Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Εχει 2 used απ' ότι βλέπω

Αυτό που έβαλες νομίζω είναι του 2017.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Όπως συμβαίνει σε όλες τις κρίσεις έχει να γίνει φβερη ανακατανομή πλούτου.
Άλλες δουλειές ετοιμάζονται για λουκέτα και άλλες ξεπουλανε!

Δεν υπάρχει σε κανένα Amazon (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία)

View attachment 170895

Δεν έχει να κάνει με την κρίση, και πριν η διαθεσιμότητα ήταν ελάχιστη. Το απλό ήταν ευκολότερο να το βρεις

το μεγαλο με το μικρο τι διαφορες εχουν?
για streaming plex,netflix κ.λ.π θα δω διαφορες?

Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανείς σας να χρειάζεται restart ανά χρονικά διαστήματα (ημερών και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο πριν) λόγω διαφόρων προβλημάτων ? Για παράδειγμα, στο app του Netflix τις προάλλες, μου εμφάνιζε περιεχόμενο είτε σε Dolby Vision είτε σε απλό HD (έχω premium account), αντί να εμφανίζει και Ultra 4k. Μπαίνω από αλλού (κινητό, tv app κτλ) και εμφάνιζε κανονικά και το 4k περιεχόμενο. Τελικά κάνω restart στο Shield και μετά εμφάνιζε κανονικά τα 4k μέσα στο Netflix. Παρόμοια θέματα πχ έχω με τον ήχο που τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται ο ήχος των sfx στο κεντρικό μενού κτλ (ενώ ο κανονικός ήχος του περιεχομένου λειτουργεί κανονικά) και μετά από restart, λειτουργεί κανονικά. Και άλλα διάφορα τέτοια κουλά... Το θέμα όπως προείπα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιο μοτίβο να το αναπαράγω, και δε ξέρω κάθε φορά αν λειτουργούν όλα σωστά ή όχι...

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το μεγάλο εχει usb θύρα και μεγαλύτερη μνήμη, το μικρό εχει micro sd και τρέχει μόνο 32bit εφαρμογές. Netflix και plex παίζουν κανονικά τα πάντα, dolby vision, dolby atmos και hdr και στα 2, με το μικρό να δυσκολεύεται καμιά φορά στις ασυμπίεστες 4Κ ταινίες.

Εγω παντως που πρόλαβα και το πήρα από ελληνικό κατάστημα προτείνω το pro και όχι το απλό είναι απίστευτα δυνατό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

και εγω το pro θελω το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκεις πουθενα.
το μικρο το βρισκεις πιο ευκολα.

99-993703_just-gonna-leave-some-of-these-here-shut.png

Last edited by a moderator:
Προχθές 211 άμεση διαθεσιμότητα.
Χθες τίποτα.
Σήμερα ....

a52a931fbaf9d1bf6a8a7b8b84ed2e41.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχει καταφέρει κανείς να παίξει Dolby Atmos από το Tidal Hi-Fi;

Παρ' όλο που δείχνει περιεχόμενο με κομμάτια και playlist και albums σε Dolby Atmos, όταν ξεκινάει η αναπαραγωγή βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή (Shield Pro 2019) δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή Dolby Atmos και ξεκινά να παίζει stereo. Εννοείται συνδεμένο με HDMI σε πλήρες σύστημα Atmos 7.2.4.

Είναι θέμα ότι δεν έχει γίνει ακόμα roll-out της δυνατότητας για την Ελλάδα;

εχει βρει καποιος shield pro του 2019 το αμαζον που αναφερθηκε πριν λιγο μαλλον δεν εχει πια?

Παρ' όλο που δείχνει περιεχόμενο με κομμάτια και playlist και albums σε Dolby Atmos, όταν ξεκινάει η αναπαραγωγή βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή (Shield Pro 2019) δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή Dolby Atmos και ξεκινά να παίζει stereo. Εννοείται συνδεμένο με HDMI σε πλήρες σύστημα Atmos 7.2.4.

Υποστηρίζεται σε λίγες συσκευές νομίζω κινητά και κάποια τάμπλετ και μόνο από ακουστικά πριν λίγο και το που το είχα ψάξει! Π.χ.στο galaxy s9+ που έχω και το παράτησα το θέμα. Μάλλον είναι θέμα tidal.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Υποστηρίζεται σε λίγες συσκευές νομίζω κινητά και κάποια τάμπλετ και μόνο από ακουστικά πριν λίγο και το που το είχα ψάξει! Π.χ.στο galaxy s9+ που έχω και το παράτησα το θέμα. Μάλλον είναι θέμα tidal.

Έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ότι υποστηρίζεται στο shield. Αλλά όσο το είδες εσύ, άλλο τόσο το είδα κι εγώ... .

Συνονοματε δοκιμασες την τελευταια ver (2.26.1) ?
Δες εδω:
https://www.apkmirror.com/apk/tidal/tidal-tidal/tidal-tidal-2-26-1-release/

Έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ότι υποστηρίζεται στο shield. Αλλά όσο το είδες εσύ, άλλο τόσο το είδα κι εγώ... .
Συνονοματε δοκιμασες την τελευταια ver (2.26.1) ?
Δες εδω:
https://www.apkmirror.com/apk/tidal/tidal-tidal/tidal-tidal-2-26-1-release/
Στο αμερικάνικο γράφουν ότι με την 2.26.1 κατάφεραν και πήραν Atmos.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ω ναι.

Πλέον έχουμε και Dolby Atmos Music από το Tidal με το Shield.

Attachments

• IMG_20200604_134505.jpg
    IMG_20200604_134505.jpg
    91.9 KB · Views: 233