Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Καλησπερα παιδες. Μολις παρελαβα το Pro κι εγω και εχω μια απορια. Εχω HBO Max απο Ολλανδια (πληρωμενο κανονικα) και το περναω το app με sideload αλλα ειναι σε φαση browser. Δεν παει με το χειριστηριο του shield αλλα ευτυχως βρηκα τροπο να παω στο κουμπι Login και μετα να περιηγηθω μεσα με το android app για το Shield στο κινητο που εχει και mouse. Το θεμα ειναι οτι εχω αυτο το app στο firestick και ειναι διαφορετικο για android. Εψαξα και εκανα install το θεωρητικα σωστο app για android tv αλλα ... Αυτο εβαλα
Εχει κανεις καμια ιδεα ποιο θα επαιζε καλυτερα?

αναλογως τι βλεπεις και μεχρι 1080p.
σε παλαιοτερες παραγωγες δινει ενα κλικ καλυτερη εικονα.
σε μια καλη ζωντανη μεταδοση ποδοσφαιρου,ειναι περιττο.
Για 1080p μιλάω αποκλειστικά - ζωντανή μετάδοση ή playback

΄Εχει δοκιμάσει κάποιος με το Shield Pro το AI Upscaling σε Cosmote & Eon TV? Τα αθλητικα κανάλια με ενδιαφέρουν.
Με το tube με κόβει - unsupported frame rate :-( (30 Hz ταβάνι, παλι καλά παίζει στις ταινίες)

Αν κάνει δουλειά το AI Upscaling στα αθλητικά με βλέπω για Pro.

To AI δουλεύει μόνο με Cosmote. Mε ΕΟΝ δεν υποστηρίζεται. Μάλλον το ΕΟΝ είναι interlaced το οποίο δεν κάνει upscale.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το ΕΟΝ πως μπαίνει στο shield;
Μου ζητάει επιβεβαίωση κωδικου απο μια σελιδα που δεν μπορώ να βρω.

Ανοίγεις το ΕΟΝ στο shield κ σου βγάζει ένα κωδικό. Μετά στο nova account website, πας στο μενού μεγάλη οθόνη, βάζεις το κωδικό κ το ξεκλειδώνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος που να μπορεί να δείχνει το bitrate σε κάθε streaming εφαρμογή;
Πχ στο Netflix γίνεται πατώντας το F4 αλλά σε prime και Disney δεν έχω βρει κάτι.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος που να μπορεί να δείχνει το bitrate σε κάθε streaming εφαρμογή;
Πχ στο Netflix γίνεται πατώντας το F4 αλλά σε prime και Disney δεν έχω βρει κάτι.

Το frame rate app δείχνει fps αλλά όχι bitrate

Καλημέρα.
Σε «κατεβάσματα» ταινίες, μέσον σκληρού δίσκου βέβαια, ο ήχος της ταινίας αναγράφεται στο μενού οτι είναι DTS-HDMA, στον προενισχυτή (marantz), αυτό δεν το γράφει ποτέ.
Γράφει "DTS+NeuraliX".
,Τι είναι αυτό???
Ευχαριστώ.

Με απλά λόγια το ATMOS του DTS.
Νομίζω ότι το atmos του DTS είναι το DTS-X, το οποίο μου το γράφει όταν η ταινία το έχει.
,Αυτό που δεν γράφει είναι το DTS-HDMA.

Το DTS Neural X προσομοιώνει τον ήχο σε κάτι σαν atmos και επεκτείνει το soundstage με αποτέλεσμα οι ταινίες να ακούγονται πολύ καλύτερα .

Μάλιστα, κατάλαβα. Αν θέλω όμως εγώ να μην υπάρχει αυτό, και να γράφει μόνο DTS-HDMA , στο N.vidia μπορεί να γίνει??? Όπως δηλαδή γίνεται με δισκάκι στο Blu- ray player??

Εντάξει φίλε το έφτιαξα, ήθελε αυτό που είπες.
Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ρύθμιση από τον προ , νόμιζα ότι ήταν κάτι από το N.vidia.

Με το μαμα χειριστήριο, μπορουν να εμφανιστούν στο KODI οι sorting επιλογές στα folders? (name/size/modification, ascending/descending κλπ)
Δεν εχω καταφέρει κάτι εως τώρα.

Εγγραφή στο παρακάτω λινκ.

και μετά πας στο παρακάτω λινκ και δηλώνεις τον σειριακό αριθμό του shield σου και θα λαβεις την αναβάθμιση.