Δεν υπάρχει. Ή μάλλον για να τα λέμε όλα, στο forum του shield κυκλοφορεί ένα Tvheadend apk το οποίο είναι server για shield. Το έβαλα αλλά δυστυχώς πρέπει να rootαρω το shield για να αναγνωρίσει usb tuners (κάτι που δεν κάνω).
Δυστυχώς δεν έχω Synology. Μόνο HP Microserver και NUC (κάπου έχω ενα στικακι με Librelec για το Nuc, ίσως δοκιμάσω κι έτσι).
Έβαλα για δοκιμή το tuner στα Windows στο NUC, και εγκατέστησα το NextPVR 5 (beta). Βρήκε κανονικά το tuner, κι έπειτα στο Shield, αντί να αγοράσω το αντίστοιχο NextPVR android tv app ή να βάλω το addon στο Kodi, εγκατέστησα απ το Play Store το PVR Live app, το οποίο συνεργάζεται με το NextPVR και πάει και τοποθετεί τον server σου στο Live Channels app (αυτό που ήθελα δλδ)... Βλέπω κανονικά από εκεί, με EPG που τραβάει από τον NextPVR server στο NUC. Το Live Channels στο Shield απλά τα σπάει. Ταχύτατο, ωραίο και απλό ui όπως επίσης και epg... Και πλήρη ενσωμάτωση με το ui του shield.. Φανταστικό. Επίσης, αν αγοράσεις το PVR Live έχεις και timeshift.
Επειδή όμως δε θέλω να έχω το NUC 24/7, μάλλον με βλέπω να τα κάνω όλα αυτά ξανα σε ενα Raspberry και να τελειώνω μια και καλή, κρύβοντας το και ξεχνώντας το, χωρίς ανεμιστηράκια να ακούγονται κτλ όπως τώρα στο NUC.