Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το εύχομαι αλλα νομίζω ότι οι αποστολές πέραν όσων έιχαν ήδη δρομολογηθεί και υγειονομικού υλικού εντός, έχουν ανασταλεί στα Amazon Γαλλίας Ισπανίας, Ιταλίας & Γερμανίας.
Όποτε προετοιμάσου για μεγάλη καθυστέρηση .
Δυστυχώς δεν είναι εποχή γενικά για αγορές.....
Σου εύχομαι τα καλύτερα

ναι το ειδα και εγω τωρα,λεει "Complete the order and we will send you an email with a delivery date as soon as we know when it will be available.".Μονο στο uk δινει σαφη ημερομηνια παραδοσης οποτε μαλλον θα το παρω απο εκει....αν μεινουν τα πραγματα ως εχουν!

ηρθε τελικα το shield απο uk σε μια μερα με ups....Ερωτηση: το autorefresh rate app δουλευει καλα στο shield tv 2019?To χρειαζομαι για το netflix .Το εχει δοκιμασει καποιος?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

ηρθε τελικα το shield απο uk σε μια μερα με ups....Ερωτηση: το autorefresh rate app δουλευει καλα στο shield tv 2019?To χρειαζομαι για το netflix .Το εχει δοκιμασει καποιος?

Τελικά το απλό ή το pro χτύπησες φίλε;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

θελώ να αγορασω ένα καλο tv box για την τηλεοραση της μανας μου.. η χρηση θα είναι kodi, netftlix , internet..
το ποσο που διαθέτω είναι μεχρι 300 ευρω
ειδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10788136/NVidia-Shield-TV-Pro.html?from=autocomplete&o=nvidia+shield

είναι παρα πολύ καλο??
εχω δει και καποια .
https://www.pcsteps.gr/233000-αγορά-tv-box-από-κίνα-ελλάδα/#__TV_Box
από αυτά πιο αξιζει?

απλα πια είναι η γνωμη σας για το NVIDIA SHIELD TV Pro 2019?

τι διαφορες εχει το NVIDIA SHIELD TV σε σχεση με τα αλλα τv-boxes? που κυκλοφορουν στην αγορα?

Δεν χρειάζεσαι το shield. Οτιδήποτε με τσιπάκι S905X3 είναι υπεραρκετό για τη μαμά σου. Οπότε κοίτα στο δεύτερο λινκ που παρέθεσες ή ψάξε μονος σου στα κινεζομάγαζα και ξεμπερδεύεις με 30-40 ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Τελικά το απλό ή το pro χτύπησες φίλε;

το απλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την ποιοτητα εικονας σε σχεση με το shield 2017 που ειχα.....μεγαλη διαφορα!!!

το απλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την ποιοτητα εικονας σε σχεση με το shield 2017 που ειχα.....μεγαλη διαφορα!!!

Καλοριζικο!

Να σε ρωτησω. Με ποιον τροπο παιζεις τις ταινιες σου απο το KODI? Μεσω SMB Lan?

Καλοριζικο!

Να σε ρωτησω. Με ποιον τροπο παιζεις τις ταινιες σου απο το KODI? Μεσω SMB Lan?

NFS στο synology μεσω gigabit lan

Δεν έχω το Nvidia Shield για να είμαι σίγουρος, αλλά στα mi tv και firetv 4k που έχω και στα δυο είναι το F8 οπότε λογικά και στο Shield το ίδιο θα είναι.

εχω security restrictions στις εντολές απο google home σε shield 19.δε δεχεται καμμιά εντολή .εχετε η ειχατε παρομοιο προβλημα;

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Netflix. Όταν συνδέω το Nvidia στην Sony TV το Netflix εμφανιζει τις δυνατότητες για 4κ, ενώ όταν το συνδέω με τον JVC Projector εμφανίζει όλο το περιεχόμενο σαν HD! Στο ακριβως ίδιο configuration με τον Projector, αλλα με Apple TV στη θέση του Nvidia, τo Netflix παίζει κανονικά 4κ. Καμία ιδέα;

Αν ο δίσκος σου είναι μη αυτοτροφοδοτούμενος ίσως να μην επαρκεί το ρεύμα που του παρέχει η tv σου,δοκίμασε να τον συνδέσεις πάνω σε usb hub (αυτοτροφοδοτούμενο) και ξαναδοκίμασε.

Καλησπέρα,
Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό (που χρόνος με τη δουλειά). Ο δίσκος είναι μη αυτοτροφοδοτούμενος αλλά σίγουρα δε φταίει αυτό καθώς παίζει όλες τις υπόλοιπες ταινίες που έχει και είναι έως και 1080p. Το πρόβλημα είναι στις UHD (έχω πάνω από 20 ταινίες) όπου άλλες παίζουν και μετά από κάποια δευτερόλεπτα αρχίζει να παγώνει η εικόνα για λίγο και επανέρχεται (το κάνει συνεχόμενα), ενώ σε κάποιες άλλες έχει ήχο και οι εικόνα είναι γεμάτη pixels.
Υποθέτω ότι είτε δεν έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ η τηλεόραση (Sony 55ΧΕ8505) είτε ο VLC ζορίζεται πολύ. Εγκατέστησα και τον MX Player ο οποίος κολλάει λιγότερο, αλλά και πάλι δε μπορείς να δεις σωστά ταινία.

καλοριζικο!
Απο που το αγορασες?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Τα Uhd αρχεία έχουν δηλωμένη ταχύτητα απο 45mbps μέχρι 75mbps κυρίως στις καινούριες. Αυτή είναι η μέση ή η ονομαστική. Σε σημεία μια ταινία μπορεί να τραβήξει μέχρι 240mbps σε απαιτητικές σκηνές που σημαίνει αν συνυπολογίσεις το bandwith που τρώει η επικοινωνία του σκληρού και τον κατεκερματισμό του αρχείου με τις πιο αργές ταχύτητες των εξωτερικών δίσκων, τότε φτάνει στα όρια του τις ταχύτητες του usb. Γι'αυτό υπάρχει το σχετικό buffering.

Εγώ είχα buffering στο plex γιατί το ethernet της τηλεόρασης ήταν 100άρι, εκεί κατέληξα και πήρα το shield και ησύχασε το κεφάλι μου.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις κρίσεις έχει να γίνει φβερη ανακατανομή πλούτου.
Άλλες δουλειές ετοιμάζονται για λουκέτα και άλλες ξεπουλανε!

Δεν υπάρχει σε κανένα Amazon (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία)

Screenshot_20200426-123751_Chrome.jpg