nikosr6
Senior Member
- 26 November 2010
- 398
Η νέα έκδοση 2019 που αναφέρεις, υποστηρίζει κανονικά.
Ωραιος...σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση
Η νέα έκδοση 2019 που αναφέρεις, υποστηρίζει κανονικά.
Για το stereo to pcm θα το αλλάξω αύριο όπως και το dolby audio processing..τα υπόλοιπα τα βρήκα..Όλα καλά..το atmos το ακούω με το virtualisation..Έχω κανονικά και από Netflix...το μόνο που δε βρήκα είναι πως ανοίγει μετά από turn off..πρέπει να το βγάζω από τη πρίζα;ή αναγκαστικά να το βάζω σε sleep mode;σε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου..1) με λογαριασμό google έχεις πρόσβαση στο play store και κατεβάζεις κανονικά android εφαρμογές 2) μπορείς να βάλεις apk αλλα δεν χρειάζεται, το playstore σε καλύπτει 3) kodi ναι, το δουλεύω και εγώ, για pop corn δεν ξέρω 4) κράτα στο off το stereo to 5.1 pcm και το dolby audio processing, αυτά θα τα διαχειρίζεται ο ενισχυτής σου.
Επίσης καλό θα ήταν αφού το υποστηρίζει ο ενισχυτής σου να προσθέσεις 2 ηχεία height ή upfiring και να χρησιμοποιείς το atmos, δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στην ταινία.
Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να χειρίζεται Νόβα..φαντάζομαι πως όχι..Δεν βλέπω πάντα με ενισχυτή ανοιχτό..Μόνο σε ταινίες γι αυτό και απενεργοποιω το arc..δε θέλω να ανοίγει ο ενισχυτής όταν απλά ανοίγω την τηλεόραση να δω ειδήσεις ας πούμε..το να μην έχει power off το θεωρώ μειονέκτημα αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό..σε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου...Ήταν πολύ κατατοπιστικές..Ενεργοποίησε το cec και θα μπορείς να χειρίζεσαι όλες τις συσκευές μόνο με το χειριστήριο του shield. Αν θες μπορείς να χειρίζεσαι και με ir απο το χειριστήριο του shield αλλα δεν χρειάζεται.
Δεν απενεργοποιείται ποτέ, μπαίνει όταν το κλείνεις σε sleep-stand by mode. Αν τα χειρίζεσαι μέσω cec τότε με το κόκκινο θα κλείνει και ο ενισχυτής και η τηλεόραση.
Αν καμιά φορά κολλήσει, τότε θέλει απλά μια επανεκκίνηση απο το μενού.
Σε Samsung QE65Q70R , δε μπόρεσα να ενεργοποιήσω το HDR στο netflix, είδα κάτι workarounds στο forum της nvidia για αλλαγές στις ρυθμίσεις εικόνας, αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή...
στις ταινίες με HDR από PLEX, περνάει κανονικά το HDR.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.