Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του PRO και θέλω να ρωτήσω κάτι για αγορά απο Amazon
Ιταλία και Γερμανία σου δίνουν την δυνατότητα για extented guarantee 2 χρόνια με 15 με αποστολή στη χώρα εκείνη. Έχω δισύθυνση Ιταλίας φίλου, να το πάρω έτσι?
Γενικά αν πάθει κάτι τι κάνεις με το Amazon?

Σε εσάς το Netflix λειτουργεί σωστά;;
Σε σχέση με το native player της LG μιλάμε για αρκετά χειρότερη υλοποίηση. Κάνει σπασίματα συνέχεια,στα μενού είναι ξεπλυμένη η εικόνα και μέχρι να ξεκινησει η ταινία η σειρά κάνει 2-3 handshake με black screen!δεν το χρησιμοποιώ ποτέ για αυτούς τους λόγους αλλά αναρωτιέμαι το φταει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αλλαξε τους απο το router μια και καλη
Δεν μπορώ από το ρουτερ
Το έχω κάνει αλλά δεν πιάνει.
Μόνο από κάθε συσκευή ξεχωριστά.
Πχ Στο pc το έχω κάνει και είναι οκ αλλά από το shield και ενώ έχω βαλει τις ίδιες dns δεν αλλάζει κάτι.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Έχει κάνει κανείς κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στο dns του shield ώστε να ανοίγουν κάποιες σελίδες υποτίτλων;
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο subtitle. gr.

Τι ρύθμιση? Αλλάζεις αν θέλεις από τις ρυθμίσεις network & internet-ip settings

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Τι ρύθμιση? Αλλάζεις αν θέλεις από τις ρυθμίσεις network & internet-ip settings
Ναι οκ και βάζω εκεί Google dns 8888 και 8.8.4.4 αλλά δεν πιάνει στο shield.
Για αυτό ρωτώ μήπως πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Ναι οκ και βάζω εκεί Google dns 8888 και 8.8.4.4 αλλά δεν πιάνει στο shield.
Για αυτό ρωτώ μήπως πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο;

Τι εννοείς δεν πιάνει? Αν αλλάξεις από εκεί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν δεν κατεβάζει από subtitles.gr κάτι άλλο φταίει, πάντως εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι και κατεβάζει μια χαρά, εκτός από S4F βέβαια όπου δεν κατεβάζει ενώ βρίσκει

Τι εννοείς δεν πιάνει? Αν αλλάξεις από εκεί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν δεν κατεβάζει από subtitles.gr κάτι άλλο φταίει, πάντως εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι και κατεβάζει μια χαρά, εκτός από S4F βέβαια όπου δεν κατεβάζει ενώ βρίσκει

Αρχεία υποτίτλων που η ονομασία του αρχείου ξεκινά με την λέξη others σε αφήνει να κατεβάσεις;

Εξαρτάται, αν θες dolby vision και dolby atmos χρειάζεσαι το καινούριο. Επίσης κάνει και καλύτερο upscaling στα μη 4Κ βίντεο.

Εγω παντως που έχω το καινούριο μπορώ να πω ότι είναι ο βασιλιάς με διαφορά. Άπιαστο και στην αρχή σκεφτόμουν ότι είναι πολλά τα λεφτά αλλά επειδή έχω τρέλα με αυτά το έκανα και το πήρα.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Εγω παντως που έχω το καινούριο μπορώ να πω ότι είναι ο βασιλιάς με διαφορά. Άπιαστο και στην αρχή σκεφτόμουν ότι είναι πολλά τα λεφτά αλλά επειδή έχω τρέλα με αυτά το έκανα και το πήρα.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Είχες το παλιό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας, έχω το παλαιότερο μοντέλο αν αγοράσω το καινούργιο τι διαφορά θα δώ;

Εγώ που έχω το 2017 (και δεν έχω tv με dolby vision αλλά μόνο hdr) το μόνο που μου λείπει είναι το Dolby Atmos στο netflix και τίποτε άλλο (το netflix στο kodi δεν με βόλεψε ποτέ αλλά 2-3 ταινίες με atmos τις είδα στο παρελθόν, σε 1080p δυστυχώς). Έχοντας καλή τηλεόραση με καλό upscale (sony ναυαρχίδα του 2016 αν και χωρίς dolby vision) δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να έχει το νέο shield και να πω "μακάρι να το είχε και το δικό μου". Ούτε καν το remote καθώς χρησιμοποιώ harmony. Εξαρτάται λοιπόν καθαρά τις ανάγκες του καθενός και του τι από αυτά που έχει το νέο του λείπει.