Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Στο kodi πας στα settings/player/lamguage/και επιλέγεις Greek(iso) η Greek(windows).
Με το kodi δείχνω να έχω κολλήσει. Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση ?
c46635a52a014550425c480642f868c6.jpg

Μέχρι στιγμής dolby vision με plex μου εχει τύχει σε mkv και mp4. Σε ολόκληρα rip, το κύριο m2ts της ταινίας παίζει μονο hdr. Λογικά μάλλον χρειάζεται κάποια "επεξεργασία" για να παίξει.

0bb5f31b6136f291c4202ea2c5a29924.jpg
2e756a0a1a319327204745d8e0e50edb.jpg

Θα μου τα σπάσει τανευρα το βλέπω...

πως δεν εχει χωρο για εγκατασταση αλλων app δηλαδη αφου μονο 1,5 gb ειναι πιασμενο ?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

0bb5f31b6136f291c4202ea2c5a29924.jpg
2e756a0a1a319327204745d8e0e50edb.jpg

Θα μου τα σπάσει τανευρα το βλέπω...

πως δεν εχει χωρο για εγκατασταση αλλων app δηλαδη αφου μονο 1,5 gb ειναι πιασμενο ?

πήγαινε στα settings και δες αναλυτικά πόσο χώρο έχει ελεύθερο και που έχει πάει ο υπόλοιπος

αν κρίνω από το παραπάνω με το kodi και waiting storage, κάτι έχει γίνει μπέρδεμα. μήπως έβαλες κάποιο sd μικρή σαν internal storage; επειδή σε αυτή την περίπτωση όλα θα πάνε στην sd και ο αρχικός εσωτερικός χώρος του shield μένει ελεύθερος ο οποίος όμως δεν χρησιμοποιείται αν δεν μετακινησεις κάποιο app σε αυτό εσύ

μήπως το στικ που είχες βάλει σαν εσωτερική μνήμη το αφαίρεσες χωρίς να το ακυρώσεις; ώστε το shield να βλέπει την εσωτερική μνήμη μόνο και όχι το stick;

Δικιο εχετε ολοι μαλλον τα ξηλωσα ολα εκανα factory reset και ολα μπαινουν κανονικα πλεον. Η εμπλοκη με το στικακι μου τα εκανε ολα ανω κατω.

Τωρα θα σεταρω kodi σιγα σιγα και επανερχομαι με ΠΟΛΛΕΣ αποριες :D

Μια χαρα στελνουν nakata.

Και εγω απο γερμανικο το πηρα . Αν δεν στο στελνει το γραφει με κοκκινα γραμματα πανω δεξια ακριβως επανω απο το add to cart κουμπακι.

Και μαλιστα τα πουλαει το ιδιο το Αμαζον οποτε για οποιοδηποτε προβλημα εχεις περιθωριο 30 ημερων για επιστροφη.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,πραγματι το Γερμανικο στελνει κανονικα Ελλαδα.

Πριν λίγο γύρισα σπίτι και είδα ότι ηρθε. από Ιταλία όμως παρόλο που το παρήγγειλα από το γερμανικό amazon . Για φανταστείτε να ερχόταν από Αγγλία 😬😬😬

Καλορίζικο.

Το εχω και εγω εδω και καμποσο καιρό, αλλα δεν εχω προλάβει ουτε τα βασικά να δοκιμάσω, ουτε λόγος για review :(

Μεγειες... Το χρησιμοποιω για KODI, HBO+, AMAZON Prime Video, Netflix, IPTV και τα παει περιφημα. Στο δε KODI δεν εχει τα θεματα του HDR που εχει το HTPC Win10 (δουλευει σωστα, σε αντιθεση με το PC που δινει ξεπλυμενα χρωματα σε HDR - εχθες ειδα πως αυτο διορθωθηκε στο 19, αλλα δεν το εχω εγκαταστησει). Επεστρεψα το τελευταιο Chromecast για το NVidia και δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2. Το δε 4Κ στικ βγηκε απο τη μπριζα

Καλορίζικο το εχω και εγω εδω και λιγο καιρο για Kodi, OTE TV, Nova Go, Netflix, ολα μια χαρά. Απο το Xiaomi Mi Box S και το Beelink GT-King 4K Pro που επισης εχω πολυ ποιο καλυτερο το Nvidia Shield. !!!!

Σας ευχαριστώ πολύ καλοδουλευτα να ναι, μια ερωτησουλα καθος δεν πρόλαβα πολλά χθες κ ψάξιμο. Έκανα mount to synology ds118 είδε τα folder κ μου έδειξε το μέγεθος τους. Από κάτω όμως έκανε αναζήτηση για συσκευή στο δίκτυο (ethernet συνδεδεμένο στι router το χω). Κ το πιο σημαντικό ενώ έχει γίνει. Mount το εγκατεστημένο plex server δεν βλέπει τα shared folder του nas. Κ όταν πήγα από την tv στα settings του plex στο storage έλεγε μόνο internal. Θα μπω κ υπολογιστή να δω το app plex server που μου πρότεινε κ το πρόγραμμα αλλά λέω μήπως έχετε κάτι σύντομο. Ευχαριστώ κ πάλι

Ειναι μακραν για μενα το κορυφαιο μηχανημα της εποχης. Τα κανει ολα σε εξαιρετικο βαθμο. Το χρησιμοποιω καθημερινα και αξιζει τα λεφτα του. Νοβα, οτε, kodi, plex, παιχνιδια, media player, usb ταινιες, netflix, spotify τα παντα ολα. Δεν κολλαει ποτε, δεν κανει θορυβο. Εξαιρετικο. Εννοειται μολις βγει η επομενη γενια του το χτυπησα αμεσως και πουλαω το υπαρχον. Θελουμε λιγο περισσοτερη ram, παραπανω εσωτερικο χωρο και δυνατοτερος επεξεργαστης θα ηταν ευπροσδεκτος...