Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το plex μου παίζει dolby vision απο mp4, ts και πλέον και mkv. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι τα m2ts.
 
Re: Απάντηση: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Το plex μου παίζει dolby vision απο mp4, ts και πλέον και mkv. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι τα m2ts.

Από dolby trueHD 7.1/atmos τι λέει? το nvidia όχι το plex.
 
Αυτό δεν εξαρτάται απο το shield αλλά απο το που θα παίξεις τον ήχο. Το shield το διαχειρίζεται μια χαρά γιατί υποστηρίζει trueHD και παίζει κανονικά atmos όπου υποστηρίζεται.
Στην αρχή όταν πρωτοβγήκε είχε θεματάκια με μικρές διακοπές στον ήχο αλλά το στρώσανε.
Υπ'όψιν για να παίζει trueHD atmos πρέπει να έχετε επενεργοποιημένο το dolby audio processing αν θυμάμαι καλά.
 
Αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι με το CEC και τον ήχο. Συγκεκριμένα μερικές φορές όταν ανοιγω το shield απο το τηλεχειριστήριο του , όπου μαζί ανοίγουν τηλεόραση (Samsung QE65Q70) και ηχομπάρα ( JBL Bar 3.1) δεν δουλεύει η ένταση ήχου. Από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης δουλεύει κανονικά ο ήχος του HDMI.
Αν κάνω επανεκίνηση το shield θα δουλέψει 100% ενώ αν το κλείσω (standby) και το ανοίξω συνήθως θα δουλέψει. Έχω ενεργοποιημένα κανονικά στο audio το CEC, dolby audio procesing.

Το είχα συνδεδεμένο σε HDMI της τηλεόρασης. το σύνδεσα και σε HDMI της μπάρας, καμία διαφορά. Μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν είχα κανένα θέμα, από το καλοκαίρι που το έχω..
 
Επειδή έχω συναντήσει παρόμοιο κουλό το οποίο λύθηκε κάνοντας disable το Dolby Audio processing για κάνε μια δοκιμή και εσύ
 
Ερωτηση πριν την σκανδαλη :

To pro ποτε βγηκε ? Δεν ειναι κοντα να βγει νεο μοντελο ?

Λογικά σε κανένα εξάμηνο θα άρχισει η κουβέντα για τον αντικαταστάτη...
 
Δεν είμαι σίγουρος αν θα βγάλει νέο Shield σύντομα η nVIDIA.
Χρονολογικά στα releases τους ταιριάζει, αλλά επειδή όλα πήγαν πίσω λόγω Corona και δεν υπάρχει και κάποια τρομερή εξέλιξη, πιστεύω πως το 2022 θα βγεί νέο Shield ( αν βγεί κιόλας )
 
Το βρηκα στο amazon στα 174 με τα μεταφορικα και στα 190 αν θελω να ερθει πιο γρηγορα(1 εβδομαδα διαφορα)
Το παραγγειλα και το περιμενω.
 
Σιγα μην περιμενω ετσι κι αλλιως πιθανον να θελω και δευτερο καποια στιγμη οποτε θα τραβηξω ενα τωρα και για δευτερο θα δω για κατι διαφορετικο ισως.
 
Μεγειές παιδιά.

Το Nvidia έχει δική του εφαρμογή scraper για εξώφυλλα κλπ όπως έχουν τα zidoo το Home Theater, ή πρέπει να βάλεις κάνα kodi;
βάζεις κάποιο app από το store οπως kodi
android tv είναι, έχει διάφορες
 
Μετα την αποτυχια του Chromecast να δωσει 4Κ στην LG UH8500, τσιμπησα ενα PRO να μου βρισκεται. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, αφου η NVidia σκεφτηκε ακομα και workaround για Dolby Vision στις LG, το οποιο προστιθεται ως shortcut στην οθονη των ρυθμισεων (!).

Πηρε Kodi, Prime Video, HBO max, Netflix και IPTV χωρις προβλημα, αφηνοντας 9GB διαθεσιμα. Ειδικα η IPTV παιζει σφαιρα κ μαλιστα με upscale σε πολλα καναλια.

Για την ωρα πολυ ευχαριστημενος, αν και μου κανει ενα κουφο: οταν το ανοιγω, μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου κλεινει τον ενισχυτη και την τηλεοραση. Θα το ψαξω αν δω πως συνεχιζει να το κανει
 
Με Android 10 ειναι?

Εχει αξιολογήσει κανεις την αποδοση του ΑΙ στην εικονα?

Οταν το ειχα δοκιμασει σε 1080p υλικο upscaled σε 4Κ εκανε εκπληκτική δουλεια.
Τώρα το ενεργοποίησαν και σε SD υλικο.
 
Με Android 10 ειναι?

Εχει αξιολογήσει κανεις την αποδοση του ΑΙ στην εικονα?

Οταν το ειχα δοκιμασει σε 1080p υλικο upscaled σε 4Κ εκανε εκπληκτική δουλεια.
Τώρα το ενεργοποίησαν και σε SD υλικο.

Απ' οτι βλεπω ειναι εκδοση 9. Το upscale κανει διαφορα, με αρκετα μεγαλυτερο sharpness. Δουλευει ακομα και σε IPTV (!). Δεν το εχω δοκιμασσει ακομα σε ταινιες.
 
Απ' οτι βλεπω ειναι εκδοση 9. Το upscale κανει διαφορα, με αρκετα μεγαλυτερο sharpness. Δουλευει ακομα και σε IPTV (!). Δεν το εχω δοκιμασσει ακομα σε ταινιες.

Thanks.

Υπάρχει μη πειρατική, iptv υπηρεσία/ εφαρμογή για τα ελεύθερα κανάλια στη χώρα μας?
Για να βλέπουμε δηλαδή ελληνική τηλεόραση από το shield.
 
Μου έδωσαν digea με +2,5 στο λογαριασμό της cosmote και μετά από κάποια τεστ δουλεύω το shield για να βλέπω τα κανάλια.

c5e4c63fb332e46be0dfde6ccc990571.jpg


Πιο καθαρή εικόνα.


Sent from my iPhone using Tapatalk