Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Μου έδωσαν digea με +2,5 στο λογαριασμό της cosmote και μετά από κάποια τεστ δουλεύω το shield για να βλέπω τα κανάλια.

Tι εννοείς σου έδωσαν, και πού?

Thanks.

Υπάρχει μη πειρατική, iptv υπηρεσία/ εφαρμογή για τα ελεύθερα κανάλια στη χώρα μας?
Για να βλέπουμε δηλαδή ελληνική τηλεόραση από το shield.

Kodi, με τα add on του twilight

Μου έδωσαν digea με +2,5 στο λογαριασμό της cosmote και μετά από κάποια τεστ δουλεύω το shield για να βλέπω τα κανάλια.

Tι εννοείς σου έδωσαν, και πού?

Με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν το cosmote tv (μόνο τα κανάλια της digea) με 2,5 τον μήνα.
Στο εξοχικό είχα θέμα με την λήψη όποτε αυτή ήταν μια καλή λύση.
Εκτός αυτού το έχω και σε κινητό και σε ταμπλετ και στην Android tv που έχω Αθήνα καθώς και στο shield.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι εγω που εχω cosmote TV Μαζι με το cinema, βλεπω αποκλειστικά τηλεόραση απο το σιελδ. Έχει και η τηλεόραση εφαρμογή, αλλα του shield ειναι πολυ πιο γρήγορη, και με το upscale βελτιώνεται η εικόνα :)

Το μηχάνημα είναι αι εξαιρετικό. Εχθές του "συνεδεσα" τα παλιά Sony h.ear ακουστικά. LDAC με μηδενική καθυστέρηση. Απόλαυση

Όσοι τα προτείνουμε για αγορά να ξέρεις δεν έχουμε μετοχές στην nvidia.

Τελευταία φορά που το έψαξα το DLSS upscale δεν δουλεύει με kodi. Έχει αλλάξει αυτό;

Καλησπερα σε ολους,εδω και λιγες μερες κάτοχος του Nvidia Shield TV / TV PRO (2019), οπως διαβασα και εδω μεσα ,πραγματικα το μηχανημα ειναι πολυ καλο. Μια βοηθεια αν μπορει καποιος. Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο μηχανημα η στην τηλεοραση μου για καλυτερη θεαση? Η τηλεοραση που εχω ειναι Samsung 4Κ UHD μοντελο 2018 . Ευχαριστω πολυ!!

Καλησπέρα σας..συνδεσα το Netflix μέσω του nvidia shield pro...Υπάρχει τρόπος μέσω του shield να βλέπουμε την ταχύτητα του Netflix..το shield είναι συνδεδεμένο σε ενισχυτή denon x2600 dab..Στο info του ενισχυτή δε μου βγάζει κάτι σχετικό και της τηλεόρασης δε βγάζει τίποτα...Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

Καλύτερα στο off, λόγω κάποιων bugs δημιουργεί συχνά πυκνά αδικαιολόγητα προβλήματα όταν έχουμε συνδεδεμένο AV Receiver.

και ποια ειναι η λειτουργια του αν ας πουμε δεν δημιουργει προβλημα? και εγω στο off το εχω

και ποια ειναι η λειτουργια του αν ας πουμε δεν δημιουργει προβλημα? και εγω στο off το εχω

Είναι για να μετατρέπει κομμάτι ήχου που είναι σε E-AC-3 ( Dolby Digital Plus ) σε απλό AC-3 ( Dolby Digital ) αν έχεις δέκτη ή TV ή soundbar που δεν υποστηρίζει Dolby Digital Plus.