Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Δεν τα δοκίμασα αυτά.
Για την ώρα, το εγκατέστησα σε κουτάκι που έχω στη κρεβατοκάρα.

Για HD audio η αμέσως επόμενη λύση από το Kodi είναι ο Nova player. Και το Kodi, από την Matrix έχει πρόβλημα με HD audio (TrueHD, DTS-HD, Atmos) σε Android TV καθώς κάνει drop frames και είτε θα παίξεις με 18.9, είτε με κάποια Matrix test builds που διορθώνουν το πρόβλημα.
Ακόμα στην Matrix ο Kodi έχει θέμα με τα format ήχου;
Στην τηλεόραση το γνωρίζω αλλά τα ίδια θέματα και στο shield;

Ναι Ανδρέα. Προσπαθούμε εδώ και κανά 2μηνο να το κάνουμε highlight στους developers, όσους έχουν τέλος πάντων στο kodi team για Android γιατί έχουν ξεμείνει. Μπορείτε να παρακολουθείτε αυτό το θέμα

Links στην πρώτη σελίδα.

Επίσης, MX player δεν περνάει HD ήχο. Τουλάχιστο με ότι έχω δοκιμάσει εγώ. Οπότε δεν είναι σε καμία περίπτωση εναλλακτικό του Kodi αν μας ενδιαφέρει το HD Audio. Μόνος player που έχω δει να περνάει τα πάντα, είναι ο Nova.

Σιγά την μανούρα.
Ενεργό SMB 1.0 θες στο PC/NAS που σερβίρεις τα αρχεία και έδεσε το γλυκό.
Θέλει να γράφω διακομιστή.σκοπός είναι με ένα κλικ να τα εμφανίζει σα τον vlc

Το θεμα ειναι να εχει τη δυνατότητα να ψαξει τα network shares o player.

Σε αυτό ναι, όντως υπάρχει θέμα, δεν έχουν built-in client να βλέπει παντού τα δικτυακά δίχως περιττά βήματα.
Αλλά δεν ξέρω και κανένα Android TV based player που να το υποστηρίζει, δεν είναι μόνο της NVIDIA δηλαδή το... ατού αυτό :D

Σε αυτό ναι, όντως υπάρχει θέμα, δεν έχουν built-in client να βλέπει παντού τα δικτυακά δίχως περιττά βήματα.
Αλλά δεν ξέρω και κανένα Android TV based player που να το υποστηρίζει, δεν είναι μόνο της NVIDIA δηλαδή το... ατού αυτό :D

To κανει το KODI, γιαυτο και το χρησιμοποιούν ολοι (και για αλλους λογους φυσικα).
Υπάρχει και προσθετο θέμα επειδη το Android δεν εχει native file browser που να μπορεί να ψάχνει δικτυακα shares.
Αν υπήρχε και απλα επελεγες open with... ολα καλά θα ηταν.

Πλεόν φοβάται το μάτι μας τι file browser θα εγκαταστήσουμε που να μην το εχουν Ρώσοι, Ινδοί και οτιδήποτε αλλο hackers.

To built in ειναι αλλιώς. Ειδικά οταν υπάρχει μέσα σε σοβαρη εφαρμογή.

• Like
Reactions: billpeppas
κάνετε mount τα network drives στο shield μέσα από τα settings και ύστερα ο κάθε player τα βλέπει σαν local storage
πολύ απλό είναι.

• Like
Reactions: Darudakos
κάνετε mount τα network drives στο shield μέσα από τα settings και ύστερα ο κάθε player τα βλέπει σαν local storage
πολύ απλό είναι.

Έχει τέτοιο πράγμα ? Δεν θυμάμαι να έχω δεί τέτοια επιλογή στα settings.

Ναι εδώ και χρόνια (από το shield του 15) έτσι το έχω, με mount το NAS.
Είναι νομίζω στις ρυθμίσεις στο Device Preferences -> Storage, τελευταία επιλογή κάτω κάτω "Mount network storage"

• Like
Reactions: billpeppas