Όπως συμβαίνει σε όλες τις κρίσεις έχει να γίνει φβερη ανακατανομή πλούτου.
Άλλες δουλειές ετοιμάζονται για λουκέτα και άλλες ξεπουλανε!
Δεν υπάρχει σε κανένα Amazon (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία)
View attachment 170895
Εχει 2 used απ' ότι βλέπω
Αυτό που έβαλες νομίζω είναι του 2017.
Έχει καταφέρει κανείς να παίξει Dolby Atmos από το Tidal Hi-Fi;
Παρ' όλο που δείχνει περιεχόμενο με κομμάτια και playlist και albums σε Dolby Atmos, όταν ξεκινάει η αναπαραγωγή βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή (Shield Pro 2019) δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή Dolby Atmos και ξεκινά να παίζει stereo. Εννοείται συνδεμένο με HDMI σε πλήρες σύστημα Atmos 7.2.4.
Είναι θέμα ότι δεν έχει γίνει ακόμα roll-out της δυνατότητας για την Ελλάδα;
Υποστηρίζεται σε λίγες συσκευές νομίζω κινητά και κάποια τάμπλετ και μόνο από ακουστικά πριν λίγο και το που το είχα ψάξει! Π.χ.στο galaxy s9+ που έχω και το παράτησα το θέμα. Μάλλον είναι θέμα tidal.
Έχει καταφέρει κανείς να παίξει Dolby Atmos από το Tidal Hi-Fi;
Παρ' όλο που δείχνει περιεχόμενο με κομμάτια και playlist και albums σε Dolby Atmos, όταν ξεκινάει η αναπαραγωγή βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή (Shield Pro 2019) δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή Dolby Atmos και ξεκινά να παίζει stereo. Εννοείται συνδεμένο με HDMI σε πλήρες σύστημα Atmos 7.2.4.
Είναι θέμα ότι δεν έχει γίνει ακόμα roll-out της δυνατότητας για την Ελλάδα;
εχει βρει καποιος shield pro του 2019 το αμαζον που αναφερθηκε πριν λιγο μαλλον δεν εχει πια?
Έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ότι υποστηρίζεται στο shield. Αλλά όσο το είδες εσύ, άλλο τόσο το είδα κι εγώ... .
Στο αμερικάνικο γράφουν ότι με την 2.26.1 κατάφεραν και πήραν Atmos.Συνονοματε δοκιμασες την τελευταια ver (2.26.1) ?
Δες εδω:
https://www.apkmirror.com/apk/tidal/tidal-tidal/tidal-tidal-2-26-1-release/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.