καιρο παιδευτηκα ,εριξα ενα καρο ερευνα και διαβασμα και τελικα ειδα μεσω kodi και tvheadend ....Aλλα νομιζω ,μιας και ολα τα καναλια εχουν πλεον webtv το θεμα επιγειος δεκτης ειναι χασιμο χρονου....

Η "ευκολία" του zapping για όποιον βλέπει επίγεια, δεν είναι η ίδια όμως...

Η "ευκολία" του zapping για όποιον βλέπει επίγεια, δεν είναι η ίδια όμως...

σιγουρα οχι,το θεμα μου δεν ηταν να παρακολουθω επιγεια tv μιας και βλεπω ελαχιστα εως καθολου.Απλα ηθελα να εχω την εναλλακτική να μπορω να "δω" τηλεοραση στον βιντεοπροβολεα με πηγη το shield για καποιο event τυπου τελικος ποδοσφαιρου ή ευροβιζιον.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορεί κάποιος να κατεβάσει την εφαρμογή του cinobo και να κάνει μία δοκιμή αν έχει ήχο σε κάποια ταινία; Υπάρχει δωρεάν δοκιμή για 14 μέρες... Ευχαριστώ πολύ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να είναι καλά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που μας έχουν κλείσει μέσα. Μπήκα στον "κόπο" να το δοκιμάσω λοιπόν.
Στην τηλεόραση μου δεν μου δίνει ήχο (pass thru από τον ενισχυτή) στον ενισχυτή όμως ναι, και στην ταινία τουλάχιστον που δοκίμασα, μου έδωσε Dolby Digital.
Ρυθμίσεις για τον ήχο, δεν βρήκα ούτε στην Android εφαρμογή (version 2.9.0) ούτε στις web ρυθμίσεις λογαριασμού.
Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως

Σε ευχαριστώ πολύ...!!!

Καλησπέρα, έχω μια samsung smart tv καινούρια του 2019 και δεν πιανει το remote του shield για να αυξομειωσω τον ήχο στην τηλεόραση ενώ σε μια μικρή πάλι samsumg του 14 πιανει

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοντρόλ της Samsung ή και ακόμα αν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Nvidia shield.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοντρόλ της Samsung ή και ακόμα αν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Nvidia shield.

Τα έχω όλα εννοω οτι δεν μου αυξομειώνει τον ήχο με το remote του shield και επισης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις το εκανα αλλα και παλι δεν μου την βρίσκει δεν ξερω γιατι

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Τα έχω όλα εννοω οτι δεν μου αυξομειώνει τον ήχο με το remote του shield και επισης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις το εκανα αλλα και παλι δεν μου την βρίσκει δεν ξερω γιατι

πανε στο volume control κλεισε το cec και ανοιξε το ir

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

πανε στο volume control κλεισε το cec και ανοιξε το ir
Εντάξει έφτιαξε από μόνο του για καποιον λογο σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοηθεια

Καλημέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι, επειδή το περιμένω να έρθει (το μικρό), τι καλώδιο HDMI προτείνετε να πάρω και αν υπάρχει κάποιο συμβατό AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD. Επίσης αν θα χρειαστώ να πάρω κάτι ακόμα (SD έχω). Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά. Επίσης αν υπάρχει κάποιο οικονομικό GAMEPAD που να συνεργάζεται.

Καλημέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι, επειδή το περιμένω να έρθει (το μικρό), τι καλώδιο HDMI προτείνετε να πάρω και αν υπάρχει κάποιο συμβατό AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD. Επίσης αν θα χρειαστώ να πάρω κάτι ακόμα (SD έχω). Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά. Επίσης αν υπάρχει κάποιο οικονομικό GAMEPAD που να συνεργάζεται.

με τα καλωδια ειναι λιγο μυστηρια η φαση ειδικα αν εχεις λιγο εκτεταμένο συστημα,δλδ νεα tv ,avr ,προτζεκτορα κτλ....προπαθησε να βρεις ενα καλο καλωδιο σε λογικο πλαισιο τιμης ή αν εχεις ηδη ενα συστημα στημενο παρε ιδιο ή αναλογο καλωδιο με αυτα που εχει ηδη. Για AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD δεν ξερω να σου πω γιατι χρησημοποιω harmony remote.GAMEPAD θα βρεις ευκολα κατι που να σου αρεσει και σε βολευει,υπαρχουν πολλα.

με τα καλωδια ειναι λιγο μυστηρια η φαση ειδικα αν εχεις λιγο εκτεταμένο συστημα,δλδ νεα tv ,avr ,προτζεκτορα κτλ....προπαθησε να βρεις ενα καλο καλωδιο σε λογικο πλαισιο τιμης ή αν εχεις ηδη ενα συστημα στημενο παρε ιδιο ή αναλογο καλωδιο με αυτα που εχει ηδη. Για AIR MOUSE ή MEDIA KEYBOARD δεν ξερω να σου πω γιατι χρησημοποιω harmony remote.GAMEPAD θα βρεις ευκολα κατι που να σου αρεσει και σε βολευει,υπαρχουν πολλα.

Σε ευχαριστώ, τηλεόραση έχω την QE55Q7C και για HDMI δεν θέλω πάνω από 1 μέτρο, φαντάζομαι αρκεί να υποστηρίζει HDMI 2.0. Όσο για τα περιφερειακά πρέπει να είναι μόνο BLUETOOTH και θα τα αναγνωρίσει ? Όσο για GAMEPAD δέχεται από PS4 ?

Όταν σου χρειαστεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της nvidia για Android αντί για mouse/keyboard

Όταν σου χρειαστεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της nvidia για Android αντί για mouse/keyboard

Ναι αυτή την εφαρμογή την είδα, φαντάζομαι παίρνει κανονικά KODI με όλα τα παρελκόμενα.